Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ekstremalus spenelių stimuliavimas

Naujienlaiškis

Spenelių spaustukas su svoriu - KAWUMM

SM Toys gerbėjams ir BDSM profesionalams patiks mūsų spenelių spaustukai su svoriu! Ar esate pakankamai paklusnus, kad išbandytumėte tikrus bjaurius žaidimus? Išbandykite velnišką mūsų KAWUMM spenelių spaustukų su svoriu galią ir mėgaukitės jaudinančiais pojūčiais.

Daugiau informacijos

2459/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    SM Toys gerbėjams ir BDSM profesionalams patiks mūsų spenelių spaustukai su svoriu! Ar esate pakankamai paklusnus, kad išbandytumėte tikrus bjaurius žaidimus? Įsitikinkite velniška mūsų KAWUMM spenelių spaustukų galia ir mėgaukitės jaudinančiu jausmu.

     

    Mūsų ypač aukštos kokybės spenelių spaustukai pagaminti iš nerūdijančio plieno rankomis. Pagrindas čia yra tvirtas SM spaustukas, kuris padengtas plastikine danga, kad apsaugotų spenelius. Tačiau mūsų spenelių spaustukai išsiskiria 150 g nerūdijančio plieno svarmeniu, kuris gali laisvai judėti pirmyn ir atgal ant maždaug 10 cm metalinio strypelio. Tačiau svarmenys ne tik suteikia spaustukams papildomą traukos jėgą, bet ir išvysto visą savo galią, kai svarmenys stumiami į viršų, o tada vėl greitai ir trūkčiodami krenta žemyn - tai sensacingas jausmas, panašus į SM bato dūrį. KAWUMM!

     

    SM spaustukas kaip iš knygos! Žinoma, šlykštūs spenelių spaustukai teikia malonumą ne tik speneliams, bet gali būti naudojami ir daugeliui kitų kūno dalių BDSM seanso metu. Jūsų vaizduotei ribų nėra.

     

    Kaip naudoti spenelių spaustukus? Erotinė stimuliacija su spenelių spaustukais:

     

    Kadangi speneliai yra viena jautriausių kūno dalių tiek vyrams, tiek moterims, spenelių spaustukai ypač tinka erotinei stimuliacijai tarp malonumo ir malonumo skausmo. Tiek BDSM pradedantiesiems, tiek SM profesionalams - šie spaustukai yra tiesiog tobuli.

     

    Kam skirti spenelių spaustukai? Švelniam ar stipresniam spenelių stimuliavimui:

     

    Lengvas skausmas, dar vadinamas malonumo skausmu, gali stimuliuoti sekso metu. Ypač speneliai tam natūraliai yra labai imlūs. Pavyzdžiui, speneliai iš karto reaguoja į lengvus įkandimus, suspaudimus arba, žinoma, į spenelių spaustukus. Spenelių spaustukai jokiu būdu nėra skirti tik SM mėgėjams ar BDSM bendruomenei. Spenelių spaustukus taip pat galima išradingai įtraukti į preliudiją ir taip paįvairinti seksą. Jūsų vaizduotei tikrai nėra ribų, o mūsų internetinėje SM žaislų parduotuvėje tikrai rasite jums tinkamus spenelių spaustukus.

     

    Ar šie spenelių spaustukai tinka pradedantiesiems?

     

    MEO ® siūlo įvairių dizainų spenelių spaustukus su grandinėle, japoniškus spenelių spaustukus, "Clover" spaustukus, BDSM spenelių spaustukus ir spenelių čiulptukus. Vieni jų spenelius stimuliuoja tik labai švelniai, kiti vibruoja, o dar kiti gali sukelti ir stipresnį skausmo stimulą. Mūsų KAWUMM spenelių spaustukai priklauso pastarajai kategorijai. Tačiau rasite įvairių dizainų spenelių spaustukų: nuo minkštų ir lengvų pradedantiesiems iki kietų ir su mažais dantukais BDSM profesionalams. Kai kurie spenelių spaustukai turi mažus guminius dangtelius, kuriuos galima nuimti, kad pojūtis būtų dar intensyvesnis, o kiti spenelių spaustukai turi pritvirtintus svarmenis. Tačiau spenelių spaustukus su svoriais rekomenduotume labiau patyrusiems naudotojams arba labai paklusniems vyrams.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • KAWUMM - Spenelių spaustukas su laisvai judančiu svoriu.
    • Spenelių spaustukai vyrams ir spenelių spaustukai moterims.
    • Tokios jautrios srities kaip speneliai stimuliavimas gali sukelti ypač malonų susijaudinimą.
    • Žinoma, mūsų spenelių spaustukus lengva valyti ir naudoti pakartotinai.
    • SM žaislas
    • Medžiaga: metalas
    • Metalinis strypas apie 10 cm
    • rankų darbo
    • Pristatymo apimtis: 1 vnt. spenelių spaustukas su svoriu.
    • Cilindro svoris apie 150 g.
    • Bendras svoris apie 190 gramų.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    ragazzi, fantastico!!

    ragazzi, fantastico!! ci sono voluti 2 giorni, è tutto perfetto. sono soddisfatta in ogni senso!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Wow…

    These Bouncing Weights Nipple Clamps include weights and add an extra element with movement, so can be used for play when alone. The clamp itself is the good standard issue Mawa clamp. But the main feature of these clamps is that they have an extra steel weight which moves freely on approximately 10 centimetres long steel rods. These nipple clamp weights are unique with a 10cm long rod, allowing the clamps to swing back and forth whilst you fuck or move. The cylinder blocks have a 150gm weight. Love these, they are so different. The Mawa clamps have been a staple nipple clamp in store for years, as they are wide and have vinyl coating on the tips.Note that these are not for the beginner, as the clamp itself isn't adjustable, so they are suited to those who love nipple pain, constant tugging feeling that they can create themselves and definitely nipple torture if you turn quickly from side to side.Perfect for use with full body suspension *wink* and for those who play alone but want a bit of added pain sensation without having to adjust anything.
    Not only do these weights add to the sensation anyway, what makes these babies really great during play is to lift them up and let them drop to the end of the rod…

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Spedizione veloce, pacco anonimo e ottimo rapporto qualità prezz

    Spedizione veloce, pacco anonimo e ottimo rapporto qualità prezzo

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Einfach ein geiles Gefühl

    Die Klemme ist sehr gut verarbeitet und hat einen tollen Grip, Rutschen nie von den Nippeln ab. Vom Gewicht kann man sich vertun, wieviel 150 Gramm wirklich sind. Aber umso geiler. Übrigens sowohl für Männer als auch für Frauen geeignet!

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Highly recommended!

    I’ve had other nipple clamps and they always disappointed. Not these! The pinch is perfect and when drop the weight... wow! These babies aren’t coming off until you want them to, and when you do unclamp them? A burst of excruciating pleasure! Highly recommended!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Nipple clamp with weight

    They give the maximum pleasure possible

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Je recommande sans soucis!

    Excitation garantie pour ceux qui apprécient

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Pure Begeisterung

    Die allerbesten Nippel Klemmen die ich je gekauft habe. Begeisterung pur! Das Geile daran ist, dass mann sie nicht nur an den Brustwarzen benutzen. Qualität Top!

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Spenelių spaustukas su svoriu - KAWUMM

    Spenelių spaustukas su svoriu - KAWUMM

    SM Toys gerbėjams ir BDSM profesionalams patiks mūsų spenelių spaustukai su svoriu! Ar esate pakankamai paklusnus, kad išbandytumėte tikrus bjaurius žaidimus? Išbandykite velnišką mūsų KAWUMM spenelių spaustukų su svoriu galią ir mėgaukitės jaudinančiais pojūčiais.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    25 kitų tos pačios kategorijos prekių: