Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM sekso žaislai

Naujienlaiškis

NoPacha® Punisher 2.0 - atnaujinimas, kurio laukėte!

Mes įsiklausėme ir po daugybės klientų atsiliepimų su pasididžiavimu pristatome NoPacha® Punisher 2.0 - aksesuarą, kuris iš naujo apibrėžia BDSM santykių intensyvumą. Pagal išbandytas tradicijas Punisher 2.0 sujungia nekaltybę, CBT ir Cock Bondage į gundančią sąveiką, kuri žavi tiek dominuojančius, tiek paklusniuosius.

Daugiau informacijos

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mes įsiklausėme ir po daugybės klientų atsiliepimų su pasididžiavimu pristatome NoPacha® Punisher 2.0 - BDSM aksesuarą, kuris iš naujo apibrėžia BDSM santykių intensyvumą. Pagal nusistovėjusias tradicijas Punisher 2.0 sujungia nekaltybę, CBT ir Cock Bondage, kad sukurtų gundančią sąveiką, žavinčią tiek dominuojančius, tiek paklusniuosius. Paprasčiau tariant: absoliučiai genialus varpos narvas!

    Dominavimas iš naujo apibrėžtas: Atraskite NoPacha® Punisher 2.0 - nuo šiol trijų individualių dydžių, kad dar geriau tiktų, kaip jums patinka!

    Meistriškas meistriškumas: pagamintas iš dvisluoksnės, kruopščiai apdorotos odos, šis tvirtas maišelis sujungia funkcionalumą ir estetiką. Su užtrauktuku, "Velcro" užsegimu ir rakinamu dirželiu, NoPacha ® Punisher 2.0 užtikrina maksimalų saugumą ir gerą nešiojimo komfortą. Tačiau tikrasis akcentas yra naujoviškas užtraukiamas užtrauktukas, kuris visiems laikams užkerta kelią neteisėtai prieigai prie vyro lytinių organų. Visiškai naujo lygio apsauga, komfortas ir saugumas.

    Dabar užtrauktuką galima užrakinti!

    Užtrauktuko slankiklyje yra integruotas užraktas su raktu. Dėl to užtrauktuką galima apsaugoti tiesiogiai ir be papildomų įtaisų. Dėl plono ir estetiško integruoto rakto užrakto dizaino šis užtrauktukas suderina saugumą ir eleganciją. Idealiai tinka mūsų reikmėms, kai svarbiausia yra neleistina prieiga prie vyriškų lytinių organų ir dizainas. Žinoma, į pristatymo komplektą įeina tinkamas raktas užtrauktukui užrakinti.

    Odinio dėklo viduje slepiasi tai, kas yra ypatinga: spygliai, kurie į bet kokią susijaudinimo užuominą reaguoja aštriu skausmu. Nuolatinis priminimas, kaip arti malonumas ir skausmas.

    NoPacha ® Punisher 2.0: neribotas troškimas per skaistybę ir kontrolę!

    Masturbacija? Lytiniai santykiai? Su "NoPacha ® Punisher" ši veikla tampa beveik neįveikiamais iššūkiais. O jei naudotojas vis dėlto lytiškai susijaudintų, vidiniai smaigaliai užtikrina neatidėliotinas pasekmes. Čia reikia ypatingo atsargumo, kad išvengtumėte nereikalingo skausmo. Todėl dominuojantis šeimininkas ar griežta meilužė niekada neturėtų suimti per stipriai.

    Neįkyrios išvaizdos Punisher 2.0 yra pakankamai diskretiškas, kad kasdienybėje jį būtų galima nepastebimai dėvėti po įprastomis kelnėmis ar aptemptais džinsais.

    Prie kiekvieno NoPacha® Punisher 2.0 pridedama atitinkama maža pakabinama spyna su dviem raktais ir papildomu raktu užrakinamam užtrauktukui. O norintiems malonumą pakelti į kitą lygį, "Punisher 2.0" suderinamas su mūsų MEObond® elektronine laiko spyna - valandų valandas ar net dienas intensyviai kontroliuojamas vyrų malonumas!

    NoPacha® Punisher 2.0: patirkite dominavimą, paklusnumą ir nekaltybę visiškai naujoje dimensijoje. Jūsų laukia dar intensyvesnė malonumo, skausmo ir kontrolės sąveika!

    Daugiau informacijos:

    • NoPacha® Punisher 2.0: daugiau informacijos: NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM sekso žaisliukas savo klasėje
    • Užrakinamas odinis maišelis lytiniams organams, dabar trijų dydžių ir su naujovišku užtrauktuku.
    • Su atitinkama pakabinama spyna, įskaitant 2 raktus ir raktą užrakinamam užtrauktukui.
    • Medžiagos: Aukštos kokybės oda, nerūdijantis plienas ir žalvaris (pakabinama spyna), užtikrinantys didžiausią patvarumą ir saugumą.
    • Mažas: bendras ilgis: apie 11 cm, ilgis be dirželio: 8 cm, plotis: 8 cm, atidarymas (Velcro užsegimas): 4,5-5,5 cm
    • Vidutinis: bendras ilgis: apie 11 cm, ilgis be dirželio: 8 cm, plotis 8,5 cm, anga (Velcro užsegimas) 4,5-5,5 cm
    • Didelis: bendras ilgis - apie 12 cm, ilgis be dirželio - 9 cm, plotis - 9 cm, anga (Velcro užsegimas) - 4,5- 5,5,5 cm

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Parašykite savo atsiliepimą

      NoPacha® Punisher 2.0 - atnaujinimas, kurio laukėte!

      NoPacha® Punisher 2.0 - atnaujinimas, kurio laukėte!

      Mes įsiklausėme ir po daugybės klientų atsiliepimų su pasididžiavimu pristatome NoPacha® Punisher 2.0 - aksesuarą, kuris iš naujo apibrėžia BDSM santykių intensyvumą. Pagal išbandytas tradicijas Punisher 2.0 sujungia nekaltybę, CBT ir Cock Bondage į gundančią sąveiką, kuri žavi tiek dominuojančius, tiek paklusniuosius.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: