Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

"Flick EM60-E" elektros stimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

Naujas Pasiūlymas
  • "Flick EM60-E" elektros stimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

Ar norite patirti kažką visiškai naujo, kas visiškai pakeistų jūsų ankstesnę seksualinę patirtį ir iš naujo apibrėžtų jūsų malonumo ribas? Tuomet Flick EM60-E elektrostimuliatorius iš ElectraStim yra kaip tik tai, kas jums tinka. Pasinerkite į intensyvių pojūčių ir nepamirštamų kulminacijų pasaulį.

Daugiau informacijos

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar esate pasirengę perimti kontrolę? Flick EM60-E elektrostimuliacijos prietaisas, turintis 24 intensyvumo lygius ElectraStim neįtikėtiną diapazoną - nuo švelnaus dilgčiojimo iki itin intensyvios stimuliacijos galimybių.

    Puikiai tinka pradedantiesiems elektrostimuliacijos pasaulyje arba profesionalams, norintiems peržengti savo galimybių ribas. Turėdami 7 iš anksto užprogramuotus modelius - nuo švelnaus ir seksualaus iki itin intensyvaus - niekada nenuobodžiausite.

    Atraskite didžiausią jaudulį su ElectraStim Flick EM60-E elektrostimuliacijos prietaisu - nauju geriausiu draugu erotinės elektrostimuliacijos pasaulyje!

    Šis plonas, lengvas kaip plunksna technologijos stebuklas yra tikras privalumas visiems seksualinės elektrostimuliacijos naujokams ir patyrusiems žinovams, norintiems perkelti elektroseksą į aukštesnį lygį. Elektrostimuliacijos prietaisas telpa į bet kurią kelnių kišenę ir yra puikus kompanionas kelionėms ar spontaniškiems seansams namuose.

    Tačiau tikrasis akcentas - patentuota "flick" funkcija! Ši funkcija keičia žaidimo taisykles, nes leidžia paprastu rankos judesiu atlikti "virtualias blakstienas" - puikiai tinka tiems, kurie nori BDSM seansą papildyti papildoma kontrolės ir kūrybiškumo doze. Įsivaizduokite, kad intensyvumą valdote kiekvienu riešo judesiu ir gaunate visiškai unikalią ir sinchronizuotą patirtį.

    Naudodami tik vieną jungtį, vienu metu galite prijungti iki dviejų unipolinių arba vieno bipolinio priedo, todėl Flick EM60-E elektrostimuliacijos prietaisas iš ElectraStim lanksčiu instrumentu jūsų kūrybiniams eksperimentams. O geriausias dalykas? Elektrostimuliacijos prietaisas įkraunamas per USB jungtį ir suteikia iki 6 valandų nepertraukiamo malonumo nekeičiant baterijų.

    Puikiinformacija, kurią turėtumėte žinoti:

    • Įkraunama: Atsisveikinkite su baterijomis. Tiesiog įkraukite per USB jungtį ir pradėkite veikti.
    • Iki 6 valandų veikianti baterija: daugiau malonumo ilgesniems seansams.
    • Pradedantiesiems ir profesionalams: Lengva naudoti, įvairūs nustatymai kiekvienam patirties lygiui.
    • Daugiau malonumo sekso metu: idealiai tinka solo nuotykiams, preliudijai ir seksui dviese.
    • Kompaktiškas dydis: galima nepastebimai pasiimti bet kur.


    Pridedama viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti:

    • ElectraStim Flick elektrostimuliatorius (modelis EM60-E)
    • Jungiamasis laidas, įkrovimo laidas, vienpolės elektroplokštelės
    • Įrangos laikymo krepšys
    • Be to, išsamios instrukcijos, kad galėtumėte iš karto pradėti dirbti!


    Ar esate pasirengę visiškai pakeisti savo ankstesnę seksualinę patirtį ir iš naujo apibrėžti savo malonumo ribas? Tuomet Flick EM60-E elektrostimuliatorius iš ElectraStim laukia jūsų. Pasinerkite į intensyvių pojūčių ir nepamirštamų kulminacijų pasaulį.

    Daugiau informacijos:

    • Flick EM60-E elektrostimuliacijos prietaisas iš ElectraStim
    • Patentuota "Flick" funkcija (GB2499585): Judesiu aktyvuojama stimuliacija, kuri jūsų rankų judesius paverčia seksualine elektrostimuliacija. Puikiai tinka dinamiškiems BDSM seansams.
    • Įkrovimas per USB: nereikia baterijų, tiesiog įkraukite per USB jungtį. Pridedamas mini USB laidas, kad galėtumėte įkrauti bet kada ir bet kur.
    • Iki 6 valandų veikimo trukmė: ilgai trunkantis malonumas tarp įkrovimų. Idealiai tinka ilgiems seansams.
    • Baterijos indikatorius: Kad lemiamu momentu niekada nebūtumėte nuvilti.
    • Patogus naudoti: Nesvarbu, ar esate naujokas elektrostimuliacijos pasaulyje, ar jau turintis patirties, šį prietaisą naudoti intuityvu ir paprasta.
    • Įvairūs stimuliavimo modeliai: 7 nustatymai, įskaitant nepertraukiamą stimuliavimą, pulsaciją ir eskalavimą, kiekvienam poreikiui.
    • 24 intensyvumo lygiai: Nuo švelnaus iki stipraus - raskite tobulą intensyvumą savo malonumui.
    • Minkštas lietimas: Patogus valdymas mygtukais ir šviesos diodų ekranas, kuriame tiksliai matysite, kas vyksta.
    • Matmenys: Flick Electro Stimuliatorius yra vos 95 mm x 55 mm x 15 mm dydžio, todėl yra pakankamai mažas, kad galėtumėte jį pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte.
    • Pristatymo apimtis: 1x ElectraStim "Flick Electro Stimulator" (modelis EM60-E), 1x jungiamasis kabelis su 2 mm kaiščiais, 1x įkrovimo laidas (USB Mini), 4x unipolinės "ElectraPads", 1x laikymo krepšys, garantinis lapelis, daugiakalbė naudojimo instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (E-Stim) yra įprasta praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos aspektus. E. stimuliacija netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, naudojantiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, turintiems širdies sutrikimų ar nėščioms moterims, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.


    Naudojimas:

    EM60 "Flick" yra vienas populiariausių ir nebrangiausių mūsų elektrostimuliacijos prietaisų - idealiai tinka pradedantiesiems. Tai vienas iš pirmųjų įkraunamų modelių, todėl dėl USB įkrovimo funkcijos jis idealiai tinka kelionėms. Funkcija "Flick" leidžia judesių ritmą ir intensyvumą tiesiogiai paversti elektrostimuliacija, kad būtų galima individualiai pritaikyti patirtį.

    Prietaiso įkrovimas ir nustatymas:

    Tiesiog prijunkite pridedamą įkrovimo laidą, įkraukite į USB jungtį arba adapterį ir stimuliatorius bus paruoštas naudoti po 3 valandų. Norėdami nustatyti, tiesiog prijunkite jungiamąjį kabelį, įkiškite 2 mm kaiščius į pasirinktą elektrodų priedą ir malonumas gali prasidėti.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios jaudinančios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojo patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu patenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Vertinimas 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Vertinimas 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Parašykite savo atsiliepimą

          "Flick EM60-E" elektros stimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

          "Flick EM60-E" elektros stimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

          Ar norite patirti kažką visiškai naujo, kas visiškai pakeistų jūsų ankstesnę seksualinę patirtį ir iš naujo apibrėžtų jūsų malonumo ribas? Tuomet Flick EM60-E elektrostimuliatorius iš ElectraStim yra kaip tik tai, kas jums tinka. Pasinerkite į intensyvių pojūčių ir nepamirštamų kulminacijų pasaulį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          26 kitų tos pačios kategorijos prekių: