Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

"Vyper™ XL" iš E-Stim Systems - E-Stim varpos ir sėklidžių

MEO pristato "Vyper™ XL" iš E-Stim Systems pažangią aštuonių polių elektrostimuliacijos ir kompresijos sistemą. "Vyper™ XL" remiasi "Vyper2™" sėkme ir išplečia elektrostimuliacijos diapazoną nuo švelnių pojūčių iki intensyvesnių CBT potyrių, stimuliuojančių ir varpą, ir sėklides.

Daugiau informacijos

3770/00

galima rasti

Daugiau informacijos

"Vyper™ XL" iš "E-Stim Systems": ekstremali elektrostimuliacija varpai ir sėklidėms

MEO pristato "Vyper™ XL" iš "E-Stim Systems" E-Stim Systems pažangią aštuonių polių elektrostimuliacijos ir kompresijos sistemą. Vyper™ XL remiasi Vyper2™ sėkme ir išplečia elektrostimuliacijos diapazoną nuo subtilių pojūčių iki intensyvesnių CBT potyrių, stimuliuojančių ir varpą, ir sėklides.

Pritaikyta didesniam elektrostimuliacijos malonumui.

  • Vyper™ XL buvo specialiai sukurtas atsižvelgiant į vyrų poreikius ir garantuoja patogų ir veiksmingą pritaikymą.
  • Jungtinėje Karalystėje pagamintas prietaisas turi aštuonis paauksuotus elektrinius kontaktinius paviršius, išdėstytus keturiose suspaudimo plokštelėse.
  • Kai į "Vyper™ XL" įdedama erekcijos varpa ir sėklidės, prietaisas gali taikyti ir spaudimą, ir jaudinančius elektrostimuliacijos pojūčius.


Elektrostimuliacija nuo švelnios iki intensyvios:

  • Vyper™ XL siūlo varpos ir sėklidžių elektrostimuliacijos spektrą: nuo švelnaus dilgčiojimo iki intensyvesnių pojūčių, tinkančių net CBT praktikai.
  • Dėl aštuonių kontaktinių paviršių "Vyper™ XL" siūlo daugybę sričių, kad varpos ir sėklidžių elektrostimuliacija būtų visapusiška ir įvairi.
  • Įspėjimas: jei spausite per stipriai, galite sugadinti kažką labai vertingo!


Aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir veiksmingą elektrostimuliaciją:

  • Skirtingai nuo prietaisų su plonomis plastikinėmis plokštelėmis, "Vyper™ XL" pagamintas iš 5 mm storio akrilo plokštelių, kurios yra išpjautos lazeriu ir ant kurių sumontuotos pagal užsakymą pagamintos grandinės, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas ir veiksmingas elektros laidumas.
  • Kontaktinės plokštelės yra paauksuotos, todėl ilgaamžiškumas ir elektrinio kontakto kokybė yra ilgesni.


Universalus ir patogus naudoti dizainas:

  • "Vyper™ XL" suprojektuotas su patogia anga, o atstumą tarp dviejų plokštelių galima reguliuoti, kad būtų galima pritaikyti skirtingo dydžio varpai.
  • Aukštos kokybės jungtys ir jungiamosios detalės, pagamintos iš 4 mm nerūdijančio plieno, užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
  • "Vyper™ XL" suderinamas su vieno ir dviejų kanalų sistemomis ir gali būti prijungtas prie elektrostimuliacijos prietaisų, tokių kaip MEO SexBox (reikalingas adapteris), 2B™ arba ElectroHelix™ E-Stim Systems galima prijungti.


"Vyper™ XL" iš "E-Stim Systems": pažangi varpos ir sėklidžių elektrostimuliacija.

"Vyper™ XL" - tai daugiau nei BDSM priedas, tai išbaigta varpos ir sėklidžių elektrostimuliacijos priemonė. Nesvarbu, ar mėgstate švelnius pojūčius, ar norite pasinerti į CBT pasaulį, su "Vyper™ XL" galite patirti saugią, pritaikomą ir jaudinančią patirtį. Dėl lengvai prižiūrimos konstrukcijos ir aukštos kokybės medžiagų "Vyper™ XL" yra patikimas ir būtinas priedas visiems, norintiems praplėsti savo elektrostimuliacijos akiratį.

Daugiau informacijos:

  • Vyper™ XL iš E-Stim Systems
  • Medžiaga: Python™ XL iš E-Stim Systems pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir optimalų funkcionalumą elektrostimuliacijos metu. Pagrindinė konstrukcija pagaminta iš aerokosminio aliuminio, kuris pasižymi tvirtumu ir nedideliu svoriu. Elektrinių kontaktų paviršiai paauksuoti, kad būtų užtikrintas efektyvus ir saugus elektrinio signalo perdavimas. Spaudimo plokštelės pagamintos iš 5 mm storio akrilo - tvirto ir skaidraus plastiko, kuris yra patvarus ir vizualiai patrauklus. Be to, montavimui naudojamos nerūdijančiojo plieno jungiamosios detalės, kurios yra tvirtos ir atsparios korozijai. Galiausiai, neatsiejama elektrinių funkcijų dalis yra pagal užsakymą pagamintos spausdintinės plokštės (PCB), kurios pritaikytos konkretiems reikalavimams. Dėl šių medžiagų derinio "Vyper2™" yra kokybiškas ir patikimas pasirinkimas elektrostimuliacijos entuziastams.
  • PCB (spausdintinės plokštės) yra esminiai šiuolaikinės elektronikos komponentai. Tai spausdintinės plokštės, ant kurių montuojami ir jungiami įvairūs elektroniniai komponentai, pavyzdžiui, rezistoriai, kondensatoriai ir integriniai grandynai. PCB sudaro fizinę šių komponentų platformą ir užtikrina elektrines jungtis, būtinas grandinės veikimui. PCB rasite beveik visuose elektroniniuose prietaisuose - nuo paprastų įtaisų iki sudėtingų kompiuterinių sistemų.
  • Pagamintos laikantis naujausių ES ir Jungtinės Karalystės saugos taisyklių.
  • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-stimuliacija netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
  • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai
  • MEO yra MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

"Vyper™ XL" iš E-Stim Systems - E-Stim varpos ir sėklidžių

"Vyper™ XL" iš E-Stim Systems - E-Stim varpos ir sėklidžių

MEO pristato "Vyper™ XL" iš E-Stim Systems pažangią aštuonių polių elektrostimuliacijos ir kompresijos sistemą. "Vyper™ XL" remiasi "Vyper2™" sėkme ir išplečia elektrostimuliacijos diapazoną nuo švelnių pojūčių iki intensyvesnių CBT potyrių, stimuliuojančių ir varpą, ir sėklides.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: