Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

Masturbatoriaus rankovė DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging ir priverstiniai orgazmai.... Svetainė DOXY Massager serijos "Die Cast 3" gaminiai pasižymi puikiu dizainu. Kiekvienas iš šių masažuoklių turi unikalią galvutę, kurią galima lengvai atsukti ir pakeisti. Tai leidžia ją pakeisti vienu iš keturių DOXY specialiai sukurtų antgalių, kurie suteikia visiškai naują stimuliacijos dimensiją.

Daugiau informacijos

3612/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė DOXY Wand Massager "Die Cast 3" serijos gaminiai pasižymi pritaikomu dizainu. Kiekvienas iš šių masažuoklių turi unikalią galvutę, kurią galima lengvai atsukti ir pakeisti. Tai leidžia ją pakeisti vienu iš keturių DOXY specialiai sukurtų antgalių, kurie suteikia visiškai naują stimuliacijos dimensiją. Vienas iš šių priedų yra DOXY 3 Masturbatoriaus įvorė, kuri transformuoja Wand Massager į vibruojantį masturbacijos prietaisą. Itin galingos, išties kvapą gniaužiančios masažuoklio vibracijos stimuliuoja varpos kotą ir gali sukelti pribloškiantį orgazmą.

    Intuityviais ir jautriais mygtukais ant DOXY Wand Massager 3 arba 3R, galite reguliuoti galingų vibracijų ritmą ir intensyvumą tiksliai pagal savo pageidavimus - tai bus aukščiausios klasės varpos masažas!

    Priedėlis malonumą perkelia į visiškai naują dimensiją. Šis sudėtingas, lankstus masturbatorius buvo specialiai sukurtas DOXY 3 serijai ir transformuoja DOXY Wand Massager į galingą masturbuoklį vyrams, sukuriantį stiprias, pulsuojančias vibracijas būtent ten, kur norite - ant varpos!

    Priedėliai, specialiai sukurti 3 serijos prietaisams, yra skirti DOXY 3 / 3R transformuoja masturbatorių į Wand Massager į daugiafunkcinį malonumų įrankį. Kiekvienas iš šių priedų sukurtas taip, kad stimuliuotų, jaudintų ir visiškai Jus patenkintų. Itin galingos vibracijos DOXY perduodamos tiesiai į priedą ir sukuria įvairius kvapą gniaužiančius pojūčius.
    Doxy
    Priedas tvirtai užsifiksuoja, todėl nereikia nerimauti, kad masturbatorius nuslys ar susisuks prieš pat orgazmą.

    Svarbiausi DOXY 3 priedo ypatumai:

    • Išskirtinis dizainas: kiekvienas antgalis buvo specialiai sukurtas DOXY 3 serijai ir suteikia unikalią ir stimuliuojančią patirtį.
    • Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, neporėtas, bekvapis ir hipoalerginis.
    • Tvirtai priglunda: kiekvienas antgalis tvirtai užsifiksuoja savo vietoje, todėl neslysta ir nesisuka per patį įkarštį.
    • Atraskite naujų seksualinio malonumo dimensijų: nesvarbu, ar su šiuo, ar su kitu mūsų antgaliu, visi jie suteikia nepakartojamų pojūčių.


    Naudojimas: Tiesiog atsukite apvalią galvutę DOXY Wand Massager ir pakeiskite ją masturbatoriaus priedu. Sriegis sujungia Wand Massager su antgaliu ir užtikrina saugų naudojimą.

    Pasimėgaukite savo pojūčiais, tyrinėkite malonumo gelmes ir pasiruoškite nepakartojamiems orgazminiams potyriams su išskirtiniu DOXY 3 priedais nepakartojamai orgazmo kelionei. Atėjo laikas patirti tyrą magiją, kuri DOXY gali pasiūlyti.

    Daugiau informacijos:

    • Masturbatoriaus rankovė - priedas, skirtas DOXY Wand Massager
    • DOXY Cast 3 serija turi unikalią savybę - keičiamą galvutę. Šią galvutę galima paprasčiausiai atsukti ir pakeisti vienu iš keturių mūsų specialiai sukurtų antgalių, kurie gaminami tik DOXY gaminami tik Šie priedai atveria visiškai naujas galimybes ir padaro "Doxy" patirtį dar universalesnę ir įdomesnę.
    • Kiekvienas antgalis pagamintas iš granito juodos spalvos hipoalerginio silikono.
    • Priedai, skirti DOXY yra neporėti, bekvapiai ir užtikrina malonų slydimą.
    • Antgaliai užsifiksuoja, kad nesusisuktų ir neslystų.
    • DOXY Wand Massager galima įsigyti atskirai ir į pristatymo apimtį neįeina.
    • Naudokite masturbatorių su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad varpos masažas būtų ypač malonus. Stimuliatoriaus priedą ir masažuoklį prieš naudojimą ir po jo valykite mūsų purškikliu "VeryClean".

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Vertinimas 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Vertinimas 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Masturbatoriaus rankovė DOXY 3 Wand Massager

          Masturbatoriaus rankovė DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging ir priverstiniai orgazmai.... Svetainė DOXY Massager serijos "Die Cast 3" gaminiai pasižymi puikiu dizainu. Kiekvienas iš šių masažuoklių turi unikalią galvutę, kurią galima lengvai atsukti ir pakeisti. Tai leidžia ją pakeisti vienu iš keturių DOXY specialiai sukurtų antgalių, kurie suteikia visiškai naują stimuliacijos dimensiją.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          20 kitų tos pačios kategorijos prekių: