Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

ElectraStim

Naujienlaiškis

"Flick Duo EM80-E" elektrostimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

Naujas Pasiūlymas
  • "Flick Duo EM80-E" elektrostimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

Naudodami šią unikalią funkciją kiekvieną rankos judesį galite paversti tikra ekstazė: Vadinamasis "Flick" režimas visiems laikams pakeis jūsų sekso būdą! Svetainė ElectraStim "Flick Duo" yra geriausias elektrostimuliacijos prietaisas drąsiems vienišiams ir poroms, kurie nori kartu pasiekti naujų malonumo aukštumų.

Daugiau informacijos

3889/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Naudodami šią unikalią funkciją kiekvieną rankos judesį galite paversti tikra ekstazė: Vadinamasis "Flick" režimas visiems laikams pakeis jūsų sekso būdą! Svetainė ElectraStim "Flick Duo" yra geriausias elektrostimuliacijos prietaisas drąsiems vienišiams ir poroms, kurie nori kartu pasiekti naujų malonumo aukštumų. Mažas, lengvas ir įkraunamas, šis nešiojamas elektrostimuliacijos prietaisas sujungia didžiulę galią kompaktiškoje konstrukcijoje, puikiai suderinamoje su dauguma elektrodų.

    Elektrostimuliacijos prietaisas "Flick Duo" turi du nepriklausomus išėjimus ir vienu metu gali maitinti iki 4 unipolinių arba 2 bipolinių elektrodų. Dėl to jis yra idealus elektrostimuliacijos prietaisas tiems, kurie vienu metu nori naudoti kelis elektrodus

    ElectraStim Flick Duo buvo pradėtas gaminti daugiau nei prieš 10 metų kaip pirmasis pasaulyje įkraunamas elektrostimuliacijos prietaisas su dviem nepriklausomais kanalais. Tai puikus pasirinkimas poroms ir vienišiams, norintiems vienu metu naudoti kelis elektrodus, pavyzdžiui, dildo ar spenelių spaustukus. Kiekvienas kanalas gali būti valdomas atskirai, todėl galima tiksliai sureguliuoti pojūčius ir pagerinti bendrą elektrostimuliaciją su partneriu.

    Su 8 stimuliacijos modeliais ir 4 judesiais aktyvuojamais "Flick Duo" 25 intensyvumo lygių režimais "Flick Duo" siūlo beveik begalę jaudinančių būdų, kaip atrasti gundantį šio naujoviško elektrostimuliacijos prietaiso žavesį.

    "Flick" režimas visiems laikams pakeis jūsų sekso būdą!

    "Flick" režimas - tai naujoviška ir patentuota funkcija, kurią galima rasti kai kuriuose elektrostimuliacijos prietaisuose iš ElectraStim pavyzdžiui, "Flick Duo EM80-E". Ši unikali funkcija leidžia valdyti elektrostimuliacijos intensyvumą judinant prietaisą. Naudojant "Flick" režimą prietaisu atliekami judesiai tiesiogiai paverčiami elektros impulsais, kurie per prijungtus elektrodus perduodami į kūną.

    Kaip veikia "Flick" režimas?

    Naudojant "Flick" režimą, elektrostimuliacijos prietaisas reaguoja, kai jį judinate arba purtote ranka. Priklausomai nuo to, kaip stipriai ar greitai judinate prietaisą, galite generuoti stipresnius ar greitesnius impulsus. Šis režimas ypač įdomus tiems, kurie nori, kad elektrostimuliacijos patirtis būtų interaktyvesnė, ir tiesiogiai valdyti stimuliacijos stiprumą bei ritmą.

    Režimo "Flick" privalumai:

    • Interaktyvumas: "Flick" režimu elektrostimuliacija tampa interaktyvesnė ir asmeniškesnė. Galite realiuoju laiku pritaikyti stimuliaciją prie savo norų arba partnerio reakcijų.
    • Kūrybiškumas: Šis režimas atveria naujas kūrybines seksualinės elektrostimuliacijos galimybes. Galite eksperimentuoti, kaip skirtingi judesiai sukelia skirtingus pojūčius, todėl elektrostimuliacija tampa jaudinanti ir įvairi.
    • Kontrolė: Naudodami "Flick" režimą galite labai tiesiogiai ir intuityviai valdyti stimuliacijos intensyvumą. Tai leidžia tiksliai sureguliuoti elektrostimuliaciją, todėl galite suteikti tiksliai reikiamą stimuliacijos kiekį reikiamu metu.


    Taikymo sritys:

    "Flick" režimas ypač tinka poroms, norinčioms erotinės elektrostimuliacijos seansą papildyti tiesioginės fizinės sąveikos elementu. Jis taip pat idealiai tinka solo seksui, kai norite išlaikyti intensyvumo kontrolę ir kartu eksperimentuoti su įvairiais judesių modeliais.

    Apibendrinant galima teigti, kad "Flick" režimas siūlo naujovišką ir dinamišką būdą patirti elektrostimuliaciją ir išplečia pojūčių, kuriuos gali sukelti elektrodai, spektrą.

    Daugiau informacijos:

    • "Flick Duo" elektrostimuliacijos prietaisas - EM80-E iš ElectraStim
    • 4 x patentuota (GB2499585) "Flick" judesiu aktyvuojama funkcija
    • Du kanalai - tiekia dvigubai daugiau elektrodų nei vieno kanalo elektrostimuliacijos prietaisas
    • Nepriklausomas kiekvieno kanalo intensyvumo valdymas
    • Įkraunamas per USB - nereikia baterijų
    • Iki 6 valandų veikimo laikas tarp įkrovimų
    • Įspėjimas apie išsikrovusį akumuliatorių
    • Lengva naudoti - idealiai tinka pradedantiesiems
    • Padidina malonumą žaidžiant visų tipų seksualinius žaidimus
    • Idealiai tinka masturbacijai, preliudijai arba kaip sekso žaisliukas poroms per penetracinį seksą
    • 8 stimuliacijos nustatymai, įskaitant nuolatinę stimuliaciją, pulsaciją ir eskalavimą
    • 25 intensyvumo lygiai
    • Minkštas lietimui jautrus valdymo skydelis su mygtukais ir LED ekranu
    • Kompaktiškas, patogus dydis
    • Pristatymo apimtis: 1x ElectraStim "Flick Duo EM80" elektrostimuliacijos prietaisas, 4x unipolinės "ElectraPads", 2x jungiamasis kabelis su 2 mm kaiščiais, 1x įkrovimo laidas, 1x laikymo maišelis
    • Saugos pastaba: Seksualinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugumo klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, naudoja širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, taip pat jokiu būdu negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš ElectraStim prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim reiškia naujoves ir kokybę seksualinės elektrostimuliacijos (E-Stim) srityje ir nuo pat savo veiklos pradžios išgarsėjo nuolat plėtodama šios įdomios suaugusiųjų pramogų srities galimybių ribas. Daug dėmesio skirdama dizainui, technologijoms ir naudotojo patirčiai, ji ElectraStim gaminiai siūlo unikalų malonumo ir efektyvumo derinį, kuris patinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Gaminių asortimentas apima nuo pradinio lygio rinkinių iki sudėtingų prietaisų, visi jie kruopščiai suprojektuoti taip, kad užtikrintų saugią, malonią ir veiksmingą patirtį. ElectraStim įmonė daug dėmesio skiria kokybei ir naujovėms, kurios atsispindi jos užpatentuotoje "Flick" technologijoje, liudijančioje jos įsipareigojimą elektrostimuliaciją padaryti labiau individualizuotą ir interaktyvią. Šis įsipareigojimas siekti tobulumo ir noras pranokti vartotojų lūkesčius lemia, kad ElectraStim lyderiaujantį prekės ženklą savo segmente. MEO.de yra puikus platinimo partneris ElectraStim dėl savo patirties platinant aukštos kokybės ir specializuotus suaugusiesiems skirtus produktus. MEO.de užsitarnavo reputaciją dėl gilaus savo klientų poreikių ir norų supratimo bei nepalaužiamo įsipareigojimo užtikrinti klientų pasitenkinimą. MEO BDSM parduotuvėje ne tik siūlomas platus įvairių kategorijų gaminių asortimentas, bet ir daug dėmesio skiriama švietimui ir informacijai, kad klientai galėtų priimti pagrįstą sprendimą dėl pirkimo. Be to, MEO.de tikslinė grupė puikiai atitinka ElectraStimnes abi bendrovės teikia pirmenybę aukštos kokybės ir naujoviškų produktų, kurie gerina klientų seksualinę gerovę ir patirtį, pasiūlai. Platus MEO.de pasiekiamumas tiek internetu, tiek per savo įsteigtą partnerių tinklą užtikrina, kad MEO.de produktai ElectraStim pasiekia plačią ir suinteresuotą tikslinę grupę. Naujoviškų technologijų derinys ElectraStim su MEO.de kompetencija ir įsipareigojimu tenkinti klientų poreikius - tai tvirta partnerystė, orientuota į išskirtinės ir praturtinančios patirties teikimą klientams. Kartu jos yra puikiai pasirengusios sukelti revoliuciją elektrostimuliacijos pasaulyje, kartu teikdamos išskirtines paslaugas ir paramą.

    ElectraStim Flick Duo EM80-E naudotojo vadovas:

    Flick Duo įkrovimas:

    Prieš elektrostimuliacijos prietaisą ElectraStim Flick Duo galima naudoti, jis turi būti įkrautas. Tam USB įkrovimo laidas įkišamas į įkrovimo lizdą, esantį prietaiso apačioje, o USB kištukas įkišamas į USB lizdą arba elektros tinklo adapterį. Įkrovimo metu šviečia raudonas įkrovimo indikatorius, kuris užgęsta, kai įkrovimas baigiamas. Įkrovimas trunka iki 3 valandų, o visiškai įkrauto prietaiso užtenka iki 6 valandų naudojimo.

    Kai elektrostimuliacijos prietaisas visiškai įkrautas, galima pradėti linksmybes! ElectraStim Flick Duo galima naudoti kaip vieno arba dviejų kanalų elektrostimuliacijos prietaisą.

    Skirta naudoti tik su vienu kanalu: Prijunkite jungiamąjį kabelį prie vieno iš prietaiso išvesties lizdų. Įkiškite du 2 mm kabelio kaiščius į du unipolinius arba vieną bipolinį elektrodą. Jei naudojami du unipoliniai elektrodai, kad jie veiktų, abu turi liestis su kūnu.

    Naudoti abiem kanalais: į kitą išvesties lizdą įkiškite antrą jungiamąjį kabelį ir abu kaiščius prijunkite prie papildomų elektrodų, pavyzdžiui, dviejų "ElectraPad" vienam kanalui.

    Svarbi pastaba: elektrodai turi būti prijungti arba įdėti prieš įjungiant elektrostimuliacijos prietaisą. Prieš naudodami perskaitykite išsamią kiekvieno elektrodo naudojimo instrukciją.

    Valdymas:

    Galios lygių keitimas:
    Įjunkite "Flick Duo" įjungimo / išjungimo mygtuku. Ekranas užsidega. Intensyvumą kiekvienam kanalui galima nustatyti atskirai, naudojant +/- mygtukus. Skaitmeniniame ekrane rodomas pasirinktas galios lygis.

    Stimuliacijos modelio keitimas:
    "Flick Duo" siūlo 8 jaudinančius stimuliacijos modelius, skirtus įvairiems erotiniams pojūčiams. Programos ekrane rodomas esamas modelis. Kai kurie stimuliavimo modeliai naudoja abu kanalus vienu metu, kiti - pakaitomis.

    Flick režimo įjungimas:
    Jei norite, kad stimuliacija reaguotų į judesius, 2 sekundes spausdami režimo mygtuką perjunkite vieną iš 4 Flick režimų. Kiekvienas tolesnis paspaudimas keičia mirksėjimo režimą.

    Mirksėjimo technika:
    Elektrostimuliacijos prietaisą laikykite plokščiai rankoje ir purtykite jį kaip ritmingą muzikos instrumentą. Kuo energingiau judinamas prietaisas, tuo greitesnė ir intensyvesnė tampa elektrostimuliacija. Naudodamiesi intensyvumo valdikliais reguliuokite stimuliacijos stiprumą. Pasirinktas nustatymas lemia didžiausią intensyvumą, kurį jaučiate elektrostimuliacijos metu.

    Patirkite elektrostimuliaciją kartu su partneriu vienu metu:
    EM80 leidžia jums ir jūsų partneriui patirti elektrostimuliaciją vienu metu, dalijantis vieno arba abiejų kanalų elektrodais.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    MEO

    Hat eine hervorragende Programm Auswahl. Zudem kann man die E-stim sehr gut einstellen von angenehm leicht bis richtig hart. Die Lieferung war Pünktlich in einer neutralen Verpackung

      Vertinimas 

      It’s awesome

      It’s awesome.

        Parašykite savo atsiliepimą

        "Flick Duo EM80-E" elektrostimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

        "Flick Duo EM80-E" elektrostimuliacijos prietaisas iš ElectraStim

        Naudodami šią unikalią funkciją kiekvieną rankos judesį galite paversti tikra ekstazė: Vadinamasis "Flick" režimas visiems laikams pakeis jūsų sekso būdą! Svetainė ElectraStim "Flick Duo" yra geriausias elektrostimuliacijos prietaisas drąsiems vienišiams ir poroms, kurie nori kartu pasiekti naujų malonumo aukštumų.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        26 kitų tos pačios kategorijos prekių: