Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

Melžimo aparatas vyrui - The Milker Pro Edition

Mūsų klientai Amerikoje šį raguotą technologijos stebuklą vadina "Dick-Milking Dream Toy!" ir teisingai! Su šiuo vyrams skirtu melžimo aparatu ir jūs galite diskretiškai namuose patirti šį intensyvų pojūtį, patirti seksualinio pasitenkinimo viršūnę ir pajusti, kaip iš jūsų varpos išmelžiamas kiekvienas lašas.

Daugiau informacijos

2888/00

399,90 €


-50,00 €

349,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Mūsų klientai Amerikoje šį raguotą technologijos stebuklą vadina "Dick-Milking Dream Toy!" ir teisingai! Su šiuo vyrams skirtu melžimo aparatu ir jūs galite diskretiškai namuose patirti šį intensyvų jausmą, patirti seksualinio pasitenkinimo viršūnę ir pajusti, kaip iš jūsų varpos išmelžiamas kiekvienas lašas.

    Spauskite čia, kad pamatytumėte vaizdo įrašą!!!!

     

    Svarbiausi vyrams skirto melžimo aparato privalumai:

     

    • Pieno, masažuoja, čiulpia ir vibruoja! Mėgaukitės šio automatinio melžimo aparato, kuris intensyviai masažuoja, čiulpia ir malonina varpą galingomis vibracijomis, stimuliacija be rankų! Automatinis melžimo aparatas turi 5 greičius ir 5 siurbimo modelius, kuriuos galite derinti su galingomis vibracijomis ir masažo efektais!
    • Įkraunama Bullet vibracija: virš įvorės pritvirtinta nedidelė Bullet ypač intensyviai stimuliuoja žandikaulį ir siūlo 3 greičius bei 7 vibracijos modelius.
    • Tekstūruota mova: elastinga mova turi griovelius ir įdubimus palei žandikaulį ir veleną, kad melžimo metu patirtų skvarbius pojūčius. Visai kaip tikras melžimo aparatas! Įkiškite į rankovę ir leiskite jai tvirtai suimti varpą, o po sėklidėmis esanti kilpa tvirtai prilaiko ir užtikrina malonumą be rankų.
    • Nuotolinio valdymo pultelis: naudokite nuotolinio valdymo pultelį, kad pakeistumėte vibracijos ir siurbimo modelius bei intensyvumą!
    • Lengvas valymas: Įrenginio siurbimo įtaisas turi išilgai vamzdelio esančią apskritą skysčio kamerą, kuri surenka ejakuliatą ir neleidžia jam patekti į variklį.

     

    Šis profesionalus melžtuvas čiulpia, masažuoja ir vibruoja, taip pat turi lengvai valomą spermos kamerą! Tekstūruota mova, arba rankovė, gerai priglunda prie varpos, joje yra nubrozdinimų ir griovelių, kurie padidina malonumą. Įkraunamas kulkinis vibratorius yra įvorės viduje ir užtikrina galingą, stimuliuojančią vibraciją tiesiai ties žandikauliu.

     

    Dairydamiesi galite rinktis iš 3 greičių ir 7 vibracijos modelių! Ilga žarna prijungta prie galingo variklio, kuris veikia iki 3000 apsisukimų per minutę greičiu ir siūlo 5 greičius bei 5 skirtingus siurbimo lygius, kurie trunka tol, kol būsite visiškai išmelžti! Visas funkcijas galite valdyti pridėtu baterijomis maitinamu nuotolinio valdymo pulteliu. Speciali kamera sulaiko spermą ir neleidžia jai patekti atgal į variklį, todėl po naudojimo melžimo aparatą lengva išvalyti.

     

    Siurbimo galia melžiant varpą:

     

    1. Greitis: 0,025 mpa / 3,6 psi

    2. Greitis: 0,05 mpa / 7,3 psi

    3. Greitis: 0,07 mpa / 10,2 psi

    4. Greitis: 0,09 mpa / 13,1 psi

    5. Greitis: 1 mpa / 14,5 psi

     

    Kaip naudoti vyrišką melžimo aparatą?

     

    Įjunkite melžimo aparatą į elektros lizdą ir prijunkite prie jo žarną. Penį ir vidinę rankovės pusę patepkite vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, "Aquameo", užmaukite rankovę ant penio ir po sėklidėmis pritvirtinkite rutulinį dirželį. Įjungę ir suporavę su nuotolinio valdymo pulteliu, į rankovės iškilimą įkiškite rutulinį vibratorių. Įkiškite vamzdelį į mažą angą rankovės gale ir pasukite prietaiso jungiklį, kad įsijungtų siurbimo funkcija. Eksperimentuokite su skirtingais siurbimo ir vibracijos nustatymais, kol rasite labiausiai jus jaudinantį. Atsisėskite, atsipalaiduokite ir leiskite pasireikšti savo vaizduotei, nes patirsite geriausią savo gyvenime melžimą!

     

    Melžimo aparato valymas:

     

    Po naudojimo atskiras sudedamąsias dalis reikia valyti atskirai. Šiltu vandeniu su muilu nuplaukite žarną ir movą. Šilta drėgna šluoste ir muilu nuvalykite Bullet vibratoriaus ir aparato išorę, tada apipurkškite mūsų purškikliu VERYCLEAN. Visiškai išdžiūvus visoms melžimo aparato dalims, laikykite jas vėsioje ir tamsioje vietoje. Įkraukite "Bullet" vibratorių pridėtu USB laidu. Jei reikia, pakeiskite nuotolinio valdymo pulto bateriją.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Vyrams skirtas melžimo aparatas
    • Išmatavimai:
    • Mašinėlė: 19 cm x 17,5 cm x 7,5 cm
    • Žarnos ilgis: 120 cm
    • Rankovė: 20 cm x 7 cm
    • Rankovės vidinis skersmuo (neišsitempęs): 2,5 cm
    • Kulka: 6 cm x 1,9 cm
    • SŪKIŲ SKAIČIUS PER MINUTĘ: 3000
    • Medžiagos: ABS plastikas, TPE, silikonas
    • Pastaba: vamzdelis netinka naudoti kaip kateteris ar zondas. Nuotolinio valdymo pultelis iki 9,75 m, reikia 1xAAA baterijos (neįtraukta į komplektą).

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Well build and never get tired.

    Well build and never get tired.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Pure Begeisterung

    Bis gestern habe ich immer normale Mastrubatoren benutzt und wollte mal eine "Melkmaschine" testen.
    Und ich kann sagen, "ist mal was komplett anderes, die Kontrolle abzugeben". Selbst nach dem 1. Orgasmus macht das Gerät weiter und weiter und weiter. Ein wirklich sehr, sehr, sehr geiles Gefühl.
    Bin echt begeistert und kann den Milker Pro von MEO nur weiter empfehlen.

      Vertinimas 

      Optimal

      Ich war schon seit langer Zeit auf der Suche nach einer bezahlbaren Melkmaschine die man als Mann benutzen kann. Meine Neuerwerbung hat mich nicht enttäuscht. Ganz im Gegenteil, denn ich bin vollständig begeistert. Sie funktioniert genauso wie ich mir das bei Melkmaschinen immer vorgestellt habe und zwar sehr effektiv. Zudem lässt sich freihändig benutzen, intuitiv benutzen und nach Gebrauch schnell reinigen.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Melžimo aparatas vyrui - The Milker Pro Edition

      Melžimo aparatas vyrui - The Milker Pro Edition

      Mūsų klientai Amerikoje šį raguotą technologijos stebuklą vadina "Dick-Milking Dream Toy!" ir teisingai! Su šiuo vyrams skirtu melžimo aparatu ir jūs galite diskretiškai namuose patirti šį intensyvų pojūtį, patirti seksualinio pasitenkinimo viršūnę ir pajusti, kaip iš jūsų varpos išmelžiamas kiekvienas lašas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: