Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Natūralios sekso lėlės

Naujienlaiškis

Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbatorius

Ieškote Top ar ieškote dugno? Šis interaktyvus sekso žaislas "Deep Anal Stroker" suteikia jums ir viena, ir kita! Siaurą išangę, į kurią galima giliai įsiskverbti, ir kartu itin tikrovišką penį. Tačiau šis naujoviškas Dirty Talk Fuck My Cock masturbuoklis išties šaunus tuo, kad yra visiškai interaktyvus!

Daugiau informacijos

2361/00

219,90 €


-40,00 €

179,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Ieškote Top ar ieškote dugno? Šis interaktyvus sekso žaislas "Deep Anal Stroker" suteikia jums ir viena, ir kita! Siaurą išangę, į kurią galima giliai įsiskverbti, ir kartu itin tikrovišką penį. Tačiau šis naujoviškas sekso žaisliukas išties šaunus tuo, kad yra visiškai interaktyvus! Jums ne tik patiks - jis taps jūsų geriausiu draugu: JŪSŲ pačių Fuck Buddy, kuriuo nereikės su niekuo dalytis.

     

    Kuo stipresnis ir intensyvesnis seksas, tuo labiau jus stimuliuos jūsų naujasis sekso draugas! Nes jis turi integruotus jutiklius, kurie reaguoja būtent į Jus! Geriausia pažiūrėti mūsų vaizdo įrašą (spauskite čia), kad galėtumėte visiškai įsitikinti savo naujojo sekso bičiulio savybėmis!

     

    PDX "Male Interactive Fuck My Cock" yra pirmasis interaktyvus masturbatorius, atkartojantis vyro anatomiją. Šis sekso žaisliukas su didele varpa ir gardžiai užriesta išange yra universalus, todėl nesvarbu, ar esate Top, ar Bottom!

     

    Jūsų naujasis draugas niekada nenusibos! Jo penis stovi nuo ryto iki vakaro, kietas kaip plaktukas! Tu taip pat norėtum įgyvendinti savo aktyvias fantazijas? Jokių problemų! Nes mūsų Fuck Buddy patinka ir iš užpakalio. Pastatytas tikrai tvirtai, jis tikisi, kad tu atiduosi jam viską ir duosi jam tikrai stipriai.

     

    Jūsų naujasis dulkinimosi bičiulis, aprūpintas hi-fi garsiakalbiu, daugybe aukštųjų technologijų ir judesio jutiklių, turi seksualų balsą, kuris dejuoja ir reikalauja daugiau, priklausomai nuo to, kaip stipriai jam duodate, nes jam patinka nešvankūs pokalbiai.

     

    Interaktyvusis "Male Interactive Fuck My Cock" sukurtas gėjų bendruomenei, bet, žinoma, juo gali naudotis ir bet kuri moteris, norinti šiek tiek daugiau realizmo solo sekso metu.

     

    Šis sekso žaisliukas pagamintas iš sensacingos "Fanta Flesh" medžiagos, todėl jo paviršius panašus į odą ir atrodo visiškai tikroviškai. Analinė anga turi specifinę tekstūrą, kuri imituoja analinio įsiskverbimo metu patiriamus pojūčius.

     

    Šiame kalbančiame masturbatoriuje yra nuimamas garsiakalbis ir judesio aptikimo sistema. Erotiškas vyriškas balsas reaguos į jūsų judesius. Kuo intensyvesnis seksas, tuo labiau jis dejuos iš malonumo ir skatins jus atiduoti visas jėgas. Kvapą gniaužianti jausminga patirtis, kuri akimirksniu prives jus prie orgazmo! Tai dar ne viskas: kad pojūčių būtų dar daugiau, su judesių aptikimo sistema susieta vibracijos sistema įjungia vibraciją prieš pat jūsų orgazmą....

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Kalbantis interaktyvus masturbatorius
    • Hi-Fi garsiakalbiai ir judesio aptikimo funkcija
    • Vyriškas balsas kalba, rėkia ir dejuoja pagal atliekamus judesius
    • Intensyvi vibracija, sujungta su garso sistema ir judesių aptikimo sistema
    • Tikroviškus pojūčius sukeliantis įsiskverbiantis analinis anusas
    • Struktūrinis analinis malonumų kanalas, maždaug 23,1 cm ilgio (galima ištempti)
    • Labai didelė, tvirta varpa su išsipūtusiomis sėklidėmis ir anga ties žandikauliu
    • Įkišimo ilgio kotas: apie 14 cm
    • Minkšti sėdmenysSvoris: apie 1,2 kg
    • Nuimama interaktyvioji sistema, įkraunama per USB
    • Medžiaga: TPR Fanta Flesh (be ftalatų)
    • Maitinimas: USB įkraunama baterija (laidas pridedamas)
    • Spalva: šviesiai smėlio (odos imitacija)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Fuck my Cock: il nome parla da sé.

    Solo con questo masturbatore potrai avere allo stesso tempo un bel culetto da sfondare e un cazzo durissimo! Fuck my Cock: il nome parla da sé. Il suo culetto morbido aspetta solo di essere aperto in due! Il morbido materiale Fanta Flesh avvolgerà ogni centimetro del tuo pene dandoti una sensazione tremendamente realistica. Cosa aspetti? Esaudisci i tuoi sogni ora!

      Vertinimas 

      das Wesentliche des Mannes

      Die erotischen Extras des Mannes sind in wunderbarer Form und hervorragender Größe zur wohlfeilen Benutzung durch die Strapon-Lady oder den Herrn zusammengestellt. Die akustische Rückkopplung ist natürlich besonders beflügelnd.
      Vermissen würde ich nur die aktive Nippelbehandlung, aber hier würden Nippelklemmen mit Gewicht die Lücke schließen.
      In der Beschreibung fehlen mir die Längen- und Durchmesserangaben des sehr gut gestalteten Penis.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      This stud talks back with every thrust

      This stud talks back with every thrust. Featuring a built in, rechargeable Hi-Fi speaker that delivers his irresistible voice, the powerful micro bullet near the base provides extra stimulating vibration and concentrated pleasure.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Eine ideale Penishülle und ein lustbereitender Masturbator in Ei

      Eine ideale Penishülle und ein lustbereitender Masturbator in Einem Sextoy - für alle die es gern etwas größer, praller und realistischer mögen. Der interaktive Fuck My Cock ist einer der ersten männlichen Masturbatoren die dich mit einer heißen Männerstimme begrüßen, anfeuern, anflehen und verabschieden. Der HiFi-Lautsprecher wird dazu mit nur einem Knopf bedient, ist für eine sichere Reinigung herausnehmbar und verfügt sogar über einen Kopfhöreranschluss um die 7 Lautstärken auch ganz für dich allein zu genießen. Der etwa 1,2kg schwere und aus hautähnlichem Fanta Flesh Skin-Material bestehende Lustbereiter hat einen einladenden Hintereingang der in einen überaus stimulierend strukturierten ca. 23,1cm langen Lustkanal übergeht und in der Fallus-Spitze mit einer Öffnung endet. Während du diese Möglichkeit in vollen Zügen genießt schwingen die realistisch nachempfunden Hoden reizvoll mit jedem Stoß mit. Die zweit Möglichkeit ist, während du mit deinem Steifen im Lustkanal steckst, den einem realistischen Penis nachempfunden Riesen-Schwanz deinem Gegenüber zu dessen Befriedigung einzuführen. Egal wie du diesen Masturbator genießt, er ist jederzeit wieder aufladbar und bringt sein USB-Ladekabel gleich mit.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbatorius

      Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbatorius

      Ieškote Top ar ieškote dugno? Šis interaktyvus sekso žaislas "Deep Anal Stroker" suteikia jums ir viena, ir kita! Siaurą išangę, į kurią galima giliai įsiskverbti, ir kartu itin tikrovišką penį. Tačiau šis naujoviškas Dirty Talk Fuck My Cock masturbuoklis išties šaunus tuo, kad yra visiškai interaktyvus!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      6 kitų tos pačios kategorijos prekių: