Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacija - varpa ir sėklidės

Naujienlaiškis

COCK SHOCK 2.0 - Penio žiedas su elektrostimuliacija - visas rinkinys

Su COCK SHOCK 2.0 rinkiniu galėsite visiškai ir absoliučiai kontroliuoti varpą - dėl elektrostimuliacijos ir vibracijos. Galite rinktis nuo švelnaus iki kieto, nuo švelnaus iki malonaus nubaudimo. Ir visa tai - nuotolinio valdymo pulteliu, kuris veikia visur. Namuose, klube, sporto salėje ar apsipirkinėjant.

Daugiau informacijos

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su COCK SHOCK 2.0 rinkiniu galėsite visiškai ir absoliučiai kontroliuoti varpą - dėl elektrostimuliacijos ir vibracijos. Galite rinktis tarp maloninimo ir baudimo, nuo švelnaus iki kieto. Ir visa tai - nuotolinio valdymo pulteliu, kuris veikia visur. Namuose, klube, sporto salėje ar apsipirkinėjant.

     

    Kuo ypatingas COCK SHOCK 2.0?

     

    Su COCK SHOCK 2.0 elektrostimuliacijos penio žiedu galite gerai papurtyti savo Sub! Jis puikiai tinka BDSM vaidmenų žaidimams, nes per akimirką COCK SHOCK 2.0 apsivynioja aplink varpą ir sėklides; tada jums tereikia pasirūpinti, kad jis klausytų jūsų komandų. Jei jis atsisako, tiesiog naudokite nuotolinio valdymo pultelį, kad įjungtumėte ir valdytumėte varpos žiedo baudžiamuosius "impulsus". Jei jis gerai elgiasi, galite jį pamaloninti vibracija! Arba galite naudoti COCK SHOCK 2.0 rinkinį, kad patirtumėte valandų valandas trunkantį malonumą edging ir perjungti vibraciją bei elektrostimuliaciją!

     

    Šis silikoninis varpos žiedas skirtas ne tik pagerinti jo erekciją, bet ir suteikti jūsų Sub virpinantį elektrostimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. COCK SHOCK 2.0 E-Stimuliacinis varpos žiedas puikiai tinka mėgautis artėjančio elektros šoko jauduliu be TENS aparato, laidų ar elektrodų. Taip yra todėl, kad visos reikalingos technologijos jau integruotos į varpos žiedą.

     

    Mūsų COCK SHOCK 2.0 varpos žiedas pagamintas iš aksominio silikono, kuris yra tvirtas, bet šiek tiek lankstus ir puikiai prisitaiko prie daugumos varpos dydžių. Briaunuotas paviršius suteikia papildomos stimuliacijos. Vienu metu arba atskirai galima mėgautis 3 lygių ir 2 modelių elektrošoku bei 3 greičių ir 2 modelių vibracijomis! Perjunkite skirtingus smūgių ir vibracijos derinius, pamaloninkite ir nubauskite. Arba naudokite COCK SHOCK 2.0 sekso metu ir sužinokite, kuris režimas jo penį padaro kiečiausią, o dvigubi varikliai ir elektrodai penio žiede sekso metu stimuliuoja ir jus, ir jūsų mylimąjį.

     

    COCK SHOCK 2.0 rinkinyje yra belaidis nuotolinio valdymo pultelis su dideliu, lengvai įskaitomu ekranu, kuris tiksliai rodo, koks vibracijos ir smūgių intensyvumas šiuo metu yra aktyvus. Puikiai tinka rasti idealų vibracijų ir smūgių derinį, kad jūsų malonumas pasiektų absoliučią viršūnę!

     

    Rinkinį galima įkrauti pridėtu USB įkrovimo laidu, jis pagamintas iš aksominio švelnumo silikono, kuriame nėra ftalatų ir latekso, kad būtų užtikrinta kūnui nekenksminga patirtis. Tačiau aukštos kokybės medžiaga suderinama tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip "E-SHOCK" arba "Aquameo".

     

    Į ką dar reikia atsižvelgti?

     

    Naudokite mūsų elektrodų gelį E-SHOCK. Elektrosekso metu įvairios kūno zonos intensyviai stimuliuojamos stimuliuojančia srove. Dilgčiojimo pojūtis, kuris itin sustiprėja naudojant mūsų E-SHOCK gelį. Dėl savo elektrinio laidumo mūsų elektrodų gelis ESHOCK pagerina COCK SHOCK 2.0 kontaktą su oda, taip pat tarnauja kaip "pagalbinė priemonė" penio žiedui užsidėti. Po naudojimo varpos žiedą galite nuvalyti mūsų VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategorija: E-Stim Penis
    • Matmenys: išorinis skersmuo 81 mm, vidinis skersmuo 45 mm arba 50 mm, žiedo storis 19 mm.
    • Medžiaga: silikonas, ABS plastikas
    • Pastaba: veikimo nuotolis yra maždaug 7-8 metrai, reikia CR2032 baterijos (pridedama).
    • Elektrostimuliacija ir vibracija: mėgaukitės 3 lygių ir 2 modelių elektrostimuliacija bei 3 greičių ir 2 modelių vibracija, kurias galite naudoti vienu metu arba atskirai.
    • Nuotolinio valdymo pultas: nuotolinio valdymo pulto veikimo nuotolis yra maždaug 7-8 metrų atstumu. Galite jį naudoti vieni arba patikėti partneriui, kad šis keistų nustatymus, kai žiedas apjuosia jūsų varpą. LCD ekrane lengva matyti, kokie nustatymai pasirinkti, arba valdyti funkcijas!
    • Šis varpos žiedas yra lygus ir švelnus, pagamintas iš minkšto, tampraus silikono. Visose medžiagose nėra ftalatų ir jos saugios kūnui.
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais.
    • Įkraunamas ir atsparus vandeniui:
    • Įkraukite COCK SHOCK 2.0 Estim Cock Ring Kit.
    • IPX5 atsparumas vandeniui ir purslams.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Vertinimas 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      COCK SHOCK 2.0 - Penio žiedas su elektrostimuliacija - visas rinkinys

      COCK SHOCK 2.0 - Penio žiedas su elektrostimuliacija - visas rinkinys

      Su COCK SHOCK 2.0 rinkiniu galėsite visiškai ir absoliučiai kontroliuoti varpą - dėl elektrostimuliacijos ir vibracijos. Galite rinktis nuo švelnaus iki kieto, nuo švelnaus iki malonaus nubaudimo. Ir visa tai - nuotolinio valdymo pulteliu, kuris veikia visur. Namuose, klube, sporto salėje ar apsipirkinėjant.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: