Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

MEO Bionic™ skverbimosi stotis: Power Stroking Masturbator

Naujas Pasiūlymas
  • MEO Bionic™ skverbimosi stotis: Power Stroking Masturbator

Svetainė MEO Bionic™ Penetration Stationtaip pat žinomas kaip vyrų melžimo aparatas, yra naujoviškas masturbatorius, leidžiantis patirti masturbacijos ateitį jau šiandien. Šis visiškai autonominis masturbatorius buvo sukurtas siekiant pasiūlyti visiškai naują ir unikalią masturbacijos patirtį, paremtą tikru oraliniu, analiniu ar vaginaliniu seksu.

Daugiau informacijos

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė MEO Bionic™ Penetration Stationdar žinomas kaip vyriškas melžimo aparatas, yra naujoviškas masturbatorius, su kuriuo šiandien galima išbandyti masturbacijos ateitį. Šis visiškai autonominis masturbatorius buvo sukurtas siekiant pasiūlyti visiškai naują ir unikalią masturbacijos patirtį, kuri modeliuojama pagal tikrą oralinį, analinį ar vaginalinį seksą. Tvirtos struktūros vidinė rankovė (masturbatoriaus rankovė) apgaubia varpą, o septynios intensyvaus masažo funkcijos peni varpą.

    Dirbtinis intelektas ir biomechanika:

    Dirbtinis intelektas ir biomechanika yra šios naujos kartos sekso žaislų pagrindas. Integruotas dirbtinis intelektas leidžia masturbatoriui prisitaikyti prie individualių naudotojo pageidavimų ir reakcijų, taip optimizuojant asmeninę patirtį. Biomechanikos principai padeda masturbatoriui realistiškai imituoti natūralius žmogaus judesius ir reakcijas. MEO Bionic™ serijoje derinamos šios pažangios technologijos, kad būtų užtikrintas aukštas pritaikomumo lygis ir funkcijų bei patirties tikroviškumas.

    Kaip tik taip, kaip jums patinka: oralinis, analinis ar vaginalinis!

    Die Die MEO Bionic™ Penetration Station tai masturbatorius vyrams, kuris puikiai imituoja oralinio, analinio ir vaginalinio lytinio akto pojūčius. Terminas "glostymas" reiškia judesius pirmyn ir atgal, kuriuos masturbuoklis atlieka imituodamas tikrą seksą.

    Geriausios medžiagos ir tikros pažangiausios technologijos:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station naudojami motorizuoti komponentai, kurie sukuria tikroviškus judesius įrenginyje, į kurį įkišama varpa. Judesiai gali būti įvairūs - nuo paprastų judesių aukštyn ir žemyn iki sudėtingesnių judesių modelių, kurie maksimaliai stimuliuoja ir gali sukelti galingus orgazmus. Prietaisas siūlo skirtingus greičius ir modelius, kuriuos naudotojas gali nustatyti pagal savo asmeninius pageidavimus.

    Siekiant suteikti kuo tikroviškesnę seksualinę patirtį, prietaisas MEO Bionic™ Penetration Station vidinei rankovei naudojama TPE (termoplastinis elastomeras) medžiaga, kuri pasižymi odą primenančiomis savybėmis. Ši medžiaga labai populiari sekso žaislų pramonėje, nes yra minkšta, bet elastinga, o jos tekstūra ir konsistencija labai panaši į žmogaus odą.

    Mūsų naudojamos TPE medžiagos tikroviškų savybių derinys su techninėmis ir elektroninėmis masturbatoriaus funkcijomis suteikia naudotojui labai tikrovišką ir pasitenkinimą teikiančią patirtį, kuri yra kur kas geresnė nei tradicinės masturbacijos rankiniu būdu.

    Patogus ir paprastas naudojimas:

    Patogus valdymo skydelis leidžia lengvai reguliuoti funkcijas ir įjungti bei išjungti masturbatorių. Sandarią, itin minkštą ir tikrovišką vidinę įmautę (masturbatoriaus rankovę) galima nuimti ir išvalyti. Dėl nuimamo užrakinamo dangtelio masturbatorių galima lengvai ir higieniškai laikyti. Mėgaukitės daugiau nei 60 minučių masturbacijos malonumo ir įkraukite prietaisą vos per 2 valandas naudodami pridedamą USB laidą.

    Naudokite MEO lubrikantą STROKE - puikiai tinka masturbacijai ir kraštutinumui:

    STROKE yra specialiai sukurtas lubrikantas, kuris masturbaciją irkraštutinumą perkelia į naują lygį edging į naują lygį. Šis specialus lubrikantas pasižymi ilgai išliekančiu lubrikantu ir odai draugiška formule. Jis idealiai tinka ilgesnėms masturbacijos sesijoms ir edgingpraktikai, kai artėjama prie kulminacijos, bet sąmoningai ją atidedama, siekiant padidinti seksualinę įtampą ir malonumą. STROKE pasižymi šilkine švelnia konsistencija, kuri sustiprina pojūčius ir suteikia intensyvesnę patirtį. Formulė sukurta taip, kad rūpintųsi oda ir kartu suteiktų maksimalų komfortą bei malonumą masturbacijos metu.

    Lengva valyti! Šiltas vanduo, švelnus muilas ir VERYCLEAN purškiklis:

    Tinkamas valymas yra labai svarbus masturbuoklio ilgaamžiškumui ir higienai. Po naudojimo rankovę reikia nuvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Taip veiksmingai pašalinsite kūno skysčius ir lubrikanto likučius. Papildomam valymui ir dezinfekcijai rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį. Šis purškiklis buvo specialiai sukurtas masturbatoriams, pvz MEO Bionic™ Penetration Station ir užtikrina kruopštų ir švelnų valymą. Reguliariai naudodami VERYCLEAN ne tik išlaikysite masturbatorių švarų, bet ir optimalios būklės.

    Daugiau informacijos:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Savybės: be ftalatų, įkraunamas, vibruojantis
    • Moderni atminties mikroschema išsaugo paskutinę naudotą funkciją
    • Apsauginis užraktas - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte (iškart išjungiama)
    • Įkraunama per USB - įkrovimo laidas yra komplekte
    • Medžiaga: ABS (korpusas, stebėjimo langelis), TPE (vidinis dangtelis), silikonas (mygtukai)
    • Matmenys: Masturbatorius: 23,5 cm x 9 cm, vidinis apvalkalas 13,25 cm x 9 cm, įkišamas ilgis: 12,75 cm
    • Maksimali veikimo trukmė: 60 min.
    • Maksimalus įkrovimo laikas: 120 min
    • Greičiai: 3
    • Funkcijos: 7
    • Dirbtinis intelektas ir biomechanika: Dirbtinis intelektas ir biomechanika būdinga šiems naujos kartos sekso žaislams. Dirbtinio intelekto (DI) ir biomechanikos principų integracija yra novatoriška pažanga kuriant šiuolaikinius sekso žaislus. Naudojant dirbtinį intelektą šie sekso žaislai gali išmokti individualių naudotojo pageidavimų ir reakcijų ir atitinkamai prisitaikyti, kad optimizuotų asmeninę patirtį. Kita vertus, biomechaninio projektavimo principai leidžia kurti sekso žaislus taip, kad jie geriau imituotų natūralius žmogaus judesius ir kūno reakcijas. Derinant šias technologijas sukuriami nauji sekso žaislai, tokie kaip MEO Bionic serija, kurie pasižymi dideliu pritaikomumu ir tikroviškumu funkcionalumo ir naudotojo patirties požiūriu.
    • Aquameo ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Parašykite savo atsiliepimą

      MEO Bionic™ skverbimosi stotis: Power Stroking Masturbator

      MEO Bionic™ skverbimosi stotis: Power Stroking Masturbator

      Svetainė MEO Bionic™ Penetration Stationtaip pat žinomas kaip vyrų melžimo aparatas, yra naujoviškas masturbatorius, leidžiantis patirti masturbacijos ateitį jau šiandien. Šis visiškai autonominis masturbatorius buvo sukurtas siekiant pasiūlyti visiškai naują ir unikalią masturbacijos patirtį, paremtą tikru oraliniu, analiniu ar vaginaliniu seksu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: