Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbatorius vyrams

Ar ieškote masturbatoriaus, kuris būtų toks pat geras, kaip ir tikrai geras seksas? Jūsų paieškos baigėsi, nes į jūsų norus buvo atsakyta: dabar yra masturbatorius Satisfyer Men Heat Vibration.

Daugiau informacijos

2205/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar ieškote masturbatoriaus, kuris būtų toks pat geras, kaip ir tikrai geras seksas? Jūsų paieškos baigėsi, nes jūsų norai buvo išpildyti: dabar galima įsigyti masturbatorių Satisfyer Men Heat Vibration.

     

    Masturbatoriuje Satisfyer Men Heat Vibration įdiegta naujoviška karščio funkcija, dėl kurios jūsų malonumas taps kvapą gniaužiančiai tikroviškas. Ją įjungus masturbatorius įkaista iki 40 laipsnių Celsijaus - tegul jauki šiluma jaukiame meilės tunelyje, pagamintame iš medicininio silikono, veda Jus iš proto. Kai ekstazėje užmerksite akis ir tiesiog leisitės plukdomi į orgazmą, akimirksniu pamiršite, kad užsiimate seksu su žaisliuku! Dėl vandeniui atsparios konstrukcijos visu tuo galėsite mėgautis net duše ar vonioje.


    Dėl vyriško elegantiško juodos spalvos dizaino Satisfyer masturbatorius yra stilingas sekso žaislas šiuolaikiniams vyrams. Puikus jo dydis patogiai telpa rankoje, todėl jį lengva naudoti net tada, kai reikalai tampa laukiniai. Dėl įkraunamo akumuliatoriaus sekso žaislą galima įkrauti pridėtu USB magnetiniu laidu.


    Jūsų "Satisfyer" masturbatorius turi galingas įkraunamas baterijas ir gali būti įkraunamas aplinkai nekenksmingu būdu.

    Minkštas silikonas yra nuostabiai elastingas ir greitai sugeria jūsų kūno temperatūrą. Mūsų vandens pagrindu pagamintas "Aquameo" yra švelnus medžiagai ir išlaiko paviršių gražų ir elastingą. Dėl vandeniui atsparios dangos masturbatorių galite valyti drungnu vandeniu ir švelniu muilu, o tada naudokite mūsų purškiklį VERYCLEAN, kad užtikrintumėte visapusišką higieną.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Vyriškas masturbatorius
    • Po to, kai "Satisfyer" savo revoliuciniais gaminiais suteikė daugkartinius orgazmus moterims visame pasaulyje, dabar "Satisfyer Men" skirtas vyrams. Sportiškas gyvenimo būdo dizainas, išradingos technologijos ir nepamirštami orgazmai!
    • Matmenys: 140 mm ilgio, 75 veleno ilgio, 30-50 mm skersmens.
    • Medžiaga: silikonas ir ABS
    • Vandeniui atsparus
    • Baterijos: Įkraunama baterija
    • Norite įsigyti masturbatorių? Šis masturbatorius vyrams yra vienas populiariausių sekso žaislų vyrams mūsų internetinėje sekso prekių parduotuvėje!

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Schwanz rein und ab geht s.

    Der schöne Satisfyer Men - Heat Vibration – Masturbator für Männer ist gestern angekommen. Haben ih gleich ausprobiert. Hammer Ding. Schwanz rein und ab geht s. Es war ein total angenehmes gefühl. Besonders hat es meinem Freund gefallen da es eine Einstellung gibt, wo die Vibration kurz Pause macht und dann wieder anfängt. Sein Schwanz wurde dabei voll hart. Und man merkte wie sehr mein Freund es genossen hat. Also wir können den Satisfyer absolut empfehlen. Mit der Wärme haben wir es noch nicht probiert. Machen wir heute abend ;).

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbatorius vyrams

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbatorius vyrams

    Ar ieškote masturbatoriaus, kuris būtų toks pat geras, kaip ir tikrai geras seksas? Jūsų paieškos baigėsi, nes į jūsų norus buvo atsakyta: dabar yra masturbatorius Satisfyer Men Heat Vibration.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: