Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

MEO Bionic™ Penetration Station - Penio melžimo aparatas

Naujas Pasiūlymas
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Penio melžimo aparatas

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator yra būtent toks masturbatorius, kokio laukė visi vyrai. Jame suderintos visos funkcijos, kurių tikitės iš aukščiausios klasės masturbatoriaus, ir pažangi bioninė technologija, dirbtinis intelektas bei patogus dizainas.

Daugiau informacijos

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator yra būtent toks masturbatorius, kokio laukė visi vyrai. Jame suderintos visos funkcijos, kurių galima tikėtis iš aukščiausios klasės masturbatoriaus, ir pažangios bioninės technologijos, dirbtinis intelektas bei patogus dizainas. Šis masturbatorius suteikia neįtikėtinai tikroviškus ir intensyvius pojūčius, kuriuos sustiprina tekstūruota vidinė įvorė ir septynios funkcijos intensyviam dairymuisi. Turbokompresoriaus mygtukas taip pat užtikrina neprilygstamą pasitenkinimą kiekvieną kartą, kai varpa patenka į masturbatorių. Žinomas kaip geriausias "varpos melžimo aparatas", šis masturbatorius užtikrina būtent tai, ką žada.

    Geriausias masturbatorius vyrams yra šis mobilus varpos melžimo aparatas:

    Vyras, ieškantis geriausio masturbatoriaus, tikisi prietaiso, kuris jam suteiktų tikrovišką ir intensyvią seksualinę patirtį. Jis nori gaminio, kurio medžiaga ir tekstūra imituoja natūralius žmogaus prisilietimo pojūčius. Ideali stimuliacija turėtų būti ir kintanti, ir intensyvi, kad atitiktų skirtingus pageidavimus ir nuotaikas. Jis taip pat pabrėžia patogumą naudoti ir lengvą valymą. Kitas svarbus aspektas - prietaiso diskretiškumas išvaizdos ir triukšmo lygio požiūriu. Aukštos kokybės medžiagos ir tvirta konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą, o naujoviškos funkcijos gali dar labiau praturtinti patirtį. Trumpai tariant, jis ieško masturbatoriaus, pvz MEO Bionic™ Penetration Stationkuris suteiktų jam kvapą gniaužiantį, universalų ir nesudėtingą malonumą.

    Absoliučiai tikroviškas malonumas - jokių "jeigu", "ir" ar "bet"!

    Kad suteiktų kuo tikroviškesnę seksualinę patirtį, masturbuoklis MEO Bionic™ Penetration Station vidinei rankovei naudojama TPE (termoplastinis elastomeras), kuris pasižymi odą primenančiomis savybėmis. Ši medžiaga labai populiari sekso žaislų pramonėje, nes yra minkšta, bet elastinga, o jos tekstūra ir konsistencija labai panaši į žmogaus odą.

    Mūsų naudojamos TPE medžiagos tikroviškų savybių derinys su techninėmis ir elektroninėmis funkcijomis MEO Bionic™ Penetration Station suteikia naudotojui labai tikrovišką ir pasitenkinimą teikiantį potyrį, kuris yra kur kas pranašesnis už tradicinės masturbacijos rankomis būdus.

    Lengva naudoti! Būsite nustebinti...

    Patogus valdymo skydelis leidžia lengvai nustatyti funkcijas ir įjungti bei išjungti prietaisą. Nugarėlėje esantis turbo mygtukas leidžia reguliuoti dairymosi intensyvumą. Itin plonas, itin minkštas ir tikroviškas vidinis dangtelis ne tik suteikia tikroviškumo pojūtį, bet ir gali būti nuimamas valymui arba naudojamas atskirai nuo MEO Bionic™ Penetration Station naudoti atskirai. Nuimamas užrakinamas dangtelis suteikia galimybę saugiai ir švariai laikyti.

    Įkraukite MEO Bionic™ Thrusting Masturbator naudodami pridedamą USB kabelį per 3,5 valandos ir mėgaukitės iki 180 minučių. Pažangi atminties mikroschema kitą kartą naudojant prietaisą nustato paskutinę naudotą funkciją, o kelionės užraktas apsaugo nuo atsitiktinio įjungimo.

    Dėl tikroviškos stimuliacijos, pritaikomų funkcijų ir patogaus valdymo derinio MEO Bionic™ yra masturbatorius, kurio ieško kiekvienas vyras Thrusting Masturbator tai masturbatorius, kurio laukia kiekvienas vyras.

    Naudokite MEO lubrikantą STROKE - puikiai tinka masturbacijai ir erzinimui:

    STROKE yra specialiai sukurtas lubrikantas, kuris masturbaciją ir erzinimą perkelia į naują lygį edging į naują lygį. Šis specialus lubrikantas pasižymi ilgai išliekančiu lubrikantu ir odai draugiška formule. Jis idealiai tinka ilgalaikiam penio mylėjimuisi, taip pat edgingpraktika, kai artėjama prie orgazmo, bet sąmoningai jį atidedama, siekiant padidinti seksualinę įtampą ir malonumą. STROKE pasižymi šilkine švelnia konsistencija, kuri sustiprina pojūčius ir suteikia intensyvesnę patirtį.

    Lengvai valomas! Šiltas vanduo, švelnus muilas ir VERYCLEAN purškiklis:

    Tinkamas valymas yra labai svarbus masturbatoriaus ilgaamžiškumui ir higienai. Po naudojimo įmautę reikia nuvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Taip veiksmingai pašalinsite kūno skysčius ir lubrikanto likučius. Papildomam valymui ir dezinfekcijai rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį. Šis purškiklis buvo specialiai sukurtas masturbatoriams, pvz MEO Bionic™ Penetration Station ir užtikrina kruopštų ir švelnų valymą. Reguliariai naudodami VERYCLEAN ne tik išlaikysite masturbatorių švarų, bet ir optimalios būklės.

    Daugiau informacijos:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Penio melžimo aparatas
    • 7 funkcijos intensyviam stimuliavimui
    • Nugarėlėje esantis turbo mygtukas užtikrina nuo spaudimo priklausantį stūmimą
    • Belaidis, uždaras dizainas
    • Tikrovišką vidinę įmautę (masturbatoriaus rankovę) galima nuimti, kad būtų galima lengvai išvalyti
    • Nuimamas dangtelis saugiam ir švariam laikymui.
    • Šiuolaikinė atminties mikroschema, leidžianti atnaujinti paskutinę naudotą funkciją
    • Apsauginis užraktas - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte (iškart išjungiama)
    • Įkraunamas per USB jungtį - įkrovimo laidas yra komplekte
    • Visiškai įkraunamas per 3,5 val
    • Veikia 120 min. įjungus aukštą ir 180 min. žemą režimą
    • Matmenys: 30,5 x 9,5 cm (masturbatorius) | 8,25 x 12,75 cm (masturbatoriaus rankovė)
    • Atsparus purslams
    • Medžiaga: ABS ir TPE
    • Pastaba: lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą. Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pvz., Aquameo arba STROKE.
    • Dirbtinis intelektas ir biomechanika: Dirbtinis intelektas ir biomechanika būdingi šiems naujos kartos sekso žaislams. Dirbtinio intelekto (DI) ir biomechanikos principų integracija yra novatoriška pažanga kuriant šiuolaikinius sekso žaislus. Naudojant dirbtinį intelektą šie sekso žaislai gali išmokti individualių naudotojo pageidavimų ir reakcijų ir atitinkamai prisitaikyti, kad optimizuotų asmeninę patirtį. Kita vertus, biomechaninio projektavimo principai leidžia kurti sekso žaislus taip, kad jie geriau imituotų natūralius žmogaus judesius ir kūno reakcijas. Derinant šias technologijas sukuriami naujo tipo sekso žaislai, pavyzdžiui, MEO Bionic serija, pasižyminti dideliu pritaikomumu ir tikroviškumu funkcionalumo ir naudotojo patirties požiūriu.
    • Aquameo ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    MEO Bionic™ Penetration Station - Penio melžimo aparatas

    MEO Bionic™ Penetration Station - Penio melžimo aparatas

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator yra būtent toks masturbatorius, kokio laukė visi vyrai. Jame suderintos visos funkcijos, kurių tikitės iš aukščiausios klasės masturbatoriaus, ir pažangi bioninė technologija, dirbtinis intelektas bei patogus dizainas.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: