Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Didelis Flo™ vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

Atvyksta didysis Flo™ iš E-Stim Systemsaukščiausios klasės įterpiamas elektrodas, skirtas tiems, kurie ieško gilesnės ir labiau patenkinančios vaginalinės ar analinės elektrostimuliacijos patirties. Remiantis mažojo Flo™ sėkme, ši didesnė versija siūlo visiškai naują malonumo dimensiją.

Daugiau informacijos

3787/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didysis "Flo™" elektrodas iš "E-Stim Systems": intensyvesnė elektrostimuliacija didesniame gylyje ir tūryje.

    Štai ir didysis "Flo™" elektrodas iš "E-Stim Systems" E-Stim Systemsaukščiausios klasės įterpiamas elektrodas, skirtas tiems, kurie nori gilesnės ir labiau patenkinamos vaginalinės ar analinės elektrostimuliacijos patirties. Remiantis mažojo "Flo™" sėkme, ši didesnė versija siūlo visiškai naują malonumo dimensiją.

    Elegantiškas dizainas gilesniems pojūčiams:

    Elegantiškos, sklandžios linijos, ilgesnis kaklelis ir didesnė galvutė - didysis "Flo™" puikiai tinka norint pasiekti gilesnes kūno vietas. Lygus, itin poliruotas paviršius ne tik atrodo elegantiškai, bet ir leidžia lengvai įvesti į išangę / makštį ir patirti dar intensyvesnius pojūčius.

    Ergonomiškas dizainas dar didesniam malonumui:

    Anatomiškai suformuotą elektrodą dėl lygaus paviršiaus ypač lengva įvesti, o platesnis jo pagrindas patogiai priglunda prie lytinių lūpų, todėl elektrostimuliaciją galima pajusti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Nors "Flo™" elektrodas pirmiausia buvo sukurtas naudoti vaginaliniam naudojimui, jis puikiai tinka ir analinei stimuliacijai.

    Natūralus pojūtis ir paprastas naudojimas:

    Unikalūs aukščiausios kokybės elektrodai iš E-Stim Systems yra elektriniai kontaktiniai paviršiai. Jie yra viršuje ir apačioje, o ne šonuose, todėl elektrostimuliacijos metu jaučiamas natūralesnis pojūtis. Elektrodo apačioje išfrezuotas griovelis pagerina sukibimą įkišant ir išimant elektrodą į makštį ar analinę angą ir užtikrina geresnį valdymą.

    Aukštos kokybės konstrukcija ir viso gyvenimo garantija:

    Kaip ir visi "Premium" elektrodai iš E-Stim Systems "Flo™" elektrodų, jiems taip pat taikoma gamintojo suteikiama garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systemskuri garantuoja ilgą tarnavimo laiką ir ilgalaikį pasitenkinimą.

    Matmenys:

    Ilgis: 120 mm
    Galvutės skersmuo: 37,5 mm
    Pagrindo skersmuo: 50 mm
    Įkišamas ilgis: 110 mm
    Svoris: 268 g

    Įvairiapusės prijungimo galimybės:

    Elektrodas turi 4 mm kištukus ir yra suderinamas su žemo profilio kabeliais iš E-Stim Systems tačiau taip pat galima naudoti su įprastais 4 mm kabeliais arba dviviečiu kabeliu (žr. priedus). Jis suderinamas su visais įprastais elektrostimuliacijos prietaisais (jei reikia, su mūsų siūlomais adapteriais). Tai užtikrina maksimalų naudojimo lankstumą.

    Lengvas valymas ir priežiūra:

    Elektrodą galima lengvai valyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba "VeryClean" purškikliu. Kad nepažeistumėte elektrodo, nenaudokite jokių aštrių valymo priemonių. Norint valyti kruopščiau, elektrodą galima išardyti ir atskiras jo dalis valyti atskirai. Vėl surinkdami kruopščiai laikykitės gamintojo nurodymų.

    Dėl to analinė ar vaginalinė elektrostimuliacija taps dar malonesnė:

    Kad patirti optimalius pojūčius, reikėtų naudoti mūsų vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK. Šis specialus lubrikantas užtikrina lengvą analinį / vaginalinį įvedimą ir gerą elektrinį laidumą. Bet kokia kaina venkite silikono pagrindo ar hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su "E-Stim Systems" elektrodais.

    "E-Stim Systems" didelis "Flo™": unikali kelionė į elektrostimuliacijos gelmes!

    Su dideliu "Flo™" elektrostimuliacijos metu patirsite tiesiog daugiau, nes jis suteikia gilesnį įsiskverbimą ir intensyvesnį pojūtį. Nesvarbu, ar norite išbandyti vaginalinę, ar analinę elektrostimuliaciją, šis elektrodas sukurtas taip, kad jūsų elektrostimuliacijos patirtis būtų patogesnė, stilingesnė ir efektyvesnė.

    Daugiau informacijos:

    • Flo® didelis elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įdedamas
    • Bendras ilgis: 120 mm
    • Įstatomas ilgis: 110 mm
    • Galvutės skersmuo: 37,5 mm
    • Pagrindo skersmuo: 50 mm
    • Svoris: 268 g
    • Jungtys: Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė svarbiausia.
    • Suprojektuotas ir pagamintas Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai yra suprojektuoti ir pagaminti pagal aukščiausius standartus. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Vertinimas 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Didelis Flo™ vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Didelis Flo™ vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Atvyksta didysis Flo™ iš E-Stim Systemsaukščiausios klasės įterpiamas elektrodas, skirtas tiems, kurie ieško gilesnės ir labiau patenkinančios vaginalinės ar analinės elektrostimuliacijos patirties. Remiantis mažojo Flo™ sėkme, ši didesnė versija siūlo visiškai naują malonumo dimensiją.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: