Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball stretcher

Naujienlaiškis

Ball stretcher odos - Erection Maker

Vyriškas, seksualus ir neįtikėtinai patogus - erekcijos formuotojas! Mūsų aukštos kokybės ball stretcher, pagamintas iš odos, pakylės jūsų malonumą į naują lygį. Novatoriško dizaino Erection Maker ne tik sujungia penio žiedo, ball stretcher ir kamuoliukų dalytuvo funkcijas, bet ir žada unikalią bei intensyvią stimuliaciją.

Daugiau informacijos

4613/00

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vyriškas, seksualus ir neįtikėtinai patogus - erekcijos formuotojas! Mūsų aukštos kokybės oda ball stretcher jūsų malonumą pakylės į visiškai naują lygį. Novatoriško dizaino Erection Maker ne tik sujungia penio žiedo, ball stretcher ir kamuoliukų dalytuvo funkcijas, bet ir žada jums unikalią ir intensyvią stimuliaciją.

     

    Vyrai prisiekinėja juo - Erekcijos kūrėju!

     

    Šis nepaprastas ball stretcher iš aukštos kokybės veršiuko odos puikiai prisitaiko prie varpos ir sėklidžių ir užtikrina optimalų dėvėjimo komfortą. Tačiau tai kur kas daugiau nei tik ball stretcher - nes Erection Maker užtikrina tai, ką žada jo pavadinimas!

     

    Ar kada nors susimąstėte, kuo skiriasi geras ball stretcher nuo puikaus ball stretcher? Atsakymą rasite Erection Maker. Jame yra integruotas rutuliukų dalytuvas, suteikiantis visiškai naują stimuliavimo patirtį. Rutuliukų dalytuvas atskiria ir išskleidžia sėklides. Taip sukuriamas unikalus, intensyvus pojūtis, kurį daugelis vyrų apibūdina kaip nepaprastai jaudinantį. Ši rafinuota detalė išskiria Erection Maker iš minios ir paverčia jį privalomu, jei norite pakelti ball stretching į kitą lygį.

     

    Erection Maker dydį galima reguliuoti įvairiais būdais, todėl galėsite jį pritaikyti pagal savo poreikius. Įrengtas varpos žiedas, kurį galima reguliuoti nuo 4 iki 6 cm, ir 3,5 cm aukščio ball stretcher nepalieka nieko, ko norėtųsi. Galimybė reguliuoti kamuoliuko skersmenį prispaudžiamaisiais kaiščiais užtikrina individualų ir patogų prigludimą.

     

    Erection Maker suderina didelį komfortą ir lengvą valdymą!

     

    Supratome savo klientų poreikius ir įrengėme Erection Maker su spaudimo smeigėmis. Dėl šių prispaudimo smeigių jį lengva naudoti, greitai užsidėti ir puikiai pritaikyti skirtingiems varpos ir sėklidžių dydžiams. Tai reiškia, kad Erection Maker galima puikiai pritaikyti prie asmeninių poreikių, nepriklausomai nuo to, ar jūsų varpa mažesnė, ar didesnė, ar sėklidės labai didelės, ar mažos. Galite pritaikyti Erection Maker pagal savo poreikius ir optimizuoti savo komfortą.

     

    Papildomas "Erection Maker" akcentas:

     

    Apatinėje kamuolio tempiklio dalyje integruotas D formos žiedas leidžia pritvirtinti papildomus svarmenis, kad ball stretching arba kapšelio tempimas būtų dar intensyvesnis. Taip pat galima pritvirtinti pavadėlį. Aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno sagtys ir kniedės užbaigia visą paketą ir liudija apie mūsų atsidavimą kokybei ir dėmesį detalėms.

     

    Neprilygstamas dėvėjimo komfortas:

     

    Nepakartojamas dėvėjimo patogumas: medžiaga, iš kurios pagaminta Erection Maker, taip pat prisideda prie nepakartojamo dėvėjimo patogumo. Sąmoningai pasirinkome minkštą veršiuko odą dėl jos išskirtinių savybių. Ši aukštos kokybės oda suteikia nepakartojamą komfortą ir puikiai prisitaiko prie kūno. Veršienos oda taip pat yra itin atspari dėvėjimuisi ir kartu maloniai minkšta, todėl užtikrina maksimalų komfortą. Su mūsų Erection Maker patirsite tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių: Intensyvus malonumas ir optimalus komfortas.

     

    Susipažinkite su Erection Maker - ball stretcher, kuris ne tik pateisins jūsų lūkesčius, bet ir juos pranoks. Ar esate pasirengę atnaujinti savo seksualinį gyvenimą?

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Erection Maker
    • ball stretcher, kamuoliukų dalytuvo ir penio žiedo derinys.
    • Medžiaga: veršiuko oda, nerūdijančio plieno kniedės
    • Reguliuojamas vidinis kamuoliuko tempiklio skersmuo nuo 3 cm iki 4 cm.
    • Aukštis ball stretcher apie 3,5 cm.
    • Varpos žiedo matmenys: reguliuojamas nuo 4 cm iki 6 cm vidinis skersmuo.
    • MEO, pirmaujanti visų rūšių ball stretcher parduotuvė , siūlo platų aukštos kokybės gaminių asortimentą, kuris jūsų seksualinį gyvenimą pakels į naują lygį. Mūsų ball stretcher specialiai sukurti taip, kad dėl savo formos ar svorio švelniai trauktų sėklides žemyn ir sukurtų intensyvų stimuliacijos pojūtį. Nesvarbu, ar tai būtų lengvas tempimas, ar intensyvus kapšelio tempimas, mūsų ball stretcher siūlo įvairius variantus, atitinkančius jūsų individualius pageidavimus. Naudodami įvairias medžiagas, pavyzdžiui, aukštos kokybės odą, tvirtą nerūdijantį plieną ar patogų silikoną, siūlome ball stretcher kiekvienam skoniui ir patogumui. Nuo reguliuojamų prispaudėjų ir magnetinių užsegimų iki dirželių su sagtimis - turime puikų sprendimą optimaliai jūsų kamuolio tempimo patirčiai. Užsisakykite mūsų internetinėje parduotuvėje patogiai įsitaisę savo namuose ir mėgaukitės mūsų diskrečiu ir greitu pristatymu. Mūsų klientų aptarnavimo komanda visada pasirengusi atsakyti į jūsų klausimus ir padėti išsirinkti tinkamą kamuolio tempimo diržą. Peržiūrėkite platų mūsų asortimentą ir raskite tobulą ball stretcher, kad įgyvendintumėte savo gražiausias fantazijas. Atraskite intensyvų malonumą, kurį jums gali pasiūlyti MEO! ball stretching gali jums pasiūlyti!

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Hard to put on at first, great play tool after all with nice bal

    Hard to get on at first, needs to be used a bit before you easily can put in on and around your cock.
    Great for hard erections, nice to stretch your balls and it has some ball separator with some ring on in order to pull the balls very hard, attach some weights or even a water bucket on.
    Good play tool but as I said, the first few times is not so easy to get on.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Schön prall und empfindlich

    Da der Cockgurt und der Hodenstretcher-Gurt soviel Spannung erzeugen, dass die Hoden schön prall und empfindlich in Szene gesetzt werden und der Prügel hammerhart wird, gibt es aus Zürich volle 5 Sterne
    Sehr schöne Lederverarbeitung - duftet nach feinstem Rindsleder. LECKER!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    praller hammer

    finde er ist mit der beste den ich je getragen habe!!!!!!
    sehr angenehm zu tragen sitzt super, und sieht noch besser aus!!!!
    hier sieht man dann auch wieder warum er von meoteam ist !!!!!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I'd recommend buying one.

    My wife has had me wear this off and on for about a year now. About two hours every day. Last night when she had me put it on we had sex with it for the first time. We both loved it. She said she really liked the way my balls slammed her with every stroke and I loved the feeling when I ejaculated. She said I'd be spending a lot more time with it on now. I'd recommend buying one.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    it makes for some damn good blowjobs!

    received a couple weeks ago. leather was very stiff at first, so I did put some leather condition on it to soften it up some. Hard to get on at first, but goes on eaiser now(at least on the first snaps). My wife only gets in a few minutes of ball-sucking before I cum, and haven't lasted long enuff to fuck with while wearing it, but it makes for some damn good blowjobs!! last I tried to get it to the second set of snaps, and came all over before I could get it snapped. Man, this things is tight!

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Ball stretcher odos - Erection Maker

    Ball stretcher odos - Erection Maker

    Vyriškas, seksualus ir neįtikėtinai patogus - erekcijos formuotojas! Mūsų aukštos kokybės ball stretcher, pagamintas iš odos, pakylės jūsų malonumą į naują lygį. Novatoriško dizaino Erection Maker ne tik sujungia penio žiedo, ball stretcher ir kamuoliukų dalytuvo funkcijas, bet ir žada unikalią bei intensyvią stimuliaciją.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: