Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai karoliukai

Naujienlaiškis

Pripučiami XL analiniai rutuliukai su svoriu ir kaklo žiedu

Mūsų pripučiami analiniai kamuoliukai su penio žiedu turi jums paruošę siautulingą staigmeną: viduje paslėpti sunkūs svoriai, kurie suteiks jums fantastišką pilnumo ir stimuliacijos pojūtį. Įdėkite analinius rutuliukus, pripūskite juos, uždėkite varpos žiedą ir mėgaukitės, kai analiniai rutuliukai pasidarys jūsų viduje ir prives jus prie orgazmo beprotybės!

Daugiau informacijos

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų pripučiami analiniai kamuoliukai su penio žiedu turi jums paruošę siautulingą staigmeną: viduje paslėpti du integruoti sunkūs svoriai, kurie suteiks jums fantastišką pilnumo ir stimuliacijos pojūtį. Įdėkite analinius rutuliukus, pripumpuokite juos, uždėkite varpos žiedą ir mėgaukitės, kai analiniai rutuliukai patys įsitaisys jumyse ir prives jus prie orgazmo beprotybės!

     

    Niekopanašaus dar niekada nepatyrėte: kiekvienas žingsnis, kiekvienas judesys stipriai stimuliuoja varpą ir sėklides, o pripučiami analiniai rutuliukai jus visiškai užpildo, ištempia ir kartu stimuliuoja prostatą!

     

    Ar pripučiami analiniai kamuoliukai tinkami naudoti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę?

     

    Vienareikšmiškai TAIP! Pripučiami analiniai rutuliukai su svoriu ir penio žiedu gali būti diskretiškai dėvimi po drabužiais. Jie įtikina tuo, kad sujungia varpos žiedo, užtikrinančio tvirtą erekciją, privalumus su papildoma didelių pripučiamų analinių rutuliukų stimuliacija. Šaunus privalumas: pompa nuimama!

     

    Kuo ypatingi pripučiami analiniai rutuliukai su svoriu ir varpos žiedu?

     

    Įprasti analiniai žaisliukai užtikrina, kad būsite ištempti ir užpildyti. Tačiau su mūsų analiniais karoliukais, kuriuos galite įsidėti kaip įprastus analinius karoliukus, stimuliaciją praplėsite šimteriopai. Įdėję juos galite išpūsti iki 10 cm, t. y. daug kartų daugiau nei pradinis jų dydis. Geriausias dalykas: kai tik mūsų analiniai karoliukai bus pripūsti, galėsite nuimti rankinę pompą ir mėgautis analiniais karoliukais be jokių erzinančių priedų bei su jais eiti į klubą ar sporto salę.

     

    Ar šie analiniai karoliukai pripumpavimui labiau tinka profesionalams, ar pradedantiesiems?

     

    Ir vieniems, ir kitiems! Profesionalus nustebins unikalus analinių karoliukų poveikis, tačiau pradedantieji taip pat gali mėgautis intensyviais analinių karoliukų pojūčiais, nes analinius karoliukus galima įstatyti mažus ir neišpūsti, o vėliau išpūsti iki norimo dydžio.

     

    Kuo šie pripučiami analiniai karoliukai tokie ypatingi?

     

    Po elastingo, vientiso silikono paviršiumi yra sunkūs plieniniai rutuliukai, kurie analiniams karoliukams suteikia labai didelį svorį, užtikrinantį kvapą gniaužiančią stimuliaciją. Mūsų analiniai karoliukai taip pat pasižymi dideliu patogumu, todėl juos be jokių problemų galima nešioti kelias valandas - ir diskretiškai, nes pompa, kuria analinius karoliukus galima pripūsti, yra nuimama! Nesvarbu, ar esate biure, ar apsipirkinėjate, ar užsiimate seksu su partneriu - MEO® analiniai karoliukai palepins jus visą laiką!

     

    Kaip įsidėti analinius karoliukus? Kaip naudoti pripučiamus analinius karoliukus su penio žiedu?

     

    Jei pasirinkote mūsų analinius karoliukus, prieš naudojimą patepkite juos lubrikantu Alphamale Aqua, kad juos būtų lengviau įstatyti. Be to, prieš tai pravartu nusiprausti analiniu prausikliu. Tada ant piršto užtepkite šiek tiek lubrikanto arba "Extremeo" purškalo ir švelniai masažuokite savo arba partnerio išangę, kad atpalaiduotumėte raumenis ir paruoštumėte ją analiniams karoliukams. Taip pat rekomenduojame į analinę angą įšvirkšti šiek tiek lubrikanto su mūsų "Lube Shooter".

     

    Tada sėklidės po vieną išstumiamos pro žiedą, o po to - neeaktuali varpa. Žiedas stumiamas kuo toliau iki varpos pagrindo, kad varpos žiedas vienu metu apgaubtų varpą ir sėklides. Prie varpos žiedo prijungtus analinius karoliukus patepkite lubrikantu (rekomenduojame mūsų vandens pagrindo lubrikantą Alphamale Aqua), tada švelniai vieną po kito įstumkite analinius karoliukus į išangę.

     

    Tik tada, kai analiniai karoliukai visiškai įkišti, balionėlio pompa juos švelniai pripildykite oro. Jie patys nuslenka į reikiamą padėtį, palaipsniui užpildydami žarną ir ją ištempdami. Stimuliuojami tiesiosios žarnos nervai, o vyrams stiprus spaudimas daromas ir prostatai.

     

    Dabar dubenį reikia judinti iš priekio į nugarą ir atgal. Šių judesių metu mūsų analiniai rutuliukai išvysto savo gyvenimą, apie kurį žino tik labai patyrę sekso partneriai arba geros dulkinimosi mašinos. Sunkūs plieniniai rutuliukai juda pripūstų analinių kamuoliukų viduje ir perduoda savo energiją (mes tai pavadinome "dulkinimo energija") analiniams kamuoliukams nejudant. Tvirti smūgiai, vis stiprėjantys, perduodami tiesiogiai ir giliai į kūno šerdį. Neįtikėtina patirtis su kiekvienu judesiu ir kiekvienu žingsniu.

     

    Daugybė privalumų, kurie įtikina visoje linijoje:

     

    Pagaminti iš geriausio silikono be ftalatų - saugaus kūnui, neporėto ir aksominio švelnumo, kad suteiktų unikalų, nepaprastai malonų analinį pojūtį.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti su analiniais karoliukais?

     

    Šiek tiek EXTREMEO purškalo, kuris atpalaiduoja išangę, padės lengviau įkišti analinę angą! Prašome naudoti mūsų analinius karoliukus tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Aquameo arba Alphamale Aqua by MEO ®, kad prailgintumėte savo naujojo sekso žaisliuko tarnavimo laiką!

     

    Kaip valyti pripučiamus analinius karoliukus?

     

    Po naudojimo mūsų analinius karoliukus dėl jų lygaus paviršiaus galima valyti šiltu vandeniu ir mūsų žaislų valikliu VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pripučiami analiniai rutuliukai
    • Mūsų analiniai karoliukai puikiai tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems žinovams. Dėl didelio lankstumo, lygaus silikoninio paviršiaus ir praktiškos grąžinimo kilpos mūsų analiniai rutuliukai užtikrina jaudinantį ir aistringą mylėjimąsi.
    • tinka 24 val. per parą, 7 dienas per savaitę
    • Itin patogūs dėvėti, visiškai pripildyti analiniai rutuliukai su stimuliuojančiais vidiniais svoriais.
    • Pripučiami su nuimama pompa
    • Su integruotu lanksčiu penio žiedu
    • Išmatavimai: Įstatomas ilgis apie 17 cm, skersmuo 32-35 mm (galima pripūsti iki 10 cm skersmens),
    • Medžiaga: medicininis silikonas ir metalas
    • Valymas prieš ir po naudojimo su VERYCLEAN purškikliu.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Pripučiami XL analiniai rutuliukai su svoriu ir kaklo žiedu

    Pripučiami XL analiniai rutuliukai su svoriu ir kaklo žiedu

    Mūsų pripučiami analiniai kamuoliukai su penio žiedu turi jums paruošę siautulingą staigmeną: viduje paslėpti sunkūs svoriai, kurie suteiks jums fantastišką pilnumo ir stimuliacijos pojūtį. Įdėkite analinius rutuliukus, pripūskite juos, uždėkite varpos žiedą ir mėgaukitės, kai analiniai rutuliukai pasidarys jūsų viduje ir prives jus prie orgazmo beprotybės!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    28 kitų tos pačios kategorijos prekių: