Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Natūralios sekso lėlės

Naujienlaiškis

Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbatorius

Jūsų naujasis Fuck Buddy yra tikrai daugiau nei gausiai įrengtas, o geriausia tai, kad jis visada paruoštas! Tiesiog padėkite Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbatorių ant lovos, paglostykite jo išsipūtusias sėklides ir važiuokite orgazmo link.

Daugiau informacijos

2362/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jūsų naujasis Fuck Buddy yra tikrai daugiau nei gausiai įrengtas, o geriausia tai, kad jis visada paruoštas! Tiesiog padėkite "Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly Masturbator" ant lovos, pamaloninkite jo išsipūtusias sėklides ir važiuokite orgazmo link.

     

    Šis sekso žaisliukas ypatingas tuo, kad jis ne tik visiškai atitinka vyro anatomiją, bet ir yra interaktyvus. Kuo stipriau jį paimsite, tuo labiau jis dejuos ir duos jums suprasti, kad turėtumėte dar stipriau jam duoti!

     

    Geriausia pažiūrėti mūsų vaizdo įrašą (spauskite čia), kad galėtumėte visiškai įsitikinti savo naujojo Fuck Buddy savybėmis!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly by PDX yra pirmasis interaktyvus masturbatorius, atkartojantis vyro anatomiją. Šis sekso žaisliukas su dideliu peniu ir ankšta išange gali būti naudojamas iš abiejų pusių, todėl nesvarbu, ar esate aktyvus, ar pasyvus! Įrengtas hi-fi garsiakalbis, daugybė aukštųjų technologijų ir judesio jutiklių, jūsų naujasis sekso draugas turi seksualų balsą, kuris dejuoja ir prašo daugiau, priklausomai nuo to, kaip stipriai jam duodate!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly skirtas gėjų bendruomenei, bet, žinoma, juo gali naudotis ir bet kuri moteris, norinti šiek tiek daugiau tikroviškumo solo malonumams.

     

    Šis sekso žaisliukas pagamintas iš sensacingos "Fanta Flesh" medžiagos, todėl jo paviršius primena odą ir yra visiškai tikroviškas. Analinė anga turi specifinę tekstūrą, kuri imituoja analinio įsiskverbimo metu jaučiamus pojūčius.

     

    Šiame kalbančiame masturbatoriuje yra nuimamas garsiakalbis ir judesio aptikimo sistema. Vyriškas balsas reaguos į jūsų judesius. Kuo intensyvesnis seksas, tuo labiau jis dejuos iš malonumo, skatindamas jus dar stipriau stumti. Kvapą gniaužianti pojūčių patirtis, kuri akimirksniu prives jus prie orgazmo! Ir tai dar ne viskas: kad pojūčių būtų dar daugiau, su judesių aptikimo sistema susieta vibracijos sistema įjungia jaudinančią vibraciją prieš pat jūsų orgazmą..

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Kalbantis interaktyvus masturbatorius
    • Hi-Fi garsiakalbiai ir judesio aptikimo funkcija
    • Vyriškas balsas kalba, rėkia ir dejuoja pagal atliekamus judesius
    • Intensyvi vibracija, sujungta su garso sistema ir judesių aptikimo sistema
    • Tikroviškus pojūčius sukeliantis įsiskverbiantis analinis anusas
    • Didelė, tvirta varpa su sėklidėmis (įkišimo ilgis apie 15 cm; Ø ne daugiau kaip 5 cm)
    • Atviras, tekstūruotas analinis anusas (apie 17,8 cm ilgio)
    • Nuimama interaktyvioji sistema, įkraunama per USB
    • Medžiaga: TPR Fanta Flesh (be ftalatų)
    • Maitinimas: USB įkraunama baterija (laidas pridedamas)
    • Spalva: šviesiai smėlio (odos imitacija)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    5 stars

    Once you touch his life like skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you will not be able to hold back. The first interactive male masturbator for an unforgettable sensory experience. Features motion activation, a snug anal entry, built in rechargeable Hi-Fi speaker, powerful micro bullet and posable erect cock.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Lege diesen Masturbator vor dir auf den Tisch oder das Bett. Er hat die Schenkel bereits einladend geöffnet und präsentiert dir sein mächtiges, steifes Glied mit prallem Hodensack. Direkt darunter reckt sich dir der strukturierte Lustkanal entgegen, welche ca. 17,8cm lang ist und ein offenes Ende hat, was die anschließende Reinigung sehr erleichtert. Insgesamt kannst du dich mit dem Fuck Him Silly auf bis zu 2 Stunden vibrierenden, bettelnden und stöhnenden Spaß freuen bevor du das mitgelieferte USB-Kabel zum Wiederaufladen anstecken musst. Das Material ist unglaublich realitätsnah weich und der Ständer mit Hoden ist so erregend fest das du auch ihn in dein Spiel integrieren kannst. Die heiße männliche Stimme, die aus dem herausnahmbaren Lautsprecher tönt, ist in 7 Lautstärken einstellbar und kann neben stöhnen auch begrüßen und verabschieden, schreien und um mehr betteln.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbatorius

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbatorius

    Jūsų naujasis Fuck Buddy yra tikrai daugiau nei gausiai įrengtas, o geriausia tai, kad jis visada paruoštas! Tiesiog padėkite Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbatorių ant lovos, paglostykite jo išsipūtusias sėklides ir važiuokite orgazmo link.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    6 kitų tos pačios kategorijos prekių: