Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Butt Slider - Analinis kištukas

  • Butt Slider - Analinis kištukas

Pamirškite viską, ką žinote apie analinius kištukus: Butt Slider viską pakeis dėl savo naujoviškų funkcijų! Butt Slider turi galingus variklius, kurie giliai ir intensyviai masažuoja jūsų vidų. Tegul mūsų gaminio vaizdo įrašas įtikina jus dabar!

Daugiau informacijos

3426/00

galima rasti

Daugiau informacijos

Pamirškite viską, ką žinote apie analinius kištukus: Butt Slider viską pakeis dėl savo naujoviškų funkcijų! Butt Slider turi galingus variklius, kurie giliai ir intensyviai masažuoja jūsų vidų. Vyrai, kurie dar nėra patyrę analinės stimuliacijos, nustebs, koks intensyvus gali būti orgazmas su Butt Slider. Tegul mūsų gaminio vaizdo įrašas įtikina jus dabar!

 

Ar galite atsispirti pagundai? Atraskite naują analinės stimuliacijos lygį su naujoviškuoju Butt Slider!

 

Butt Slider atveria anksčiau uždarytas duris į intensyvesnius ir gilesnius pojūčius, nes šis nuostabus butt plug ne tik traukia akį, bet ir stebina savo techniniais patobulinimais. Patirkite, kaip slankiklio žiedas masažuoja jus iš vidaus, o galinga vibracija nukelia į analinės ekstazės pasaulį. Nuotolinio valdymo pultelio dėka galite lengvai perjungti skirtingus režimus arba leisti partneriui perimti kontrolę ir nustebinti jus. Su Butt Slider jūsų intymiausios akimirkos taps kvapą gniaužiančia jausminga patirtimi.

 

Ir tai yra mūsų klientus džiuginantys akcentai:

 

Unikali slankiklio funkcija: naujoviškas slankiklio žiedas užtikrina intensyvų vidinį masažą nekeičiant užpakaliuko padėties. Patirkite tris jaudinančius greičius, kurie jus išties sujaudins.

 

Įspūdingi matmenys: Šis butt plug žada įspūdingą patirtį: beveik 13 cm ilgio ir įspūdingo 5 cm skersmens. Platus, suplotas užpakaliuko kaiščio pagrindas užtikrina saugumą ir malonumą tuo pačiu metu. Puikiai tinka patyrusiems žinovams!

 

Gilios ir galingos vibracijos: Trys pulsuojantys greičiai ir septyni jausmingi vibracijos modeliai užtikrina dangišką malonumą giliai jūsų viduje.

 

Aukštos kokybės, purslams atsparus silikonas: pagamintas iš šilkinio minkšto aukščiausios kokybės silikono be ftalatų. Stabilūs matmenys ir nekenksmingas odai. IPX5 atsparumas puikiai tinka nerūpestingoms, dilgčiojančioms akimirkoms duše, bet netinka naudoti po vandeniu vonioje.

 

Energiją taupantis ir nuotoliniu būdu valdomas: su pridedamu USB įkrovikliu Butt Slider visada pasiruošęs naudoti. O su patogiu nuotolinio valdymo pulteliu visada galėsite viską kontroliuoti arba perduoti jį į rankas ir žaisti jaudinančius žaidimus dviese.

 

butt plug yra pagamintas iš aukštos kokybės, be ftalatų ir kūnui nekenksmingų medžiagų! Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pvz., "Aquameo". Valymui naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba mūsų VERYCLEAN purškiklį. Po valymo laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.

 

Pasiruošę giluminiam užpakaliuko masažui? Butt Slider nenuvils!

 

Daugiau informacijos:

 

  • Analinis kaištis Butt Slider
  • Matmenys: bendras ilgis: 15,7 cm, įkišamas ilgis: 12,2 cm, didžiausias įkišamas skersmuo: 4,8 cm, kaklelio skersmuo: 3 cm.
  • Medžiaga: aukštos kokybės silikonas, ABS plastikas
  • Pastaba: nuotolinio valdymo pultelis gali būti pasiekiamas iki 10 metrų - puikiai tinka slaptiems žaidimams viešumoje.
  • MEO Suomi

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Butt Slider - Analinis kištukas

Butt Slider - Analinis kištukas

Pamirškite viską, ką žinote apie analinius kištukus: Butt Slider viską pakeis dėl savo naujoviškų funkcijų! Butt Slider turi galingus variklius, kurie giliai ir intensyviai masažuoja jūsų vidų. Tegul mūsų gaminio vaizdo įrašas įtikina jus dabar!

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: