Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bičai ir flogger

Naujienlaiškis

BDSM flogger pagamintas iš odos

Minkštiems ir stipriems smūgiams! Svetainė flogger iš MEO jus įkvėps! Ji pagaminta iš aukštos kokybės pintos odos ir puikiai tinka rankai.

Daugiau informacijos

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Minkštiems ir stipriems smūgiams! MEO flogger įkvėps jus! Ji pagaminta iš aukštos kokybės pintos odos ir puikiai priglunda prie rankos.

     

    In dubio pro MEO taikoma ir plaktukams, nes dirbame tik su patyrusiais plaktukų gamintojais, kurie, naudodami tradicinius gamybos procesus, gamina išskirtinius plaktukus ir batelius flogger bičai.

     

    Penkiolika mūsų plaktuko dirželių, kurių kiekvienas yra pintas per pusę ilgio, sukelia didelį oro pasipriešinimą ir, atsitrenkus į žemę, sukelia būdingą garsą flogger charakteringas garsas smūgio metu.

     

    Mūsų flogger pagamintas iš odos naudojamas, viena vertus, siekiant sušildyti paveiktas kūno vietas, kad būtų skatinama geresnė kraujotaka ir taip sumažinta sužeidimo rizika, ir, kita vertus, švelniems smūgiams arba stipriems smūgiams. Riešo dirželis užtikrina gerą sukibimą, o 70 cm ilgio flogger puikiai sukraunamas. Trumpai tariant: šis flogger nepakeičiamas visiems šlepečių mėgėjams.

     

    Tvirta rankena aptraukta pinta oda ir turi riešo dirželį. Tai reiškia, kad turite flogger saugiai laikysite rankoje, taip pat galite laikyti pakabinę (rekomenduojama visiems bičams ir plaktukams).

     

    Daugiau informacijos:

     

    • flogger iš mūsų HURTME asortimento.
    • Rankų darbo iš geriausios odos.
    • Bendras ilgis: apie 68 cm
    • Rankenos ilgis: maždaug 22 cm
    • Rankenos storis: 2,5 cm
    • 24 odiniai dirželiai
    • Tinka BDSM pradedantiesiems ir BDSM profesionalams.
    • Plakimas dažnai naudojamas kaip seksualinė praktika siekiant sukelti seksualinį malonumą. Vadinamasis plakimas yra BDSM seksualinių žaidimų dalis. BDSM praktikoje bičais dažnai naudojasi viršininkės. Jie naudojami ir bausmėms, ir malonumui.
    • Naudojant BDSM žaislus, pvz floggervisada reikalauja dalyvių atsakomybės jausmo ir abipusės pagarbos. Visada laikykitės principų "Saugu, protinga, abipusiu sutarimu".
    • Saugus: naudokite tik flogger tik tada, jei esate susipažinę su jo naudojimu. Venkite jautrių kūno vietų, ypač veido, kaklo ir inkstų srities. Iš anksto pasipraktikuoti ant pagalvėlės ar panašaus daikto gali būti naudinga, kad pajustumėte flogger pajusti jos poveikį.
    • Būkite protingi: BDSM veikla visada turėtų būti vykdoma turint aiškų protą. Venkite naudoti flogger jei esate apsvaigę nuo alkoholio, narkotikų ar stiprių vaistų. Be to, visada atkreipkite dėmesį į gavėjo fizinę ir psichinę būklę.
    • Sutikimas: atvirai ir sąžiningai bendraukite su savo seksualiniu partneriu apie ribas ir norus. Aiškus Safeword reikėtų susitarti, kad bet kuriuo metu būtų galima nutraukti veiklą, jei vienas iš dalyvių pasijustų nepatogiai.
    • Atminkite: BDSM - tai intymūs santykiai, kuriuose svarbiausia pasitikėjimas ir bendravimas. Naudokitės mūsų flogger pagarbiai ir atsakingai, kad užtikrintumėte saugią ir malonią patirtį visiems dalyviams.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Vertinimas 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM flogger pagamintas iš odos

        BDSM flogger pagamintas iš odos

        Minkštiems ir stipriems smūgiams! Svetainė flogger iš MEO jus įkvėps! Ji pagaminta iš aukštos kokybės pintos odos ir puikiai tinka rankai.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        24 kitų tos pačios kategorijos prekių: