Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

E-Stim Systems

Naujienlaiškis

2B™ Priedų paketas iš E-Stim Systems

MEO pristato 2B™ priedų rinkinį iš E-Stim Systemskuris buvo kruopščiai parengtas entuziastams, turintiems 2B™ elektrostimuliacijos prietaisą arba ketinantiems jį įsigyti. Šis priedų paketas - tai tikras lobis, sudarytas iš būtiniausių priedų, kurie praturtina ir paįvairina elektrostimuliaciją.

Daugiau informacijos

3757/00

galima rasti

Daugiau informacijos

2B™ priedų paketas suteikia 30 % daugiau galios: jūsų įėjimas į pažangiosios elektrostimuliacijos pasaulį!

MEO su pasididžiavimu pristato 2B™ priedų paketą iš E-Stim Systemskuris buvo kruopščiai parengtas entuziastams, turintiems 2B™ elektrostimuliacijos prietaisą arba ketinantiems jį įsigyti. Šis priedų paketas - tai būtiniausių priedų, skirtų elektrostimuliacijai pagerinti ir paįvairinti, lobynas.

Pagrindinės 2B™ priedų paketo savybės:

  • Universalus tinklo adapteris: su universaliu tinklo adapteriu (220 V/110 V), turinčiu ES, Jungtinės Karalystės, JAV ir Australijos adapterius, baterijų problemos liks praeityje. Dėl jo ne tik nebereikia varginančių baterijų. Jis taip pat padidina 2B™ našumą įspūdingais 30 %.
  • 2B™ skaitmeninės sąsajos sąsaja: Skaitmeninės sąsajos sąsaja: 2B™ skaitmeninės sąsajos sąsaja 2B™ visada atnaujina naujausią programinę įrangą. Kiekvienas atnaujinimas iš E-Stim Systems užtikrina, kad jūsų 2B™ visada bus atnaujinta naujausia E-Stim technologija. Šia sąsaja taip pat galite prisijungti prie PC arba Mac kompiuterio. Tai leidžia stimuliuoti save nuotoliniu būdu per internetą ir paversti internetinės kameros seansus interaktyvia elektrostimuliacijos patirtimi.
  • 4 mm laidas: kad papildytumėte gausius priedus, pvz E-Stim Systems į komplektą įeina du 4 mm kabeliai. Tai yra standartinis daugumos elektrodų iš E-Stim Systems.


Šis paketas - tai ne tik priedų rinkinys, bet ir visiškas 2B™ prietaiso patobulinimas, leidžiantis dar labiau pagerinti elektrostimuliacijos patirtį. Nesvarbu, ar tai būtų nepertraukiamo maitinimo šaltinio patogumas, jaudinantis valdymas internetu, ar suderinamumas su įvairiais priedais, 2B™ priedų paketas siūlo visus šiuos privalumus už puikią kainą.

2B™ priedų paketas pabrėžia E-Stim Systems savo įsipareigojimą e-stimuliatorių bendruomenei siūlyti aukštos kokybės ir universalius gaminius. Šį paketą privalo turėti kiekvienas 2B™ savininkas, norintis išnaudoti visas savo prietaiso galimybes ir mėgautis geriausiu funkcionalumu, patogumu ir malonumu.

Jei jau turite 2B™ iš E-Stim Systems arba ketinate jį įsigyti, tikrai norėsite praplėsti savo e-stimuliacijos patirtį. Dėl šios priežasties E-Stim Systems išleido naują 2B™ priedų rinkinį. Jame yra visi priedai, kuriuos paprastai įsigyja 2B™ savininkai, vienoje pakuotėje už puikią kainą.

2B™ priedų pakuotėje yra universalus 220V/110V tinklo adapteris (įskaitant JK, JAV, ES ir Australijos adapterius), kuris užtikrina, kad nebereikės jaudintis dėl išsikrovusių baterijų, ir padidina 2B™ galią net 30 %. Į priedų rinkinį taip pat įeina 2B™ skaitmeninio ryšio sąsaja, kuri leidžia atnaujinti 2B™ programinę įrangą bet kada E-Stim Systems išleidžiamas atnaujinimas. Ją taip pat galite naudoti valdydami 2B™ iš PC arba Mac kompiuterio per internetą. Užuot su kuo nors bendravę, dabar galite valdyti bet kurios pasirinktos kūno dalies ar angos elektrostimuliaciją.

Ir lyg to būtų negana, komplekte taip pat yra du 4 mm kabeliai E-Stim Systems taip pat pridėjo du 4 mm kabelius, todėl dabar turite kabelius įvairiems elektrodams, kurių dauguma naudoja 4 mm jungtį.

Su šiuo paketu 2B® naudotojas gauna visus priedus, kurių jam reikia, kad erotinė elektrostimuliacija pereitų į kitą lygį - ir už puikią kainą.

Daugiau informacijos:

  • 2B® priedų paketas: Jūsų įžanga į pažangiąją elektrostimuliaciją.
  • Pristatymo apimtis: universalus maitinimo šaltinis 220V/110V su adapteriais, skirtais Jungtinei Karalystei, ES, JAV ir Australijai, 2B™ skaitmeninio ryšio sąsaja su USB atmintuku su Uplink ir Commander programine įranga, skirta PC ir Mac kompiuteriams, 2 x 4 mm 1,5 m kabeliai.
  • Ženklinta CE ir UKCA ženklais.
  • Suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
  • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (E-Stim) yra paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, nešioja širdies stimuliatorių arba naudoja medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis arba yra nėščia, taip pat niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
  • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

2B™ Priedų paketas iš E-Stim Systems

2B™ Priedų paketas iš E-Stim Systems

MEO pristato 2B™ priedų rinkinį iš E-Stim Systemskuris buvo kruopščiai parengtas entuziastams, turintiems 2B™ elektrostimuliacijos prietaisą arba ketinantiems jį įsigyti. Šis priedų paketas - tai tikras lobis, sudarytas iš būtiniausių priedų, kurie praturtina ir paįvairina elektrostimuliaciją.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: