Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bičai ir flogger

Naujienlaiškis

Odinis bičas

Intensyviai sadomazochistinei erotikai: naudodami šį veiksmingą aukštos kokybės odos bičą galite pamaloninti arba nubausti savo Sub taip, kaip jums patinka ...

Daugiau informacijos

4264/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Intensyviai SM erotikai: naudodami šį veiksmingą aukštos kokybės odos bičą galite pamaloninti arba nubausti savo Sub taip, kaip jums patinka ...

     

    Minkštu aukštos kokybės odos SM bičo galu galite paskirstyti švelnius smūgius ir švelniai erzinti savo partnerį. Tačiau bulių bičas taip pat yra pakankamai ilgas ir veržlus, kad galėtų suduoti stiprius smūgius.

    Ergonomiška rankena užtikrina optimalų bulių bato valdymą, kad smūgius būtų galima atlikti tiksliai ir norimu intensyvumu. Puiki oda užtikrina ilgą elegantiškos bausmės priemonės ilgaamžiškumą. Riešo dirželis padeda tvirtai laikyti bičą.

     

    Intensyvus SM seansas arba geras pliaukštelėjimas priklauso ne tik nuo abiejų partnerių sąveikos, bet ir labai priklauso nuo plakimo įrankio kokybės. Gamindami savo bičus, visada turime tiesioginę įtaką visoms gamybos detalėms, nes daugumą smūginių priemonių kuriame patys, kartu su patyrusiais bičų meistrais.

     

    Iš odos pagamintų SM bičių priežiūra:

     

    Jau rauginimo proceso metu į odą įpilamas nedidelis kiekis aliejaus, kuris padidina gatavos odos svorį ir suteikia jai itin malonų pojūtį bei didesnį lankstumą. Naudojimo eigoje ji tampa minkštesnė, o ne kietesnė (kitaip nei pigi oda ar odos imitacija, kuri laikui bėgant tampa kietesnė ir trapesnė). Ši oda mėgsta kartkartėmis ją prižiūrėti tepalu, tačiau prireikus ją galima šiek tiek patepti aliejumi. Tačiau tai reikėtų daryti taupiai, kad nesusidarytų nuolatinė riebalų plėvelė.

     

    Į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį?

     

    Erotinį pliaukštelėjimą su mūsų gaminiais galima praktikuoti įvairiais būdais. Jų paletė varijuoja nuo švelnių glamonių iki auklėjamųjų žaidimų ir griežtų bausmių su surišimu. Kad ir kaip būtų praktikuojamas erotinis pliaukštelėjimas, pagal bendrą sutarimą lemiamą erotinio pliaukštelėjimo pagrindą sudaro absoliutaus saugumo, protingumo ir konsensualumo principas (Safe, Sane, Consensual).

     

    Daugiau informacijos:

     

    • SM bičas
    • Vadinamasis "buliaus bičas" iš Teksaso turi dvigubai susegtą odinę rankeną su galiniu karabinu (rankenos ilgis apie 20 cm).
    • Rankomis meistriškai pintas maždaug 45 cm ilgio (plius rankenos ilgis).
    • Tinkamai smogus bato galu galima pagreitėti iki viršgarsinio greičio, todėl susidaro "bato spragsėjimas".

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Vertinimas 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Vertinimas 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Vertinimas 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Odinis bičas

          Odinis bičas

          Intensyviai sadomazochistinei erotikai: naudodami šį veiksmingą aukštos kokybės odos bičą galite pamaloninti arba nubausti savo Sub taip, kaip jums patinka ...

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          24 kitų tos pačios kategorijos prekių: