Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Elektrodas Stuffer™ iš E-Stim Systems

Stuffer™ elektrodas iš E-Stim Systems yra drąsus ir įspūdingas didesnių elektrodų asortimento papildymas mūsų patyrusiems klientams. Šis elektrodas yra didelis Torpedo™ elektrodas ir dėl savo dydžio yra didelis analinis ar vaginalinis iššūkis.

Daugiau informacijos

3797/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "E-Stim Systems" elektrodas "Stuffer™": didelis žingsnis į priekį patyrusiems naudotojams!

    "Stuffer™" elektrodas iš "E-Stim Systems": didelis žingsnis į priekį patyrusiems naudotojams! E-Stim Systems yra drąsus ir įspūdingas mūsų patyrusiems vartotojams skirtų didesnių elektrodų asortimento papildymas. Šis elektrodas yra tolesnis didelio "Torpedo™" elektrodo patobulinimas ir dėl savo nemažo dydžio yra didelis analinis ar vaginalinis iššūkis.

    Svarbiausios "Stuffer™" elektrodo savybės:

    • Bipolinis ir įdedamas: Stuffer™ tai bipolinis elektrodas, idealiai tinkantis tiems, kurie nori intensyvios ir galingos elektrostimuliacijos.
    • Įspūdingi matmenys: 152 mm bendras ilgis ir 110 mm įterpiamasis ilgis, todėl jis skirtas tiems, kurie gali susidoroti su didesniais matmenimis. Elektrodo skersmuo yra įspūdingas - 63,5 mm, todėl jis užtikrina ypač intensyvią ir pilnavertę patirtį atliekant analinę/vaginalinę elektrostimuliaciją.
    • Nemažas svoris Stuffer™ sveria nepaprastai daug - 1 kg - ir užtikrina tvirtą bei intensyvų pojūtį naudojimo metu.
    • Patobulintas sukibimas, kad būtų lengviau valdyti: pagrindo Stuffer™ yra išfrezuotas griovelis, kuris palengvina analinį/vaginalinį įvedimą ir išėmimą.
    • Aukštos kokybės medžiagos ir apdirbimas: Šis bipolinis elektrodas pagamintas iš orlaivio klasės medžiagų ir sukurtas taip, kad tarnautų ilgai. Jį netgi galima išardyti, kad būtų galima kruopščiai išvalyti, ir jam suteikiama viso gyvenimo garantija.


    Matmenys ir techniniai duomenys

    Stuffer™ iš E-Stim Systems tai bipolinis, į makštį ar analinę angą įvedamas elektrodas, siūlantis įspūdingą elektrostimuliacijos patirtį mūsų drąsiems klientams. Bendrasis ilgis 152 mm, o įterpiamasis ilgis 110 mm, todėl jis tinka visiems, norintiems intensyvios ir itin malonios elektrostimuliacijos. Šio masyvaus elektrodo skersmuo yra 63,5 mm, o perimetras - įspūdingas 200 mm, todėl garantuojama visapusiška ir įspūdinga patirtis. Stuffer™ sveria 1 kg ir suteikia elektrodui įspūdingą svorį. Stuffer™ pagrinde yra du 4 mm lizdai, todėl jis suderinamas su įvairiais elektrostimuliacijos prietaisais. Dėl unikalaus visų šių savybių derinio Stuffer™ elektrodas yra sudėtingas, bet naudingas pasirinkimas patyrusiems erotinės elektrostimuliacijos mėgėjams.

    Priežiūra ir priežiūra:

    Norėdami išvalyti Stuffer™ elektrodą, tiesiog nuplaukite jį vandenyje Stuffer™ valyti, tiesiog plaukite jį karštame vandenyje su švelniu plovikliu arba naudokite VERYCLEAN purškiklį. Prieš laikydami įsitikinkite, kad elektrodas, įskaitant lizdus, yra visiškai sausas.

    Rekomendacijos optimaliam naudojimui:

    Norėdami patirti optimalią patirtį, turėtumėte naudoti ESHOCK vandens pagrindo lubrikantą. Jis palengvina elektrodo įvedimą tiek analiniu, tiek vaginaliniu būdu ir užtikrina optimalų elektrinį laidumą. Silikono pagrindo lubrikantų arba hibridinių lubrikantų naudoti negalima. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, kad prezervatyvai nėra suderinami su elektrodais E-Stim Systems suderinami.

    The Stuffer™ elektrodas: drąsus pasirinkimas analinei/vaginalinei elektrostimuliacijai!

    The Stuffer™ elektrodas yra drąsus mūsų patyrusių klientų pasirinkimas. Nemažas jo dydis ir svoris kartu su aukštos kokybės konstrukcija ir įmantriu dizainu paverčia jį idealiu elektrodu visiems, kurie nori peržengti savo galimybių ribas naudodami analinę ar vaginalinę elektrostimuliaciją.

    Daugiau informacijos:

    • Elektrodas Stuffer™ iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įdedamas elektrodas
    • Bendras ilgis: 152 mm
    • Įstatomas ilgis: 110 mm
    • Skersmuo: 63,5 mm
    • Apskritimas / dydis: 200 mm
    • Svoris: 1 kg
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (kaip priedus galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Vertinimas 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Parašykite savo atsiliepimą

        Elektrodas Stuffer™ iš E-Stim Systems

        Elektrodas Stuffer™ iš E-Stim Systems

        Stuffer™ elektrodas iš E-Stim Systems yra drąsus ir įspūdingas didesnių elektrodų asortimento papildymas mūsų patyrusiems klientams. Šis elektrodas yra didelis Torpedo™ elektrodas ir dėl savo dydžio yra didelis analinis ar vaginalinis iššūkis.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: