Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Augalai ir lazdos

Naujienlaiškis

Klasikinės cukranendrės "Andiamo

Kai ponia mokytoja užsimojo lazda... Mūsų lazda ANDIAMAO yra klasikinė bausmės priemonė, kuri anksčiau buvo naudojama mokyklose ir kurios šiandien neturėtų trūkti jokiuose BDSM santykiuose.

Daugiau informacijos

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kai ponia mokytoja užsimojo lazda... Mūsų ANDIAMAO lazda yra klasikinė bausmės priemonė, kuri anksčiau buvo naudojama mokyklose ir kurios šiandien neturėtų trūkti jokiuose BDSM santykiuose.

     

     

    Iš mūsų sėkmingos HURTME serijos ANDIAMO lazda įtikina savo paprastu, bet veiksmingu dizainu.

     

    Kas pagalvoja apie lazdą, tikriausiai pirmiausia prisimena jos stiprų skausmingą poveikį, galbūt taip pat erotinį šleikštulį, kuris dažnai lydi jos naudojimą, todėl ši priemonė yra tiek pat populiari, kiek ir bijoma. Tačiau teigiama, kad mūsų lazda turi ir kitų nuostabių poveikių, pavyzdžiui, daugelis mūsų klientų po pliaukštelėjimo su ANDIAMO iš pradžių jaučiasi jautriai nubausti, bet vėliau ir vidumi išsilaisvinę, atsipalaidavę, atsigavę - ir, žinoma, susijaudinę.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • HURTME serijos lazdelės
    • 3 rotango lazdos su odine rankena
    • Maždaug 6 mm skersmens rotango, nulupto, labai lankstaus, bet ne minkšto
    • Ilgis apie 60 cm
    • Atviri galai, todėl galima laistyti
    • Dėl plonos medžiagos ir ypatingų savybių lazda yra labai lanksti ir nesukelia tokių stiprių smūgių, kokius galite pažinti iš įprastų lazdų. Tačiau būtent dėl to lazda yra tokia patraukli, nes ji naudojama pliaukštelėjimui.
    • Pliaukštelėjimo tikslas - sukelti malonumą. Daugeliui žmonių atrodo ypač dilgčiojančiai ir jaudinančiai, kai seksas derinamas su nedideliu skausmu. Juk skausmas organizme išskiria endorfinus, kurie savo ruožtu suteikia laimės pojūtį. Spankinguojant nebūtina beprotiškai mušti mylimojo lazda, tačiau net ir lengvi smūgiai lazda įneša naujo žvalumo į lovą.

     

    Tinkamas nendrės laistymas / nendrės priežiūra:

     

    • Laistoma lazda turi visiškai kitokį poveikį nei sausa lazda. Vanduo suteikia lazdai daugiau judesio ir lankstumo, todėl ji mažiau lūžta. Be to, sukeliamas skausmas jaučiamas daug maloniau.
    • MEO® lazdelės turėtų būti reguliariai dedamos į aukštą siaurą butelį su vandeniu bent vieną dieną prieš seansus. Kai lazdelės bus gerai sudrėkusios, ištraukite jas ir išbandykite, kokios jos lanksčios. Dažnai jos būna prisisėmusios šiek tiek per daug vandens, todėl paskui nevaldomai svyruoja. Tada tiesiog leiskite joms šiek tiek išdžiūti (bent jau tol, kol jų išorė nebebus visiškai šlapia).
    • Tada lazdeles patepkite trupučiu aliejaus kaip baigiamąjį akcentą. Paprasčiausiai patepkite šiek tiek kūdikių aliejaus ar ko nors panašaus savo rankoje ir perbraukite lazdeles. Atviri galai šiek tiek labiau, taip sakant, užsandarinami, kad vanduo ilgiau išsilaikytų lazdelėje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Vertinimas 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Klasikinės cukranendrės "Andiamo

        Klasikinės cukranendrės "Andiamo

        Kai ponia mokytoja užsimojo lazda... Mūsų lazda ANDIAMAO yra klasikinė bausmės priemonė, kuri anksčiau buvo naudojama mokyklose ir kurios šiandien neturėtų trūkti jokiuose BDSM santykiuose.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        19 kitų tos pačios kategorijos prekių: