Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Ratlankio sėdynė 2.0

MEO "Rim Seat 2.0" yra naujoviškas ir patogus sprendimas mėgstantiems rimming ir anilingus. Gaminyje dera patogumas, funkcionalumas ir tvirtumas rimming malonią ir ypač intensyvią patirtį.

Daugiau informacijos

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO "Rim Seat 2.0" yra naujoviškas ir patogus sprendimas mėgstantiems rimming ir anilingus. Gaminyje dera patogumas, funkcionalumas ir tvirtumas rimming kad rimavimas taptų malonia ir ypač intensyvia patirtimi.

    Kas yra rimavimas?

    Daugeliui žmonių partnerio laižymas ir skanavimas yra svarbi seksualumo dalis. Per rimming lūpomis ir liežuviu stimuliuojama partnerio išangė, paprastai įskaitant tarpvietės sritį. Tai gali būti daroma tiek paviršutiniškai, tiek liežuviu įsiskverbiant į išangę. Analinėje srityje yra daugybė nervinių galūnėlių ir daugeliui žmonių tai yra viena iš erogeninių zonų. Kitas variantas yra vadinamasis facesitting, kai gavėjas sėdi ant ant nugaros gulinčio partnerio veido. Mūsų "Rim Seat 2.0" buvo sukurta siekiant palengvinti tokio tipo seksualinius žaidimus. Naudojant "Rim Seat 2.0" galima ilgiau žaisti vienas su kitu neįsitempiant, o partnerį palepinti ir juo mėgautis intensyviau nei bet kada anksčiau.

    "Rim Seat 2.0" savybės ir privalumai:

    • Paprastas surinkimas ir aukščio reguliavimas: "Rim Seat 2.0" pasižymi paprastu surinkimu ir aukščio reguliavimu. Dėl patogių greito atlaisvinimo tvirtinimo detalių* sėdynę galima taip pat greitai sumontuoti, sureguliuoti ir paslėpti.
    • Medžiaga: "Rim Seat 2.0" pagaminta iš įbrėžimams atsparaus, milteliniu būdu dengto plieno, todėl yra itin tvirta ir patvari. Tai užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimą veikimą net ir intensyviai naudojant.
    • Dvi papildomos rankenos ant "Rim Chair" kojų atveria naujas naudojimo galimybes. Viršininkas (dominuojantis) gali jomis stumti save žemyn, o pavaldinys (nuolankusis) gali jomis traukti save į viršų ir taip dar intensyviau stimuliuoti. Ši funkcija išplečia seksualinės patirties spektrą.
    • Atvira sėdynė papildomiems žaidimams: priekyje atvira sėdynė sukurta taip, kad būtų galima žaisti papildomais žaidimais, pvz., "Cock & Ball Play". Tai leidžia vienu metu stimuliuoti kelias erogenines zonas ir padidina įvairių seksualinių užsiėmimų galimybes.

    "Rim Seat 2.0" yra idealus pasirinkimas visiems, ieškantiems tvirto, universalaus ir patogaus sekso baldo intymioms akimirkoms. Dėl patogaus dizaino ir daugybės funkcijų "Rim Seat 2.0" siūlo puikias sąlygas kūrybingiems ir pasitenkinimą teikiantiems rimavimo potyriams.

    Daugiau informacijos:

    • Rim Seat 2.0
    • Lengvai surenkamas ir reguliuojamo aukščio.
    • Medžiaga: įbrėžimams atsparus, milteliniu būdu dengtas plienas, itin tvirtas ir ilgaamžis.
    • MEO pristato sėdynę Rim Seat 2.0, kuri leidžia rimming palengvina! Rim Seat 2.0 yra labai stabilus ir tvirtas, o jo aukštį galima lengvai reguliuoti.
    • Dvi papildomos rankenos ant "Rim Seat 2.0" kojų suteikia jam papildomo matmens. Jomis "antroji pusė" gali stumti save žemyn, o "viršus" - traukti save aukštyn, kad stimuliacija būtų dar intensyvesnė.
    • Sėdynė, kurios priekinė dalis yra atvira, taip pat suteikia galimybę žaisti "varpa ir kamuoliuku".
    • Rim Seat 2.0 lengva pritvirtinti ir sureguliuoti, nes yra greito atlaisvinimo tvirtinimo detalės, ir taip pat lengva ją vėl paslėpti.
    • Spalva: juoda
    • Greito atlaisvinimo tvirtinimo detalė*: Greito atlaisvinimo tvirtinimo detalės - tai maži mechaniniai komponentai, naudojami greitai ir be įrankių sujungti ar pritvirtinti įvairius komponentus. Jų būna įvairių konstrukcijų, tačiau įprastą tipą sudaro metalinis kaištis, kuriame yra spyruoklinis rutulinis arba mygtukinis mechanizmas. Kai kaištis įkišamas pro atitinkamą skylę, šis mechanizmas užsifiksuoja ir sujungia dvi dalis. Norint atlaisvinti jungtį, nuspaudžiamas mygtukas arba rutuliukas ir kaištis ištraukiamas. Šio tipo tvirtinimo detalės ypač praktiškos, kai reikia greitai ir lengvai surinkti arba išardyti. Todėl jie dažnai naudojami moduliniuose sekso balduose, pavyzdžiui, "Rim Seat 2.0", arba kitais atvejais, kai reikia greitai surinkti ir išardyti.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Vertinimas 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Ratlankio sėdynė 2.0

      Ratlankio sėdynė 2.0

      MEO "Rim Seat 2.0" yra naujoviškas ir patogus sprendimas mėgstantiems rimming ir anilingus. Gaminyje dera patogumas, funkcionalumas ir tvirtumas rimming malonią ir ypač intensyvią patirtį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: