Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

KIX elektrostimuliacijos prietaisas pradedantiesiems nuo ElectraStim

Naujas Pasiūlymas
  •  KIX elektrostimuliacijos prietaisas pradedantiesiems nuo ElectraStim

Ar esate pasiruošę įelektrinti savo išangę, makštį, spenelius ar kitas erotines zonas ir atrasti naujas malonumo aukštumas? Tuomet ElectraStim KIX laukia jūsų. Pradėkite savo nuotykį erotinės elektrostimuliacijos pasaulyje ir atraskite neįprastą seksą.

Daugiau informacijos

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Visiems erotinės elektrostimuliacijos naujokams ir tiems, kurie pirmą kartą pasineria į šią unikalią seksualumo formą, pristatome ElectraStim pristato KIX elektrostimuliacijos prietaisą pradedantiesiems. Šis prietaisas yra puiki įžanga į seksualinės elektrostimuliacijos pasaulį ir buvo sukurtas tam, kad būtų galima paprastai ir intuityviai patirti žavų elektrostimuliacijos pasaulį.

    Jei dar nesate patyrę seksualinės elektrostimuliacijos pasaulio, prietaisas ElectraStim KIX elektrostimuliacijos prietaisas yra ideali įžanga. Užuot priblokšęs jus sudėtingais nustatymais ir metodais, KIX prietaisas padeda jums nustatyti elektrostimuliacijos intensyvumą naudodamas naujovišką, spalvomis pagrįstą sistemą.

    Nuo švelnių, šaltų tonų, skirtų lengvesnei elektrostimuliacijai, iki šiltų, intensyvių spalvų, skirtų stipresnei stimuliacijai, prietaisas skatina jus įsiklausyti į savo pojūčius ir reguliuoti stimuliacijos intensyvumą pagal asmeninį komforto lygį. Toks požiūris pašalina su pirmaisiais žingsniais seksualinės elektrostimuliacijos srityje dažnai siejamus suvaržymus ir nesaugumo jausmą ir pakeičia juos intuityvia ir malonia patirtimi.

    Naudodami KIX galite savo tempu atrasti įvairius elektrostimuliacijos aspektus ir galimybes. Nesvarbu, ar norite mėgautis švelnia stimuliacija, ar leistis į intensyvesnį elektrinio malonumo lygį, KIX lydės jus švelniai ir saugiai į šį naują erotinių atradimų pasaulį. Leiskite spalvotoms lemputėms jus vesti ir atraskite daugybę pojūčių, kurie praturtins jūsų meilės gyvenimą jauduliu, malonumu ir intymumu.

    Pasinerkite į elektrostimuliacijos pasaulį su ElectraStim KIX - puikiu pradiniu rinkiniu elektrinantiems malonumams sekso metu!

    Pamirškite sudėtingus nustatymus ir skaičių painiavą! KIX siūlo revoliucinius pojūčius, nes tradicinius skaitinius intensyvumo lygius pakeičia intuityvus spalvų spektras. Pradėkite nuo šaltų tonų, kad pasiektumėte švelnesnį intensyvumą, o artėdami prie maksimalaus intensyvumo pereikite prie šiltesnių ir sodresnių spalvų. Ši vizualinė kelionė kviečia eksperimentuoti pagal savo pojūčius ir rasti asmeninį komforto lygį.

    Funkcijos, kurios įkvepia:

    • Spalvotas LED ekranas: pakeičia skaitmeninius nustatymus ir leidžia eksperimentuoti pagal pojūčius.
    • Paprastas prijungimas: Puikiai tinka lengvam susipažinimui su elektrostimuliacija.
    • 5 stimuliacijos režimai: Integruotos programos suteikia įvairovės, įskaitant unikalų "Sweep n Keep" režimą, kuris leidžia reguliuoti dažnį ir intensyvumą, kad pojūčiai būtų įvairūs.
    • Sklandus perėjimas tarp intensyvumo lygių: Jokių netikėtų ir nepatogių šuolių, tik sklandus perėjimas.
    • Įkraunamas per USB: vienu įkrovimu veikia iki 3 valandų ir yra ekologiškas.
    • Aukštos kokybės elektrostimuliacijos prietaisas už pradinę kainą: Kokybė, kuri daro įspūdį, bet nesumažina biudžeto.
    • Paruoštas naudoti iš karto: Viskas, ko reikia, jau yra komplekte.


    Vos 35 g sveriantis ir 55 mm x 55 mm x 17 mm dydžio KIX yra ne tik itin patogus nešiotis, bet ir malonus laikyti dėl minkšto liesti paviršiaus. Nesvarbu, ar vienas, ar su partneriu, šis mažas technologijų stebuklas yra jūsų raktas į neatrastus elektrinių malonumų pasaulius.

    Į komplektą įtraukta viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti:

    • 1x KIX elektrostimuliacijos prietaisas
    • 1x jungiamasis laidas
    • 2x lipnios elektroplokštelės
    • 1x USB įkrovimo laidas
    • Naudojimo instrukcija (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Garantijos kortelė


    KIX buvo specialiai sukurtas pradedantiesiems elektroseksualistams ir pasižymi pakankama galia, kad galėtumėte kuo geriau išnaudoti daugumą mūsų priedų. Šis elektrostimuliacijos prietaisas yra puiki įžanga, jei dar niekada nebandėte elektrosekso.

    Ar esate pasiruošę įelektrinti išangę, makštį, spenelius ar kitas erotines zonas ir atrasti naujas malonumo aukštumas? Tuomet ElectraStim KIX laukia jūsų. Pradėkite savo nuotykį į erotinės elektrostimuliacijos pasaulį ir atraskite neįprastą seksą.

    Daugiau informacijos:

    • KIX elektrostimuliacijos prietaisas pradedantiesiems nuo ElectraStim
    • Unikalus "Colour-Phase" LED ekranas: Vizualus grįžtamasis ryšys, kuris keičiasi priklausomai nuo stimuliacijos intensyvumo.
    • Intensyvumo valdymas jutikliniu pulteliu: leidžia nuolat reguliuoti intensyvumą vos vienu prisilietimu.
    • 5 iš anksto užprogramuoti stimuliacijos modeliai: Suteikiama įvairialypė pojūčių gama, atitinkanti skirtingus pageidavimus.
    • Kišeninio dydžio su minkštu liečiamu paviršiumi: kompaktiškas, lengvas ir patogus naudoti.
    • Įkraunamas per USB: apie 3 val. nepertraukiamo veikimo laikas (priklausomai nuo intensyvumo).
    • Pristatymo apimtis: 1x elektrostimuliacijos prietaisas KIX, 1x jungiamasis laidas, 2x lipnios elektrodalelės, 1x USB įkrovimo laidas, daugiakalbė naudojimo instrukcija (EN, FR, DE, NL, ES), garantinė kortelė.
    • Matmenys: 55 mm x 55 mm x 17 mm
    • Svoris: 35 g
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, naudoja širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, taip pat jokiu būdu negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojų patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu tenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Vertinimas 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Parašykite savo atsiliepimą

         KIX elektrostimuliacijos prietaisas pradedantiesiems nuo ElectraStim

        KIX elektrostimuliacijos prietaisas pradedantiesiems nuo ElectraStim

        Ar esate pasiruošę įelektrinti savo išangę, makštį, spenelius ar kitas erotines zonas ir atrasti naujas malonumo aukštumas? Tuomet ElectraStim KIX laukia jūsų. Pradėkite savo nuotykį erotinės elektrostimuliacijos pasaulyje ir atraskite neįprastą seksą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        26 kitų tos pačios kategorijos prekių: