Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Analinis vibratorius

Naujas Pasiūlymas
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Analinis vibratorius

Vakar mokslinė fantastika, šiandien realybė! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe yra revoliucinis užpakaliuko kištukas, skelbiantis naują analinės stimuliacijos erą. Šis naujoviškas užpakaliuko kištukas sujungia 7 vibracijos režimų galią ir tobulą dizainą, siūlo 3 greičio nustatymus ir besisukančius karoliukus pulsuojančiam ir ritmingam rimbavimui.

Daugiau informacijos

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vakar mokslinė fantastika, šiandien realybė! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe yra revoliucinis analinis kaištis, pradedantis naują analinės stimuliacijos erą. Šis naujoviškas užpakaliuko kištukas sujungia 7 intensyvių vibracijos režimų galią su efektyvia, vandeniui atsparia konstrukcija, siūlo 3 greičio nustatymus ir besisukančius karoliukus pulsuojančiam ir ritmingam apžergimui.

    Vakar mokslinė fantastika, šiandien realybė!

    Jei prieš kelerius metus būtume pasakę, kad biomechanika ir dirbtinis intelektas prisidės prie jūsų analinio malonumo, tikriausiai būtumėte pagalvoję, kad tai kažkas iš mokslinės fantastikos filmo. Tačiau sparti technologijų ir medžiagų mokslo raida tokias novatoriškas idėjas pavertė realybe. Šiandien pažangūs sekso žaislai gali imituoti sudėtingus žmogaus judesius, pasitelkdami biomechaninę konstrukciją, ir naudoti dirbtinį intelektą, kad reaguotų į individualius naudotojo pageidavimus ir sukurtų itin individualizuotą seksualinę patirtį.

    rimming ir besisukančių karoliukų poveikis:

    rimmingtai seksualinės stimuliacijos būdas, kai analinė sritis stimuliuojama oraliniu būdu. MEO Bionic™ Beaded rimming Probe imituoja šią patirtį, nes į kaiščio kotą integruotos kelios eilės besisukančių karoliukų. Šie besisukantys karoliukai sukuria ritmingą, pulsuojantį pojūtį, kuris imituoja intensyvų analinio sekso malonumą rimming imituoja intensyvų malonumą. Trys karoliukų judėjimo greičiai suteikia įvairių pojūčių - nuo švelnaus kutenimo iki intensyvesnės ir gilesnės stimuliacijos, visai kaip tikru liežuviu.

    Funkcijos ir dizainas:

    Pasirinkite vieną iš 7 stulbinančių vibracijos funkcijų ir patirkite jaudinantį kraštutinį malonumą. Vibracijos ir besisukančių karoliukų derinys prives jus prie naujų orgazmo kulminacijų ir leis patirti galingus analinius orgazmus. Gražios formos analinis kaištis su tvirtu kotu ir patogiu pagrindu specialiai sukurtas labai intensyvioms akimirkoms. Jis garantuoja malonų įvedimą į išangę, intensyvią stimuliaciją ir lengvą išėmimą po naudojimo.

    Patogus naudoti ir paprastas naudoti:

    Aukštos kokybės analinį kaištį galima įkrauti vos per 3 valandas naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą, kad galėtumėte 45 minutes intensyviai stimuliuoti arba 60 minučių patirti ilgai trunkantį, švelnų kraštutinį malonumą. Naudotojui patogūs mygtukai reguliuoja intensyvumą, o analinis kaištis suteikia norimą apipjaustymo stimuliaciją. Integruota moderni atminties mikroschema įsimena mėgstamiausius nustatymus ir kitą kartą įjungus pradeda veikti nuo paskutinės naudotos funkcijos.

    Lengva valyti! Šiltas vanduo, švelnus muilas ir VERYCLEAN purškiklis:

    Tinkamas valymas yra labai svarbus jūsų analinio kaiščio ilgaamžiškumui ir higienai. Po naudojimo užpakaliuko kištuką reikia valyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Papildomam valymui ir dezinfekcijai rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį. Šis purškalas buvo specialiai sukurtas sekso žaislams ir užtikrina kruopštų ir švelnų valymą. Reguliariai naudodami VERYCLEAN ne tik išlaikysite užpakaliuko kištuką švarų, bet ir optimalios būklės.

    Daugiau informacijos:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Vibruojantis užpakaliuko kaištis
    • Savybės: be ftalatų, įkraunamas, vibruojantis
    • Medžiaga: silikonas (kaištis, mygtukai), ABS (apdaila)
    • Matmenys: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Svoris: apie 140 g
    • 7 funkcijos su intensyvia vibracija, pulsacija ir eskalavimu
    • 3 greičiai ritmiškai besisukantiems karoliukams
    • IPX7 atsparumas vandeniui
    • Moderni atminties mikroschema išsaugo paskutinę naudotą funkciją
    • Apsauginis užraktas - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte ir išjungtumėte
    • Įkraunama per USB - įkrovimo laidas pridedamas
    • Visiškai įkraunamas per 3 valandas
    • Veikimo trukmė: 45 min. dideliu greičiu, 60 min. mažu greičiu
    • Maksimalus įkrovimo laikas: 180 minučių
    • Pastaba: tepalai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą. Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo" arba Alphamale Aqua.
    • Dirbtinis intelektas ir biomechanika: Dirbtinis intelektas ir biomechanika būdingi šiems naujos kartos sekso žaislams. Dirbtinio intelekto (DI) ir biomechanikos principų integracija yra novatoriška pažanga kuriant šiuolaikinius sekso žaislus. Naudojant dirbtinį intelektą šie sekso žaislai gali išmokti individualių naudotojo pageidavimų ir reakcijų ir atitinkamai prisitaikyti, kad optimizuotų asmeninę patirtį. Kita vertus, biomechaninio projektavimo principai leidžia kurti sekso žaislus taip, kad jie geriau imituotų natūralius žmogaus judesius ir kūno reakcijas. Derinant šias technologijas sukuriami naujo tipo sekso žaislai, pavyzdžiui, MEO Bionic serija, pasižyminti dideliu pritaikomumu ir tikroviškumu funkcionalumo ir naudotojo patirties požiūriu.
    • Aquameo, Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Vertinimas 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Parašykite savo atsiliepimą

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Analinis vibratorius

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Analinis vibratorius

        Vakar mokslinė fantastika, šiandien realybė! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe yra revoliucinis užpakaliuko kištukas, skelbiantis naują analinės stimuliacijos erą. Šis naujoviškas užpakaliuko kištukas sujungia 7 vibracijos režimų galią ir tobulą dizainą, siūlo 3 greičio nustatymus ir besisukančius karoliukus pulsuojančiam ir ritmingam rimbavimui.

        Parašykite savo atsiliepimą

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: