Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Didelis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems

Norintiems stipresnio įsiskverbimo pojūčio elektrostimuliacijos metu, didelis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems yra aukščiausios klasės pasirinkimas. Dėl savo dizaino ir funkcionalumo šis elektrodas yra vienas iš mūsų geriausiai parduodamų analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai skirtų elektrodų.

Daugiau informacijos

3795/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didysis Torpedo™ elektrodas: galingas ir veiksmingas bipolinis elektrodas iš "E-Stim Systems"!

    Didysis Torpedo™ elektrodas iš "E-Stim Systems" yra pirmasis pasirinkimas tiems, kurie nori stipresnio įsiskverbimo pojūčio elektrostimuliacijos metu E-Stim Systems yra aukščiausios klasės pasirinkimas. Dėl savo konstrukcijos ir funkcionalumo šis elektrodas yra vienas iš geriausiai parduodamų mūsų elektrodų, skirtų analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai.

    Analinė ir vaginalinė elektrostimuliacija - tai seksualinės elektrostimuliacijos sričiai priklausančios praktikos, suteikiančios unikalių pojūčių, kurių negali suteikti įprasti sekso žaislai. Ypatingas žavesys slypi tiesioginiame nervų galūnių stimuliavime kontroliuojamais elektriniais signalais, kurie sukelia intensyvų susijaudinimą ir nepakartojamus orgazmo potyrius. Kalbant apie analinį ir vaginalinį naudojimą, šiose srityse yra daugybė jautrių nervų galūnėlių, todėl jos neįtikėtinai jautrios elektrostimuliacijai. Elektrodas "Torpedo™" gali sukelti įvairius pojūčius - nuo lengvo dilgčiojimo iki stipraus pulsavimo - ir gali būti pritaikytas pagal asmeninius pageidavimus naudojant prijungtą elektrostimuliacijos prietaisą.

    Pagrindinės didelio elektrodo "Torpedo™" savybės:

    • Didysis "Torpedo™" elektrodas yra bipolinis elektrodas, užtikrinantis subalansuotą ir veiksmingą stimuliaciją tiek iš vidaus, tiek iš išorės.
    • Lygi ir užapvalinta galvutė: Lygi ir užapvalinta galvutė leidžia patogiai įkišti elektrodą į išangę / makštį, todėl tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams.
    • Lengvas valdymas: pagrindą Torpedo™ Elektrodo pagrindas turi išfrezuotą griovelį, kuris palengvina analinį/vaginalinį įvedimą ir išėmimą.
    • Aukštos kokybės medžiagos ir apdirbimas: Didysis "Torpedo™" elektrodas pagamintas iš aerokosminės klasės medžiagų, yra patvarus ir gali būti išardomas valymui. Elektrodui suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Natūralus pojūtis ir puikus elektrinis kontaktas: Elektrodo viršuje ir apačioje esantys elektriniai kontaktai užtikrina puikų kontaktą su oda ir geresnę seksualinę stimuliaciją nei naudojant kitus elektrodus.


    Matmenys ir techniniai duomenys:

    Didelis "Torpedo™" elektrodas iš E-Stim Systems yra bipolinis, įkišamas elektrodas, skirtas kvapą gniaužiančiai elektrostimuliacijos patirčiai. Jo bendras ilgis 135 mm, o įterpiamasis ilgis 115 mm, todėl jis tinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie elektrostimuliacijos metu nori maksimalaus įsiskverbimo. Elektrodo skersmuo yra 50 mm, todėl jis suteikia išpildantį pojūtį, o jo apimtis - 157 mm, todėl įdėtas elektrodas yra tvirtai matomas. Torpedo™ elektrodas sveria 555 gramus, todėl suteikia ryškų pojūtį. Elektriniam prijungimui didysis "Torpedo" elektrodas turi du 4 mm lizdus pagrinde, prie kurių galima prijungti įvairius elektrostimuliacijos prietaisus (prireikus naudokite mūsų adapterius). Dėl tokio savybių derinio didysis "Torpedo™" elektrodas yra puikus pasirinkimas seksualinės elektrostimuliacijos mėgėjams.

    Valymas ir priežiūra:

    Valyti lengva: elektrodą valykite šiltu vandeniu su švelniu plovikliu arba VERYCLEAN purškikliu ir sausai nušluostykite. Elektrodas, įskaitant lizdus, prieš laikant turi būti visiškai sausas.

    Tai smagiausias būdas naudoti "Torpedo™" elektrodą:

    Kad elektrostimuliacija būtų puiki, rekomenduojame naudoti mūsų vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK, kuris palengvins analinį/vaginalinį elektrodo įvedimą ir užtikrins optimalų elektrinį laidumą. Nenaudokite silikoninių ar hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nėra suderinami su elektrodais iš E-Stim Systems elektrodų.

    Didysis "Torpedo™" elektrodas: pirmasis pasirinkimas vaginalinei ir analinei elektrostimuliacijai!

    Didysis "Torpedo™" elektrodas Torpedo™ siūlo įspūdingą ir pasitenkinimą teikiančią patirtį seksualinės elektrostimuliacijos mėgėjams. Nemažas dydis kartu su įmantriu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis paverčia šį elektrodą idealiu pasirinkimu tiems, kurie nori patirti dar intensyvesnę vaginalinę / analinę elektrostimuliaciją.

    Daugiau informacijos:

    • Didelis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tipas: BiPolar, įdedamas
    • Bendras ilgis: 135 mm
    • Įstatomas ilgis: 115 mm
    • Skersmuo: 50 mm
    • Apskritimas / dydis: 157 mm
    • Svoris: 555 g
    • Jungtys: 2 x 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Suteikiama išskirtinė gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Vertinimas 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Vertinimas 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Didelis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems

          Didelis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems

          Norintiems stipresnio įsiskverbimo pojūčio elektrostimuliacijos metu, didelis Torpedo™ elektrodas iš E-Stim Systems yra aukščiausios klasės pasirinkimas. Dėl savo dizaino ir funkcionalumo šis elektrodas yra vienas iš mūsų geriausiai parduodamų analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai skirtų elektrodų.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: