Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsuojantis analinis kaištis

Naujas Pasiūlymas
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsuojantis analinis kaištis

Dėl biomechanikos ir dirbtinio intelekto MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe tampa nepaprastu 24/7 analiniu kaiščiu, kuris labai skiriasi nuo įprastų analinių kaiščių. Šis sudėtingas sekso žaislas sujungia septynias intensyvios vibracijos funkcijas ir elegantišką, vandeniui atsparų dizainą, kartu užtikrindamas nuolatinį, stiprų pulsuojantį poveikį.

Daugiau informacijos

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Dėl biomechanikos ir dirbtinio intelekto MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe į nepaprastą 24/7 analinį kaištį, kuris labai skiriasi nuo įprastų analinių kaiščių. Šis sudėtingas sekso žaislas sujungia septynias intensyvios vibracijos funkcijas ir elegantišką, vandeniui atsparų dizainą, kartu užtikrindamas nuolatinį, stipriai pulsuojantį efektą.

    Ieškote naujos analinio pasitenkinimo dimensijos?

    Mūsų pulsuojantis analinis kaištis yra specialiai analinei stimuliacijai sukurtas sekso žaislas, turintis unikalią savybę - gebėjimą pulsuoti. Vietoj to, kad tiesiog vibruotų, kaip įprastų analinių vibratorių atveju, pulsuojantis užpakaliuko kaištis juda tarsi stumdomas ir trankomas. Šios pulsacijos imituoja natūralius susitraukimus, kurie gali atsirasti orgazmo ar analinio įsiskverbimo metu, ir suteikia intensyvų, ritmingą pojūtį, kuris labai jaudina. Ypatinga MEO Bionic™ savybė Dual Pulsating Probe yra jo gebėjimas sukurti gilią, įsiskverbiančią stimuliaciją, kuri gali priminti tikrą analinį lytinį aktą. Pulsacija leidžia patirti nepertraukiamą, bet galingą stimuliaciją, kuri tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

    Puikus 24/7 analinis kaištis: diskretiškas, tylus ir visiškai saugus!

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe yra ne tik rafinuotas sekso žaisliukas namams, bet ir suteikia galimybę jį diskretiškai ir nepastebimai naudoti kasdieniame gyvenime. Dėl beveik tylaus veikimo jis idealiai tinka naudoti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę ir išlieka nepastebimas net po kasdieniniais drabužiais. Anatomiškai tobula kištuko forma užtikrina patogų ir saugų prigludimą, nebijant, kad jis išsprūsta iš išangės. Todėl jis idealiai tinka ilgesniam nešiojimui keliaujant. Apsauginis užraktas yra dar viena gerai apgalvota šio užpakalinio kištuko savybė. Tiesiog paspaudus ir 3 sekundes palaikius valdymo mygtuką, galima įjungti arba išjungti užpakaliuko kištuką ir taip išvengti atsitiktinio jo įjungimo arba išjungimo naudojimo metu. Ši funkcija suteikia papildomo saugumo ir kontrolės, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į kasdienę veiklą mėgaudamiesi slaptu malonumu.

    The MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe sujungia intensyvios stimuliacijos malonumą su diskretiškumu ir patogumu, kurio pageidaujate kasdieniam naudojimui. Dėl praktiško valdymo ir saugaus tvirtinimo šis užpakaliuko kištukas yra idealus pasirinkimas visiems, kurie nori subtiliai ir diskretiškai integruoti erotinį malonumą į savo kasdienybę.

    Vakar mokslinė fantastika, šiandien realybė!

    Gyvename žavingu laiku, kai ribos tarp technologijų ir seksualinio pasitenkinimo vis labiau nyksta. Tam tikri sekso žaisliukai, kurie anksčiau buvo laikomi tabu, dabar yra technologinių inovacijų priešakyje ir suteikia daugybę galimybių praturtinti ir pagerinti mūsų seksualinį gyvenimą. Tai, kas anksčiau buvo neįsivaizduojama, dabar yra apčiuopiama tikrovė, sustiprinanti mūsų intymiausias akimirkas tikslumu, išmone ir neregėtu intensyvumu.

    Patogus ir paprastas naudojimas:

    Nuspręskite savo malonumo intensyvumą ir patirkite jaudinančią pojūčių kelionę su septyniais galingais vibracijos režimais. Dviguba pulsacija suteikia gilių ir stimuliuojančių pojūčių, o kontūrinis kaiščio pagrindas ir tvirtas korpusas yra patikimi ir patogūs net aistringiausiomis akimirkomis. Kištuką patogu įkišti, jis veiksmingai stimuliuoja, o dėl plokščio pagrindo jį lengva ir švelnu ištraukti.

    Aukštos kokybės analinį vibratorių galima įkrauti vos per dvi valandas, kad galėtumėte mėgautis 50 minučių intensyviu malonumu arba 80 minučių švelnesne stimuliacija naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą. Intensyvumą galima reguliuoti lengvai naudojamais mygtukais ir MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe užtikrina norimą stimuliaciją. Integruota moderni atminties mikroschema įsimena mėgstamiausius nustatymus ir kitą kartą įjungus pradeda veikti nuo paskutinės naudotos funkcijos.

    Lengva valyti! Šiltas vanduo, švelnus muilas ir VERYCLEAN purškiklis:

    Tinkamas valymas yra labai svarbus užpakaliuko kištuko ilgaamžiškumui ir higienai. Po kiekvieno naudojimo užpakaliuko kištuką reikia valyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Papildomam valymui ir dezinfekcijai rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį. Šis purškalas buvo specialiai sukurtas sekso žaislams ir užtikrina kruopštų ir švelnų valymą. Reguliariai naudodami VERYCLEAN ne tik išlaikysite užpakaliuko kištuką švarų, bet ir optimalios būklės.

    Daugiau informacijos:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulsuojantis užpakaliuko kaištis
    • 7 intensyvios vibracijos, pulsacijos ir eskalavimo funkcijos
    • Nuolatinė, galinga dviguba pulsacija
    • Medžiaga: aukštos kokybės silikonas
    • Matmenys: 12 x 3,75 cm (analinis kaištis) | 14,5 x 7,5 cm (iš viso)
    • Atsparus vandeniui pagal IPX7
    • Moderni atminties mikroschema įsimena paskutinę naudotą funkciją
    • Apsauginis užraktas keliaujant - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte ir išjungtumėte
    • Įkraunamas per USB - įkrovimo laidas yra komplekte
    • Visiškai įkraunamas per 2 val
    • Veikia 50 minučių dideliu greičiu ir 80 minučių mažu greičiu
    • Pastaba: tepalai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti aukštos kokybės medžiagą. Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo" arba Alphamale Aqua.
    • Dirbtinis intelektas ir biomechanika: Dirbtinis intelektas ir biomechanika būdingi šiems naujos kartos sekso žaislams. Dirbtinio intelekto (DI) ir biomechanikos principų integracija yra novatoriška pažanga kuriant šiuolaikinius sekso žaislus. Naudojant dirbtinį intelektą šie sekso žaislai gali išmokti individualių naudotojo pageidavimų ir reakcijų ir atitinkamai prisitaikyti, kad optimizuotų asmeninę patirtį. Kita vertus, biomechaninio projektavimo principai leidžia kurti sekso žaislus taip, kad jie geriau imituotų natūralius žmogaus judesius ir kūno reakcijas. Derinant šias technologijas sukuriami naujo tipo sekso žaislai, pavyzdžiui, MEO Bionic serija, pasižyminti dideliu pritaikomumu ir tikroviškumu funkcionalumo ir naudotojo patirties požiūriu.
    • Aquameo, Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Parašykite savo atsiliepimą

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsuojantis analinis kaištis

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulsuojantis analinis kaištis

      Dėl biomechanikos ir dirbtinio intelekto MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe tampa nepaprastu 24/7 analiniu kaiščiu, kuris labai skiriasi nuo įprastų analinių kaiščių. Šis sudėtingas sekso žaislas sujungia septynias intensyvios vibracijos funkcijas ir elegantišką, vandeniui atsparų dizainą, kartu užtikrindamas nuolatinį, stiprų pulsuojantį poveikį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: