Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY 3 Prostatos masažo priedas

Patobulinkite savo DOXY Vibratorių su mūsų nepaprastu priedu prostatos masažui. Šis priedas buvo sukurtas naudoti kartu su DOXY Wand Massager prostatai ypač intensyviai stimuliuoti. DOXY Wand-Massager perduoda stiprias vibracijas ir pulsacijas tiesiai į prostatos masažo antgalį ir taip stimuliuoja prostatą...

Daugiau informacijos

3614/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patobulinkite savo DOXY Vibratorių su mūsų nepaprastu priedu prostatos masažui. Šis priedas buvo sukurtas naudoti kartu su DOXY Wand Massager prostatai ypač intensyviai stimuliuoti. DOXY Wand-Massager perduoda galingas vibracijas ir pulsacijas tiesiai į prostatos masažo antgalį, stimuliuojantį prostatą geriau nei bet kas anksčiau.

    Prostatos masažo antgalis yra anatominės formos, tokios pat elegantiškos juodos spalvos, tokio pat vientiso dizaino ir tokios pat aukštos kokybės, kaip ir kiti antgaliai DOXY 3 antgaliai. Neporėta, bekvapė ir hipoalerginė silikono medžiaga užtikrina komfortą ir jautrumą, reikalingą intensyviai prostatos stimuliacijai.

    DOXY 3 prostatos masažo antgaliai specialiai sukurti taip, kad pasiektų ir stimuliuotų prostatą taip tiksliai ir intensyviai, kaip DOXY 3 Wand Massager yra žinomi. Dėl reguliavimo galimybių ir visiško valdymo, kurį Wand Massager iš DOXY 3 serijos, galite mėgautis prostatos stimuliacija visiškai atsipalaidavę ir patirti sprogstamąjį prostatos orgazmą.

    Kaip ir visi mūsų išskirtiniai antgaliai, prostatos masažuoklis saugiai užsifiksuoja, kad galėtumėte visiškai atsiduoti malonumui ir nesijaudinti, kad antgalis gali išslysti iš vietos ar nutraukti prostatos stimuliaciją akimirkos įkarštyje.

    Svarbiausios DOXY 3 prostatos masažuoklio savybės:

    • Išskirtinai sukurtos: Prostatos masažuoklis specialiai sukurtas DOXY 3 seriją, galite patirti ypač intensyvių akimirkų.
    • Neprilygstama kokybė: Pagamintas iš aukštos kokybės granito juodos spalvos, neporėto, bekvapio ir hipoalerginio silikono.
    • Aukščiausi saugos standartai: Priedas patikimai užsifiksuoja, todėl negali pasislinkti ar susisukti.
    • Didžiausias pasitenkinimas: Sukurtas taip, kad pasiektų ir stimuliuotų prostatą ir suteiktų nepakartojamų pojūčių.


    Naudodami mūsų prostatos masažo priedą galite DOXY 3 / 3R Wand Massager į naują lygį. Atraskite neįtikėtinas prostatos stimuliavimo galimybes ir patirkite kvapą gniaužiančius pojūčius.

    Daugiau informacijos:

    • DOXY 3 prostatos masažo priedas
    • Masažuokliai iš serijos "Die Cast 3" iš DOXY turi keičiamą galvutę.
    • Išskirtinai DOXY galima įsigyti keturis unikalius priedus.
    • Kiekvienas antgalis pagamintas iš granito juodos spalvos, hipoalerginio silikono. Antgaliai yra neporėti, bekvapiai ir užtikrina švelnų glotnumą. Antgaliai užsifiksuoja, kad nesisuktų ir neslystų.
    • Wand Massager parduodamas atskirai ir į komplektą neįeina.
    • Derinkite "Doxy" priedą su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad galėtumėte saugiai ir patogiai stimuliuoti prostatą. Laikykite DOXY Antgalį ir taip pat Wand Massager puikios būklės su mūsų lengvai naudojamu VERYCLEAN purškikliu.
    • Neprilygstamas DOXY Wand-Massager ir platus MEO gaminių asortimentas nukels jus į pasaulį, kuriame aukščiausia kokybė dera su aistringu troškimu įgyvendinti savo fantazijas. Rinkitės tai, kas geriausia, nes neturėtumėte tenkintis niekuo mažiau. DOXY & MEO - geriausias kokybės ir emocijų derinys!
    • DOXY ir MEO neabejotinai yra du geriausiai žinomi erotinio sektoriaus prekių ženklai. Abi bendrovės išsikovojo išskirtinę poziciją, siūlydamos gaminius, kurie pasižymi išskirtine kokybe. DOXY yra plačiai pripažintas dėl savo galingų Wand Massagerkurie garantuoja neprilygstamus pojūčius, o MEO pasižymi plačiu gaminių asortimentu, kuris atitinka įvairius pageidavimus. Tačiau abiem prekių ženklams bendra tai, kad jie siekia naudoti aukštos kokybės medžiagas, kad užtikrintų ne tik savo gaminių ilgaamžiškumą, bet ir klientų saugumą.
    • MEO yra registruotas prekių ženklas Vokietijoje ir Europoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.
    • Jei atsitiktinai atsidursite Turine, galime tik rekomenduoti susitarti dėl susitikimo su Lorenzo. Jis atliks jums prostatos masažą su ypatinga "laiminga pabaiga". Lorenzo pažįsta mūsų gaminius kaip niekas kitas ir turi unikalų gebėjimą suteikti jums nepamirštamą prostatos orgazmo patirtį. Pasinaudokite proga ir leiskite vienam geriausiųjų įvesdinti jus į prostatos stimuliavimo paslaptis. Spustelėkite čia ir apsilankykite jo svetainėje.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Vertinimas 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Vertinimas 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Vertinimas 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Parašykite savo atsiliepimą

            DOXY 3 Prostatos masažo priedas

            DOXY 3 Prostatos masažo priedas

            Patobulinkite savo DOXY Vibratorių su mūsų nepaprastu priedu prostatos masažui. Šis priedas buvo sukurtas naudoti kartu su DOXY Wand Massager prostatai ypač intensyviai stimuliuoti. DOXY Wand-Massager perduoda stiprias vibracijas ir pulsacijas tiesiai į prostatos masažo antgalį ir taip stimuliuoja prostatą...

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            20 kitų tos pačios kategorijos prekių: