Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 analinis vibratorius

Naujas Pasiūlymas

Mūsų klientai džiaugiasi MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Šiame naujoviškame analiniame vibratoriuje suderintas reikiamas dirbtinio intelekto, šaunaus dizaino, kvapą gniaužiančio galingumo ir išradingos funkcijos kiekis, kad būtų visiškai stulbinamai stimuliuojama išangė.

Daugiau informacijos

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų klientai džiaugiasi MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Šiame naujoviškame analiniame vibratoriuje suderintas reikiamas dirbtinio intelekto, šaunaus dizaino, kvapą gniaužiančio galingumo ir išradingos funkcijos, kad būtų visiškai stulbinamai stimuliuojama išangė.

    Šis pažangus analinis vibratorius siūlo ne tik daugiau kaip septynias intensyvios vibracijos funkcijas, bet ir unikalų "Power Plus" režimą - kuo stipriau spaudžiate šį mygtuką, tuo stipresnė tampa vibracija.

    Ilgai ieškojote geriausio užpakaliuko kištuko? Štai jis!

    Tobula užpakaliuko kištuko forma ir optimalaus dydžio kaklelis bei pagrindas yra itin svarbūs, kad užtikrintų saugumą, komfortą ir malonumą naudojant. Gerai apgalvotas dizainas, toks kaip MEO Bionic™ Pressure rimming Probe užtikrina, kad kištukas patogiai ir saugiai priglunda, o tai svarbu tiek trumpam, tiek ilgam naudojimui. Geras dizainas neleidžia užpakaliuko kištukui atsitiktinai įsmigti per giliai į išangę arba iškristi, o tai labai svarbu saugumui ir pasitikėjimui naudojimo metu.

    Jums patiks ši puiki savybė!

    Išskirtinė MEO Bionic™ savybė Pressure rimming Probe tačiau vibracijos varikliukas yra įtaisytas užpakaliuko kaklelyje, o tai yra nepaprasta naujovė. Ši unikali padėtis užtikrina ekstremalią, kvapą gniaužiančią išangės stimuliaciją. Kadangi varikliukas yra tiesiai užpakaliuko kaklelyje, vibracija perduodama intensyviau ir tiesiogiai į itin jautrias vietas aplink išangę. Tai lemia intensyvesnę ir koncentruotą stimuliaciją, kuri gerokai sustiprina patirtį su užpakaliuko kištuku ir padeda patirti didesnį pasitenkinimą seksualine patirtimi.

    Tobulas 24/7 užpakaliuko kištukas: diskretiškas, tylus ir visiškai saugus!

    The MEO Bionic™ Pressure rimming Probe yra ne tik rafinuotas sekso žaisliukas namams, bet ir suteikia galimybę jį diskretiškai ir nepastebimai naudoti kasdieniame gyvenime. Dėl beveik tylaus veikimo jis idealiai tinka naudoti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę ir išlieka nepastebimas net po kasdieniniais drabužiais. Anatomiškai tobula kištuko forma užtikrina patogų ir saugų prigludimą, todėl nereikia nerimauti, kad jis išsprūsta iš išangės. Dėl to jis idealiai tinka ilgesniam nešiojimui keliaujant. Apsauginis užraktas yra dar viena gerai apgalvota šio užpakaliuko ypatybė. Tiesiog paspaudus ir 3 sekundes palaikius valdymo mygtuką galima įjungti arba išjungti užpakaliuko kištuką ir taip išvengti atsitiktinio jo įjungimo arba išjungimo naudojimo metu. Ši funkcija suteikia papildomo saugumo ir kontrolės, kad mėgaudamiesi slaptu malonumu galėtumėte susikoncentruoti į kasdienę veiklą.

    "Power Plus" režimas: tokia stimuliacija išties gniaužia kvapą!

    Naujoviškas "MEO Bionic™" "Power Plus" režimas Pressure rimming Probe nustato naujus analinės stimuliacijos standartus. Ši speciali funkcija, valdoma mygtuku, esančiu analinio kaiščio pagrinde, leidžia interaktyviai ir intuityviai valdyti vibracijos intensyvumą. Tiesiog paspaudus Power Plus mygtuką kaiščio pagrinde, galima tiesiogiai valdyti vibracijos intensyvumą - kuo stipriau paspaudžiamas mygtukas, tuo intensyvesnis malonumas. Ši patogi funkcija suteikia nuostabią ir pritaikomą patirtį, kai stimuliacijos intensyvumą galima reguliuoti tiksliai pagal pageidavimus.

    Naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą, MEO Bionic™ galima įkrauti 90 minučių vos per dvi valandas Pressure rimming Probe galima įkrauti vos per dvi valandas, kad galėtumėte 90 minučių mėgautis intensyviu analiniu malonumu. Integruota moderni atminties mikroschema įsimena mėgstamiausius nustatymus ir pradeda veikti nuo paskutinės naudotos funkcijos kitą kartą įjungus.

    Lengva valyti! Šiltas vanduo, švelnus muilas ir VERYCLEAN purškiklis:

    Tinkamas valymas yra labai svarbus užpakaliuko tarnavimo laikui ir higienai. Po kiekvieno naudojimo užpakaliuko kištuką reikia valyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Papildomam valymui ir dezinfekcijai rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį. Šis purškalas buvo specialiai sukurtas sekso žaislams ir užtikrina kruopštų ir švelnų valymą. Reguliariai naudodami VERYCLEAN ne tik išlaikysite užpakaliuko kištuką švarų, bet ir optimalios būklės.

    Daugiau informacijos:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ funkcijos su intensyvia vibracija, pulsacija ir eskalavimu
    • Mygtukas "Power Plus" - kuo stipriau paspaudžiamas mygtukas, tuo intensyvesnė vibracija.
    • Medžiaga: aukštos kokybės silikonas
    • Atsparus vandeniui pagal IPX7
    • Moderni atminties mikroschema, kuri išsaugo paskutinę naudotą funkciją
    • Apsauginis užraktas - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte ir išjungtumėte
    • Įkraunama per USB - įkrovimo laidas yra komplekte
    • Visiškai įkraunamas per 2 val
    • Veikia 90 minučių dideliu greičiu ir 120 minučių mažu greičiu
    • Matmenys: 10,75 x 3,75 cm (analinis kištukas) | 14,5 x 6,25 cm (iš viso)
    • Vibracijos režimai: 7
    • Pastaba: lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą. Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pvz., "Aquameo" arba Alphamale Aqua.
    • Dirbtinis intelektas ir biomechanika: Dirbtinis intelektas ir biomechanika būdingi šiems naujos kartos sekso žaislams. Dirbtinio intelekto (DI) ir biomechanikos principų integracija yra novatoriška pažanga kuriant šiuolaikinius sekso žaislus. Naudojant dirbtinį intelektą šie sekso žaislai gali išmokti individualių naudotojo pageidavimų ir reakcijų ir atitinkamai prisitaikyti, kad optimizuotų asmeninę patirtį. Kita vertus, biomechaninio projektavimo principai leidžia kurti sekso žaislus taip, kad jie geriau imituotų natūralius žmogaus judesius ir kūno reakcijas. Derinant šias technologijas sukuriami naujo tipo sekso žaislai, pavyzdžiui, MEO Bionic serija, pasižyminti dideliu pritaikomumu ir tikroviškumu funkcionalumo ir naudotojo patirties požiūriu.
    • Aquameo, Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Parašykite savo atsiliepimą

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 analinis vibratorius

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 analinis vibratorius

      Mūsų klientai džiaugiasi MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Šiame naujoviškame analiniame vibratoriuje suderintas reikiamas dirbtinio intelekto, šaunaus dizaino, kvapą gniaužiančio galingumo ir išradingos funkcijos kiekis, kad būtų visiškai stulbinamai stimuliuojama išangė.

      Parašykite savo atsiliepimą

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: