Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Šlaplės vibratoriai

Naujienlaiškis

Šlaplės vibratorius su E-stimuliatoriumi - X-Play Trainer

Naujas Pasiūlymas
  • Šlaplės vibratorius su E-stimuliatoriumi - X-Play Trainer

Su X-Play Trainer galėsite patirti visiškai naujų seksualinės stimuliacijos galimybių. Šis revoliucinis šlaplės vibratorius yra daugiau nei tik sekso žaislas vyrams. X-Play Trainer sujungia jausmingas vibracijas, kurias jau pažįstate ir mėgstate, su jaudinančia elektrine stimuliacija, kuri siunčia orgazmo bangas per varpos kotą tiesiai į pilvą.

Daugiau informacijos

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su X-Play Trainer galėsite patirti visiškai naujų seksualinės stimuliacijos galimybių. Šis revoliucinis šlaplės vibratorius yra daugiau nei tik sekso žaislas vyrams. X-Play Trainer sujungia jausmingas vibracijas, kurias jau pažįstate ir mėgstate, su jaudinančia elektrostimuliacija, kuri siunčia orgazmo bangas per varpos kotą tiesiai į pilvą.

    Šis gaminys iš BDSM scenos patarimo tapo pasauliniu bestseleriu!

    The Estim X-Play Trainer ne tik išgarsėjo BDSM bendruomenėje, bet ir vis labiau populiarėja tarp platesnės auditorijos. Mūsų klientai visame pasaulyje praneša apie neprilygstamus ir intensyvius potyrius, kuriuos jie patyrė su X-Play Trainer patyrė su Klasikinės vibracijos ir intensyvios elektrostimuliacijos derinys atveria visiškai naujus intymumo ir malonumo horizontus. Būtent dėl šio universalumo Estim X-Play Trainer vienu paklausiausių gaminių savo segmente. Nesvarbu, ar kas nors yra šlaplės stimuliavimo naujokas, ar jau turi patirties - "The X-Play Trainer tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams siūlo unikalią, kvapą gniaužiančią patirtį.

    10 režimų, nesibaigiantys orgazmai: X-Play Trainer džiugina mūsų klientus!

    The Estim X-Play Trainer turi dešimt skirtingų vibracijos režimų, kurie suteikia platų pojūčių spektrą - nuo švelnaus pulsavimo iki stiprių pulsacijų, kurios vėl ir vėl prives jus prie naujų kulminacijų. Tačiau tai tik pradžia, nes tikrasis akcentas - intensyvi elektrostimuliacija. Elektrostimuliacija, kuri prasideda nuo varpos galiuko arba žando ir iš ten siunčia galingus, bet malonius elektros impulsus per visą varpos kotą į kūno vidų, išties gniaužia kvapą. Jausmas, kokio tikrai dar niekada nepatyrėte.

    Tobulas dizainas ir funkcija: atraskite "X-Play Trainer"!

    Kai kalbama apie medžiagą X-Play Trainer stebina savo saugumu ir nekenksmingumu. Pagamintas iš metalo be nikelio, šlaplės vibratorius tinka net jautriausiai odai. Aukštos kokybės metalas ne tik suteikia patrauklią išvaizdą, bet ir yra suderinamas su silikono ir vandens pagrindo lubrikantais. Nenutrūkstamoms žaidimų linksmybėms Estim X-Play Trainer galima lengvai įkrauti per USB jungtį, todėl jis visada pasiruošęs kitam raundui!

    Vibracijair elektrostimuliacija: dvigubas malonumas, kuris paliks jus be žado!

    Šlaplės vibratorius su elektrostimuliacija ypatingas tuo, kad tai unikalus ir intensyvus stimuliavimo būdas. Štai keletas priežasčių, kodėl vyrai X-Play Trainer yra sujaudinti:

    • Tikslinė stimuliacija: šlaplė yra erogeninė zona, į kurią dažnai neatsižvelgiama. Šlaplės vibratorius tiesiogiai ir intensyviai stimuliuoja šią jautrią sritį.
    • Gilūs pojūčiai: Elektrinė stimuliacija suteikia visiškai kitokius pojūčius nei įprasta vibracija. Ji sukuria dilgčiojimo ar pulsavimo pojūtį, kurį daugelis vyrų apibūdina kaip ypač intensyvų ir jaudinantį.
    • Ypatinga stimuliacija: vibracijos ir elektrostimuliacijos derinys suteikia platų pojūčių spektrą - nuo švelnaus iki intensyvaus, todėl vyrai gali pritaikyti pojūčius pagal savo pageidavimus.
    • Naujos stimuliavimo galimybės: daugeliui vyrų šlaplės stimuliavimas elektrostimuliacija yra visiškai nauja patirtis, kuri atveria iki šiol nežinomas kulminacijas ir malonius pojūčius.


    Taikymas:

    • Naudokite aukštos kokybės lubrikantą, pvz., "VeryDep", kad būtų patogu naudoti, o prieš naudojimą dezinfekuokite prietaisą su MEO purškikliu INSTACLEAN.
    • Masažuokite varpą, kol ji bus iki pusės erekcijos, tada įkiškite X-Play Trainer įdėklas.
    • Įjunkite vibraciją ir, jei pageidaujate, elektrostimuliaciją ir pasirinkite jums patinkantį vibracijos modelį bei intensyvumą.
    • Leiskitės užvaldomi sensacingų pojūčių.


    Daugiau informacijos:

    • Estim X-Play Trainer
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas, ABS plastikas
    • Matmenys: Bendras ilgis: 21,5 cm, įkišamas ilgis: 18 cm, zondo skersmuo: 5 mm.
    • Pristatymo apimtis: 1 X-Play Trainer (šlaplės vibratorius su elektrostimuliacija), 1 USB įkrovimo laidas.
    • 10 skirtingų vibracijos režimų: 10 vibracijos režimų diapazonas X-Play Trainer siūlo įspūdingą pojūčių įvairovę - nuo švelnaus dilgčiojimo iki intensyvaus pulsavimo.
    • E-Stim: Mėgaukitės elektrostimuliacija, kuri siunčia intensyvias, pulsuojančias bangas per visą varpos veleną.
    • Be nikelio ir saugus: metalinis zondas be nikelio leidžia eksperimentuoti norimame gylyje ir yra saugus jautriai odai.
    • Aukštos kokybės medžiaga X-Play Trainer iš MEO yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir suderinamas su silikoniniais ir vandens pagrindo lubrikantais, kad būtų užtikrinta maloni patirtis.
    • Įkraunamas per USB: USB įkrovimo funkcija leidžia greitai ir lengvai įkrauti.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Šlaplės vibratorius su E-stimuliatoriumi - X-Play Trainer

    Šlaplės vibratorius su E-stimuliatoriumi - X-Play Trainer

    Su X-Play Trainer galėsite patirti visiškai naujų seksualinės stimuliacijos galimybių. Šis revoliucinis šlaplės vibratorius yra daugiau nei tik sekso žaislas vyrams. X-Play Trainer sujungia jausmingas vibracijas, kurias jau pažįstate ir mėgstate, su jaudinančia elektrine stimuliacija, kuri siunčia orgazmo bangas per varpos kotą tiesiai į pilvą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    7 kitų tos pačios kategorijos prekių: