Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

BDSM baldai: Pririšimo ir melžimo stalas

Šis nešiojamas ir diskretiškai sudedamas BDSM baldas jus įkvėps, nes jis ne tik universalus surišimui, bet ir tinka daugeliui kitų BDSM žaidimų, pavyzdžiui, CBT, analiniam įsiskverbimui ar paklusnaus vyro dorojimui.

Daugiau informacijos

2771/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis transportabilus ir diskretiškai sudedamas BDSM baldas jus įkvėps, nes jis ne tik universalus surišimui, bet ir tinka daugeliui kitų BDSM žaidimų, pavyzdžiui, CBT, analiniam įsiskverbimui ar paklusnaus vyro dorojimui.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Angos melžimui, CBT, analiniam seksui ir dar daugiau: įsiskverbkite ir stimuliuokite savo partnerį per dvi skirtingas prieigos angas! Pavyzdžiui, paguldykite jį ant pilvo, kad galėtumėte jį surišti ir lėtai melžti jo sultis!
    • Higieniškas PU odos paminkštinimas: Ši patogi ir lengvai valoma PU odos paklodė puikiai tinka ilgiems seansams.
    • D formos žiedai surišimui: Prie vieno iš 20 D formos žiedų pritvirtinkite pridedamus riešo ir kulkšnies antrankius. Kitus BDSM priedus galima pritvirtinti prie kitų D-žiedų.
    • Patvari konstrukcija: stalo kojos ir visa baldo konstrukcija pagaminta iš sustiprinto plieno, todėl ši tvirta konstrukcija gali atlaikyti ilgus seansus!

     

    Mėgaukitės paminkštinta, higieniška PU oda, kuria padengtas šis aukštos kokybės ir tvirtas bondage stalas. Pritvirtinkite rankų ir kojų antrankius prie pritvirtintų D formos žiedų ir tvirtai prilaikykite savo nuolankųjį partnerį. Pasiekite per stalo angą, kad visiškai pasiektumėte lytinius organus ar išangę, arba per veido angą, kad jį stimuliuotumėte ar į jį įsiskverbtumėte. Leiskite savo vaizduotei lavintis ir tenkinkite dominuojančio malonumo troškimą.

     

    Kaip naudotis surišimo ir dorojimo stalu:

     

    Sukurkite savo paklusnų partnerį ant surišimo stalo ir sureguliuokite patogius riešų ir kulkšnių įtvarus, kad jie neleistų pabėgti nuo jo riešų ir kulkšnių. Pastatykite jį į tokią padėtį, kuri jums teikia didžiausią malonumą, prie D-žiedų pritvirtinkite antrankius. Dabar mėgaukitės savo fantazijomis visais įmanomais būdais! Jei tikrai norite savo partnerį nuvesti iki kraštutinumo, paguldykite jį veidu žemyn ant stalo, pririškite diržais, kad jis negalėtų pajudėti, ir pradėkite lėtai jį glostyti, lepinti ir geidulingai bausti. Naudokite vibratorius, mūsų melžimo aparatą, įvairius sekso žaisliukus ir, žinoma, rankas, kad pasiektumėte Sub kulminaciją, arba melžkite jo sultis iš apačios, po stalu pritvirtinę mūsų fantastišką melžimo aparatą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Ekstremalus surišimas ir melžimo stalas
    • Lovos ilgis: 178 cm, plotis: 61 cm, aukštis: 65 cm
    • Sulankstytas bondage stalas: ilgis: 89 cm, plotis: 60 cm, aukštis: 20 cm
    • Angos veidui: 20 cm x 15 cm
    • Angos lytiniams organams pasiekti: 25 cm x 13 cm
    • Rankų antrankiai: 25 cm x 5 cm
    • Kojų antrankiai: 28 cm x 5 cm
    • Lovos svoris: 24 kg
    • Medžiagos: metalas, PU oda
    • Spalva: juoda, sidabrinė
    • Pastaba: bondage baldai gali išlaikyti ne didesnį kaip 295 kg svorį. Į pristatymo apimtį įeina pora antrankių ir pora kulkšnių antrankių kaip priedai. Visus kitus BDSM priedus galima įsigyti atskirai.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Tolles Teil mit kleinen Einschränkungen

    Der Bondage- und Melktisch ist hochwertig, stabil und seinen Preis absolut wert! Leider ist das Loch für Zugänglichkeit von unten so weit von der Kopföffnung entfernt, dass sich das für Personen unter 185 cm Körpergröße nicht ausgeht.... Die volle Punktezahl hätte es gegeben, wenn der Tisch noch mit einer Tragevorrichtung ausgestattet wäre.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super Qualität

    Super Qualität, ist jeden Cent wert. Tolle Verarbeitung

      Vertinimas 

      Worth the price

      A sturdy quality piece of gear that is worth the price.

        Vertinimas 

        What a great purchase!

        We’ve just started scratching the surface at all the possibilities available with this table. We both love it.

          Vertinimas 

          Pretty great

          Table came fully assembled and very simple to set up. Feels really sturdy and it is lots of fun to use as one would imagine. Can fold away too which is a bonus if you don't have much space to spare.

          Of course this is a massage table as well so honestly it kinda kills two birds with one stone for me at least.

          Here's the thing, sexual possibilities aside for a second. Guys, have you ever had your lower back massaged on a table and your balls just get uncomfortably pressed on? Well this sure as shit solves that for me. Now we're massaging!

          So all around pretty great purchase to me. The only drawbacks is it's limited a bit based on how tall you are. I'm 5"11 and my face and crotch both fit fine but I do have to move down a bit for it to really get worked on. Not really a huge issue though.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          BDSM baldai: Pririšimo ir melžimo stalas

          BDSM baldai: Pririšimo ir melžimo stalas

          Šis nešiojamas ir diskretiškai sudedamas BDSM baldas jus įkvėps, nes jis ne tik universalus surišimui, bet ir tinka daugeliui kitų BDSM žaidimų, pavyzdžiui, CBT, analiniam įsiskverbimui ar paklusnaus vyro dorojimui.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: