Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Didelis elektrodas ElectroWand™ iš E-Stim Systems

Svetainė ElectroWand™ tai lazdelės formos vienpolis elektrodas, laikomas rankoje. Šis novatoriškas gaminys iš E-Stim Systems suteikia naują seksualinės elektrostimuliacijos kontrolės ir intensyvumo lygį.

Daugiau informacijos

3793/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didysis "ElectroWand™" elektrodas iš "E-Stim Systems": kvapą gniaužianti seksualinės elektrostimuliacijos dimensija!

    ElectroWand™ yra lazdelės formos, monopolinis elektrodas, laikomas rankoje. Šis novatoriškas gaminys iš E-Stim Systems suteikia seksualinei elektrostimuliacijai naują kontrolės ir intensyvumo lygį.

    Pagrindinės didžiojo ElectroWand™ elektrodo savybės:

    • Naujoviška monopolinė konstrukcija: elektrodas ElectroWand™ tai monopolinis elektrodas, kuris užtikrina tikslingą elektrostimuliaciją kartu su antruoju elektrodu, pvz.
    • Rankena tikslumui: Izoliuota rankena užtikrina saugų ir patogų naudojimą ir leidžia tiksliai valdyti vaginalinę ar analinę elektrostimuliaciją.
    • Geresnė patirtis: Jauskite ne tik elektrostimuliaciją ant nupoliruoto, briaunuoto "ElectroWand™" elektrodo kotelio, bet ir pulsuojančius e-stimuliacijos signalus ant elektrodo galvutės. Kartu ši elektrostimuliacija suteikia pribloškiantį pojūtį.
    • Aukštos kokybės konstrukcija: Didysis "ElectroWand™" elektrodas turi įleistą 4 mm lizdą, yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir jam suteikiama gamintojo garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems.
    • Įspūdingas dydis dar didesniam malonumui: Ši versija ElectroWand™ skersmuo yra 50 mm, kad patirti intensyvesnį ir pilnesnį malonumą. Taip pat galima įsigyti mažesnę 38 mm skersmens versiją.


    Matmenys ir techniniai duomenys:

    Didelis "ElectroWand™" elektrodas iš E-Stim Systems yra monopolinis, įkišamas elektrodas, tinkamas visiems, kurie entuziastingai mėgaujasi analine ar vaginaline elektrostimuliacija. Jo bendras ilgis yra 250 mm, o įterpiamasis ilgis - 130 mm, todėl elektros impulsams tenka didelis paviršiaus plotas. Elektrodo skersmuo ElectroWand™ yra 50 mm, o tai suteikia itin malonią patirtį. 869 g svorio ElectroWand™ yra tvirtas, tačiau patogus elektrodas analinei/vaginalinei elektrostimuliacijai. Jungtis ElectroWand™ pagrinde yra 4 mm lizdas, prie kurio galima prijungti įvairius elektrostimuliacijos prietaisus (galima įsigyti įvairių adapterių). Dėl tokio savybių derinio didelis "ElectroWand™" elektrodas yra idealus pasirinkimas visiems, norintiems intensyvios ir gilios vaginalinės / analinės elektrostimuliacijos.

    Valymas ir priežiūra:

    Išvalyti "ElectroWand™" elektrodą nesudėtinga: nuvalykite jį šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba naudokite mūsų VERYCLEAN purškiklį ir nušluostykite sausai. Prieš laikydami elektrodą, įskaitant lizdus, įsitikinkite, kad jis yra visiškai sausas.

    Kad elektrostimuliacija teiktų dar didesnį malonumą: Tinkamas lubrikantas optimaliam elektros laidumui užtikrinti:

    Kad būtų lengva įvesti elektrodą į analinę/vaginalinę angą ir optimalus elektros laidumas, turėtumėte naudoti ESHOCK lubrikantą. Venkite silikono pagrindo arba hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems elektrodais.

    Didžioji "ElectroWand™" lazdelė: geriausia elektrostimuliacija!

    Didžioji ElectroWand™ yra puikus elektrodas tiems, kurie nori galingos ir ypač intensyvios vaginalinės ar analinės elektrostimuliacijos. Nepriklausomai nuo to, ar ElectroWand™ elektrodas naudojamas tikslinei vaginalinei / analinei stimuliacijai, ar kaip paviršinis elektrodas, jis suteikia jaudinantį ir nepakartojamą pojūtį, todėl jį privalo turėti kiekvienas, mėgstantis seksualinę elektrostimuliaciją.

    Daugiau informacijos:

    • Didelis ElectroWand™ iš E-Stim Systems
    • Naudojimas: Prijunkite monopolinį elektrodą ElectroWand™ prie vieno elektrostimuliacijos prietaiso išėjimo. Kaip antrąjį polių galite naudoti lipnųjį Estim padą arba kitą monopolinį elektrodą, kuris taip pat prijungiamas prie jūsų elektrostimuliacijos prietaiso. Izoliuota, elektrai nelaidi strypo formos elektrodo rankena ElectroWand™ leis jums jį tiksliai nustatyti, įkišti (į analinę / vaginalinę angą) ir perkelti į reikiamą vietą, o jūsų partnerė gaus jaudinančią elektrostimuliaciją ne tik per labai poliruotą, griovelių formos kotelį, bet ir per ElectroWand™ elektrodo galvutę.
    • Tipas: Monopolinis elektrodas, įdedamas
    • Bendras ilgis: 250 mm
    • Kontaktų ilgis: 130 mm
    • Skersmuo: 50 mm
    • Apskritimas: 157 mm
    • Svoris: 869 g
    • Jungtys Vienas 4 mm lizdas pagrinde
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (kaip priedus galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių).
    • Suteikiama išskirtinė gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Sauga ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra svarbiausia.
    • Suprojektuoti ir pagaminti Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Didelis elektrodas ElectroWand™ iš E-Stim Systems

      Didelis elektrodas ElectroWand™ iš E-Stim Systems

      Svetainė ElectroWand™ tai lazdelės formos vienpolis elektrodas, laikomas rankoje. Šis novatoriškas gaminys iš E-Stim Systems suteikia naują seksualinės elektrostimuliacijos kontrolės ir intensyvumo lygį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: