Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Pamirškite viską, ką manėte žinantys apie analinio sekso žaislus: Analinis kištukas iš ElectraStim x Mr S Leather nustato naujus standartus! Naujoviška partnerystė tarp ElectraStim iš Jungtinės Karalystės ir "Mr S Leather" iš JAV sukūrė elektrizuojančią "Mr S Leather" dizaino versiją, žinomą kaip "Patogiausias pasaulyje analinis kaištis".

Daugiau informacijos

3893/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pamirškite viską, ką manėte žinantys apie analinio sekso žaislus: Analinis kištukas iš ElectraStim x Mr S Leather nustato naujus standartus! Naujoviška partnerystė tarp ElectraStim iš Anglijos ir "Mr S Leather" iš JAV sukūrė įelektrintą "Mr S Leather" dizaino versiją, žinomą kaip "Patogiausias pasaulyje analinis kaištis". Šis aukštos kokybės analinis kaištis sujungia abiejų prekių ženklų patirtį ir sujungia tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių: aukščiausios klasės dizainą ir kvapą gniaužiančią analinę elektrostimuliaciją.

    Analinė elektrostimuliacija:

    Analinė elektrostimuliacija tampa vis populiaresnė ne tik dėl gilių ir intensyvių pojūčių, kuriuos ji suteikia. Ši stimuliacijos forma švelniais elektros impulsais tiesiogiai stimuliuoja daugybę analinės srities nervų galūnių, todėl patiriami unikalūs ir dažnai apibūdinami kaip itin intensyvūs pojūčiai. Skirtingai nuo tradicinių analinių kaiščių ar vibratorių, elektrostimuliacija leidžia patirti gilius ir skvarbius pojūčius ir gali sukelti itin stiprius orgazmus be rankų. Šis kontrolės aspektas ir galimybė pritaikyti elektrostimuliacijos intensyvumą pagal asmeninius pageidavimus paverčia analinę elektrostimuliaciją įdomiu atradimu visiems, norintiems praplėsti savo seksualinį repertuarą ir praplėsti tradicinio malonumo ribas.

    ElectraStim x "Mr S Leather" - patogiausias pasaulyje silikoninis elektrojungtukas:

    Šis klasikinis dizainas yra pagrindinis "Mr S Leather" užpakaliuko žaislų arsenalo elementas nuo 1997 m. Mūsų modernizuota versija pagaminta iš aukštos kokybės medicininio silikono, kuris yra minkštas, švelnus ir visiškai be ftalatų. Šis užpakaliuko kištukas suteikia neprilygstamą komfortą. Užpakaliuko viduje esanti pasverta plieninė šerdis suteikia stimuliacijai papildomą dimensiją ir užtikrina stiprius išangės raumenų susitraukimus, taip sukurdama efektyvesnį elektros laidumą.

    Dėl patentuoto "ElectraStim" laidaus silikono ir naujoviškos "slapto įėjimo" kabelių sistemos, kuri apsaugo jungiamuosius kabelius užsiimant sėdima veikla, šis užpakaliuko kištukas apsaugotas nuo vidinių kabelių nutrūkimo ar sugadinimo. Lankstus silikono kaklelis taip pat užtikrina didelį dėvėjimo komfortą ilgesnį laiką arba naudojant 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

    Suderinamas su dauguma elektrostimuliacijos prietaisų

    World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug suderinamas su visais elektrostimuliacijos prietaisais nuo ElectraStim suderinamais. Nors analinis kaištis buvo sukurtas tiesiogiai prijungti prie ElectraStim elektrostimuliacijos prietaisų, jį taip pat galima prijungti prie kitų gamintojų elektrostimuliacijos prietaisų naudojant mūsų siūlomus adapterius.

    Naudojant lemiamą vaidmenį atlieka higiena ir tinkamas lubrikanto naudojimas:

    Optimaliai priežiūrai ir saugiam naudojimui rekomenduojame mūsų dezinfekuojantį purškiklį INSTACLEAN, kuris buvo specialiai sukurtas efektyviam analinio kaiščio valymui prieš ir po naudojimo. Be to, mūsų elektrai laidus lubrikantas ESHOCK yra būtinas, kad būtų užtikrintas sklandus kišimas į išangę ir optimalus laidumas, todėl elektrostimuliacijos patirtis tampa dar intensyvesnė. Šių dviejų produktų derinys elektrostimuliaciją padaro ne tik ypač malonią, bet ir saugią bei higienišką.

    Daugiau informacijos:

    • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
    • Įstatomas ilgis: 76 mm
    • Didžiausias perimetras: 121 mm
    • Skersmuo: apie 38,5 mm
    • Jungtis: 2 mm
    • Svoris: 240 g
    • Medžiaga: aukštos kokybės elektrai laidus silikonas (be ftalatų)
    • Polių skaičius: 2 (dvipolis)
    • Pristatymo apimtis: 1x "Patogiausias pasaulyje silikoninis elektrodinis kištukas", 1x daugiakalbė naudojimo instrukcija.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, naudoja širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, turi širdies sutrikimų ar yra nėščia, taip pat jokiu būdu negalima naudoti virš krūtų ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu patenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Finally

    I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

      Vertinimas 

      perfectly awesome

      if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

        Vertinimas 

        Super Comfortable

        This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

          Parašykite savo atsiliepimą

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          Pamirškite viską, ką manėte žinantys apie analinio sekso žaislus: Analinis kištukas iš ElectraStim x Mr S Leather nustato naujus standartus! Naujoviška partnerystė tarp ElectraStim iš Jungtinės Karalystės ir "Mr S Leather" iš JAV sukūrė elektrizuojančią "Mr S Leather" dizaino versiją, žinomą kaip "Patogiausias pasaulyje analinis kaištis".

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          26 kitų tos pačios kategorijos prekių: