Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sekso patalynė - Sheets of San Francisco

Naujienlaiškis

Baltas pritvirtintas lapas - Sheets of San Francisco

Atsiduokite savo geismui be jokių apribojimų! Mūsų vandeniui atspari balta latekso išvaizdos paklodė iš Sheets of San Francisco apsaugos jūsų čiužinį.

 

Daugiau informacijos

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Neperšlampamas latekso išvaizdos lakštas. Ši aukštos kokybės, patvari, skysčiams atspari paklodė užtikrina malonų pojūtį prie odos ir yra skirta apsaugoti jūsų čiužinį miegamajame.

     

    • Vandeniui atsparus
    • Kvėpuojantis
    • Patogus prie odos
    • Galima skalbti skalbyklėje
    • Besiūlis paviršius
    • Pagaminta JAV

     

    Pasibaigus linksmybėms, tiesiog įdėkite į skalbyklę - paklodė bus paruošta naudoti iš naujo akimirksniu.

     

    Dviejų sluoksnių aukštųjų technologijų poliuretano audinys su gumos pojūčiu.

     

    Prigludusi paklodė su 25,4 cm kampais

    Svoris, priklausomai nuo dydžio, nuo 1050 iki 1304 g

     

    Dydžiai: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Čia galite užsisakyti audinio pavyzdį išbandymui!

     

     

    ĮSITRAUKITE Į SLIDŲ ŠLAPIĄ MALONUMĄ !!!

    Sheets of San Francisco - kai tiesiog norite būti savimi

    Dauguma iš mūsų mėgaujasi seksu, kurio metu gali pasitaikyti įvairiausių nešvarumų. Todėl Sheets of San Francisco komanda norėjo sukurti gaminių asortimentą, kuris leistų daryti VISKĄ, bet kur ir bet kada, negalvojant apie pasekmes.

    Nuo pat pradžių Sheets of San Francisco buvo pasiryžusi sukurti aukštos kokybės aukščiausios kokybės gaminį, kuris puikiai jaustųsi prie odos, taip pat būtų itin praktiškas ir patvarus. Sheets of San Francisco po ilgų tyrimų mėnesių pavyko sukurti unikalius audinius ir dizainus, kurie galiausiai leido sukurti novatorišką gaminių asortimentą, kurį siūlome šiandien.

    Patalynės užvalkalų ir lovatiesių asortimente naudojami sudėtingi audiniai, kurie ne tik nepraleidžia skysčių, bet ir pasižymi daugeliu kitų privalumų. Jie pralaidūs orui, fantastiški, maloniai jaučiami prie odos ir kartu itin tvirti. Nuostabu, kad mūsų paklodes taip pat labai lengva skalbti, todėl jas akimirksniu galima naudoti vėl ir vėl.

    Paklodės skirtos įvairiems pomėgiams - nuo jausmingų masažų iki erotinių žaidimų su daug lubrikanto iki maisto, vaško ar vandens sporto žaidimų - mūsų paklodės atitinka visus pageidavimus.

     

    Pastaba apie baltus gaminius iš "Sheets of San Francisco":

     

    Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie gaminiai ir spalvotas vaškas gali nusidažyti. Prieš naudodami rekomenduojame šiuos produktus išbandyti ant nedidelio ploto.

     

    Mūsų visiškai naują baltų paklodžių ir pagalvių liniją galima įsigyti jau dabar. Daugelis mūsų klientų ne kartą prašė baltų paklodžių. Mes įsiklausėme ir dabar galime pristatyti rezultatą. Mūsų nuomone, šios paklodės atveria visiškai naują išdykusio sekso dimensiją. Ilgą laiką fetišo pasaulyje vyravo tamsios ir niūrios spalvos, tačiau dabar, atrodo, jis atsigręžia į ryškias ir gaivias spalvas. Norime, kad mūsų paklodės būtų šios tendencijos dalis, todėl norėjome palaikyti šias tendencijas balta linija. Mūsų baltai linijai naudojami lygiai tokie pat aukštos kokybės audiniai kaip ir standartiniams juodiems paklotams.

     

    Jei gyvenate bendrame bute arba džiovinate patalynę ant virvės, dabar jums nereikia jaudintis dėl to, ką kiti gali pagalvoti apie mūsų naująją baltą patalynę. Iš pirmo žvilgsnio mūsų paklodės atrodo kaip įprasta patalynė. Tik atidžiau įsižiūrėję pastebėsite jausmingą pojūtį ir vandenį atstumiančias savybes. Daugelis mūsų klientų tiesiog palieka paklodes ant lovos miegoti arba pasiruošia kitam linksmybių seansui. Nesvarbu, kur nuspręsite laikyti ar naudoti šias naujas baltas paklodes, jos netruks patraukti jūsų dėmesį.

     

    Kruopščiai pagaminti audiniai, iš kurių gaminame paklodes, nepraleidžia daugelio skysčių ir kitų produktų ir yra atsparūs net vaškui. Kai kurie produktai, ypač spalvotas vaškas, ilgainiui gali nusidažyti. Jei dažniausiai mėgstate žaisti vašku, rekomenduojame rinktis mūsų juodus lakštus. Kitais atvejais juodi arba balti lakštai pasižymi lygiai tokiomis pačiomis išskirtinėmis savybėmis.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Vertinimas 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Baltas pritvirtintas lapas - Sheets of San Francisco

      Baltas pritvirtintas lapas - Sheets of San Francisco

      Atsiduokite savo geismui be jokių apribojimų! Mūsų vandeniui atspari balta latekso išvaizdos paklodė iš Sheets of San Francisco apsaugos jūsų čiužinį.

       

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      8 kitų tos pačios kategorijos prekių: