Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Bobble™ Electrosex Plug iš E-Stim Systems

Pasiruošę erotiniam nuotykiui? MEO pristato Bobble™ Electrosex Plug iš E-Stim Systems - gražų bipolinį elektrodą, kuris elektrostimuliaciją pakylėja į naujas aukštumas. Blizgančio, gundančiai išlenkto dizaino "Bobble™" yra ne tik puota akims. Tai gilios, intensyvios stimuliacijos jėgainė, puikiai tinkanti vaginaliniams ir analiniams nuotykiams.

Daugiau informacijos

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    The Bobble™ Electrosex Plug iš "E-Stim Systems": intensyvi prostatos ir G taško elektrostimuliacija!

    Pasiruošę erotiniam nuotykiui? MEO pristato "Bobble™ Electrosex Plug iš E-Stim Systems - gražų bipolinį elektrodą, kuris elektrostimuliaciją pakylėja į naujas aukštumas. Blizgaus, gundančiai išlenkto dizaino "Bobble™" yra ne tik puota akims. Tai gilios, intensyvios stimuliacijos jėgainė, puikiai tinkanti vaginaliniams ir analiniams nuotykiams. Pasinerkite į intensyvaus malonumo pasaulį ir sužinokite, kodėl "The Bobble™" yra oficiali seksualinės elektrostimuliacijos žvaigždė!

    Ergonomiškas dizainas optimaliai elektrostimuliacijai:

    Dėl suapvalintos ir lygios formos "The Bobble™" lengva įvesti analiniu ar vaginaliniu būdu, jis prisitaiko prie natūralių kūno kontūrų ir stimuliuoja sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, G tašką ar prostatą. Mūsų elektrodas yra universalus ir tinka tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai, todėl suteikia galimybę patirti įvairių erotinių elektrostimuliacijos potyrių.

    Kokybė ir garantija:

    Kaip dalis aukščiausios kokybės elektrodų asortimento iš E-Stim Systems bobble™ suteikiama unikali gamintojo garantija visam gyvenimui E-Stim Systems liudijanti gaminio kokybę ir ilgaamžiškumą.

    Matmenys:

    Ilgis: 99 mm, skersmuo: 37,5 mm
    Įkišamas ilgis: 70 mm
    Svoris: 222 g

    Įvairios jungčių galimybės:

    Elektrodas turi 4 mm jungtis ir yra suderinamas su žemo profilio kabeliais iš E-Stim Systems tačiau taip pat galima naudoti su įprastais 4 mm kabeliais arba dviviečiu kabeliu (žr. priedus). Jis suderinamas su visais įprastais elektrostimuliacijos prietaisais (jei reikia, su mūsų siūlomais adapteriais). Tai užtikrina maksimalų naudojimo lankstumą.

    Lengvas valymas ir priežiūra:

    Elektrodą galima lengvai valyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba "VeryClean" purškikliu. Kad nepažeistumėte elektrodo, nenaudokite jokių aštrių valymo priemonių. Norint valyti kruopščiau, elektrodą galima išardyti ir atskiras jo dalis valyti atskirai. Vėl surinkdami kruopščiai laikykitės gamintojo nurodymų.

    Dėl to analinė ar vaginalinė elektrostimuliacija taps dar malonesnė:

    Optimaliai patirčiai užtikrinti reikėtų naudoti mūsų vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK. Šis specialus lubrikantas užtikrina lengvą analinį / vaginalinį įvedimą ir gerą elektrinį laidumą. Visais būdais venkite silikono pagrindo ar hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su "E-Stim Systems" elektrodais.

    The Bobble™ Electrosex Plug iš "E-Stim Systems": kelionė į kūno gelmes!

    The Bobble™ Electrosex Plug yra pirmasis pasirinkimas visiems, ieškantiems gilios elektrostimuliacijos - nuo švelnios iki labai intensyvios. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs naudotojas, "Bobble™" siūlo unikalią ir kvapą gniaužiančią patirtį, kuri garantuoja ir komfortą, ir labai intensyvią analinę/vaginalinę elektrostimuliaciją.

    Daugiau informacijos:

    • "Bobble™" elektros sekso kištukas iš E-Stim Systems
    • "Bobble™" turi tvirtus 4 mm lizdus pagrinde. Jei ketinate naudoti ilgai, pvz., 24 valandas per parą, rekomenduojame mūsų žemo profilio laidus, nes jie patogesni ir leidžia "Bobble™" diskretiškai naudoti po apatiniais drabužiais.
    • Tipas: BiPolar, įdedamas
    • Bendras ilgis: 99 mm
    • Didžiausias įkišamas ilgis: 70 mm
    • Skersmuo: 37,5 mm
    • Svoris: 222 g
    • Jungtys: Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė svarbiausia.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Bobble™ Electrosex Plug iš E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug iš E-Stim Systems

    Pasiruošę erotiniam nuotykiui? MEO pristato Bobble™ Electrosex Plug iš E-Stim Systems - gražų bipolinį elektrodą, kuris elektrostimuliaciją pakylėja į naujas aukštumas. Blizgančio, gundančiai išlenkto dizaino "Bobble™" yra ne tik puota akims. Tai gilios, intensyvios stimuliacijos jėgainė, puikiai tinkanti vaginaliniams ir analiniams nuotykiams.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: