Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

Masturbatorius edging - Boundless Dual Motor Stroker

Naujas Pasiūlymas

Masturbatorius Boundless Dual Motor Stroker yra ypatingas sekso žaislas, kuris džiugina tiek vyrus, tiek dominuojančias partneres. Be to, kad masturbuoklis atlieka ne tik masturbacijos funkciją, bet ir puikiai tinka BDSM kontekste vadinamajam "erzinimui ir neigimui" arba "apnuoginimui".

Daugiau informacijos

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Masturbatorius Boundless Dual Motor Stroker yra ypatingas sekso žaislas, kuris džiugina tiek vyrus, tiek dominuojančias partneres. Be to, kad masturbuoklis atlieka ne tik masturbacijos funkciją, bet ir puikiai tinka BDSM kontekste vadinamajam "erzinimui ir neigimui" arba "apnuoginimui".

    "Erzinimas ir neigimas" ir vadinamasis "apnuoginimas" - tai praktikos, kuriomis siekiama sustiprinti seksualinį malonumą atidedant arba laikinai atsisakant orgazmo. Tai apima savęs arba partnerio privedimą prie orgazmo, o tada stimuliacijos sustabdymą arba sumažinimą, siekiant atitolinti "išsilaisvinimo" momentą. Tai galima pakartoti kelis kartus, kad padidėtų galutinio orgazmo intensyvumas.

    "erzinimas ir neigimas" - tai žaismingas partnerio vyro "kankinimas" ir stabdymas, neleidžiant jam iš karto pasitenkinti. Tai gali būti stiprus dominavimo ir paklusnumo elementas BDSM santykiuose ir gali sustiprinti tiek psichologinius, tiek fizinius malonumo aspektus.

    "Erzinimas" yra ypatinga "erzinimo ir neigimo" forma, kai partnerio vyriškosios lyties atstovas naudojamas partnerės stimuliavimui Boundless Dual Motor Stroker naudojamas tikslingai, siekiant tiksliai kontroliuoti stimuliaciją. Su Boundless Dual Motor Stroker jūs arba jūsų partneris galite tiksliai kontroliuoti stimuliavimo intensyvumą ir greitį, todėl potyris tampa dar intensyvesnis ir kontroliuojamas. Masturbatorius naudojamas siekiant sukelti maksimalų susijaudinimą, nevedantį prie kulminacijos, kol dominuojantis partneris nenusprendžia leisti patirti orgazmą.

    Boundless Dual Motor Stroker tai naujoviškas BDSM masturbatorius su dviem galingais varikliais ir vandeniui atsparia konstrukcija, todėl jis yra idealus palydovas įvairiems malonumams. Šis sudėtingas sekso žaisliukas buvo specialiai sukurtas tam, kad pakeltų "edging" - žaidimą atidedant orgazmą - į naują lygį.

    Techninės savybės:

    • Dviejų variklių technologija: įrengti du nepriklausomai vienas nuo kito veikiantys varikliai Boundless Dual Motor Stroker intensyviai stimuliuoja varpą. Šis dvilypumas leidžia vienu metu skirtingu intensyvumu stimuliuoti skirtingas varpos sritis, o tai ypač tinka "edging" praktikoms.
    • 10 vibracijos režimų: iš viso yra dešimt skirtingų vibracijos režimų Boundless Dual Motor Stroker siūlo platų varpos stimuliavimo galimybių spektrą. Nuo švelnaus pulsavimo iki intensyvios vibracijos - vienu mygtuko paspaudimu galite naršyti po įvairias funkcijas ir pritaikyti savo malonumui.
    • Dvipusis, atviras dizainas: naujoviškas, dvipusis dizainas su dviem įėjimais leidžia Boundless Dual Motor Stroker ne tik universalus, bet ir ypač lengvai valomas. Atviri galai leidžia lengvai prižiūrėti ir tvarkyti BDSM masturbatorių.
    • Tekstūruota vidinė kamera (įvorė): Vidinėje kameroje (rankovėje) yra įvairios tekstūros, kurios suteikia papildomą stimuliaciją kiekvieną kartą prisilietus prie varpos. Šios tekstūros didina jautrumą ir padeda suintensyvinti lytinio akto malonumą.
    • Atsparus vandeniui: Vandeniui atspari konstrukcija atveria galimybę naudoti Boundless Dual Motor Stroker drėgnoje aplinkoje, pavyzdžiui, duše, o tai dar labiau išplečia galimų naudojimo būdų įvairovę.
    • Kelionėms tinkama konstrukcija: kompaktiškas ir diskretiškas Boundless Dual Motor Stroker puikus kelionių palydovas. Dėl nepastebimo dizaino tai idealus sekso žaislas kelionėms.
    • Baterijos veikimo laikas: iki 150 min edging galima įkrauti, o įkrovimo laikas palyginti trumpas - vos dvi valandos.


    Su šiomis techninėmis specifikacijomis Boundless Dual Motor Stroker yra šiuolaikinių sekso žaislų technologijų šedevras, specialiai sukurtas BDSM praktikai "apnuoginimas". Dviejų variklių, įvairių vibracijos režimų ir tekstūruotos vidinės kameros derinys suteikia begalę galimybių kontroliuoti malonumą ir atidėti kulminaciją, kad būtų pasiektas dar neregėto intensyvumo orgazmas.

    Daugiau informacijos:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • BDSM masturbatorius edging.
    • Maitinimo šaltinis Įkraunama USB baterija (pridedama)
    • Medžiaga: ABS su PU danga (korpusas), TPE (įvorė), silikonas (mygtukas), plienas (įkrovimo kontaktai).
    • Matmenys: 3,75 cm (skersmuo - rankovė), 12,75 cm x 9,5 cm (iš viso).
    • Svoris: apie 450 g
    • Maksimali veikimo trukmė: 150 minučių
    • Maksimalus įkrovimo laikas: 120 min
    • Funkcijos: 10
    • Valymas: Kad būtų užtikrinta optimali priežiūra ir ilgas prietaiso tarnavimo laikas Boundless Dual Motor Stroker rekomenduojame po kiekvieno naudojimo kruopščiai išvalyti VERYCLEAN purkštuvu. Šį specialų valymo purškiklį lengva naudoti, jis užtikrina kruopštų ir higienišką valymą, kad sekso žaislas būtų geriausios būklės.
    • Lubrikantas: Atkreipkite dėmesį, kad šiam gaminiui nerekomenduojama naudoti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti žaislo medžiagą Boundless Dual Motor Stroker gali pažeisti medžiagą. Kad patirti geriausius pojūčius ir užtikrinti "Boundless Dual Motor Stroker" vientisumą, rekomenduojame naudoti mūsų STROKE lubrikantą. Šis tepalas buvo specialiai sukurtas edging ir pasižymi optimaliu lubrikantu, kuris prailgina malonumą ir sustiprina pojūčius, nepažeisdamas strokerio medžiagos Boundless Dual Motor Stroker nepažeidžia medžiagos.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Vertinimas 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Vertinimas 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Masturbatorius edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbatorius edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbatorius Boundless Dual Motor Stroker yra ypatingas sekso žaislas, kuris džiugina tiek vyrus, tiek dominuojančias partneres. Be to, kad masturbuoklis atlieka ne tik masturbacijos funkciją, bet ir puikiai tinka BDSM kontekste vadinamajam "erzinimui ir neigimui" arba "apnuoginimui".

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: