Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Svetainė rimming Kėdė - veido sėdėjimo dėžė

"Face sitting" ką tik patobulintas. MEO "Face Sitting Box" suteikia jums jaukią vietą skaityti, žaisti telefonu ar kalbėtis... ir tuo pat metu Sub jus lepina oraliniu seksu!

Daugiau informacijos

2256/00

499,90 €


-150,00 €

349,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Face sitting" ką tik patobulintas. MEO "Face Sitting Box" - tai jauki vieta, kurioje galite skaityti, žaisti telefonu ar kalbėtis... ir tuo pat metu mėgautis oraliniu seksu Sub!

     

    Ši dėžė su patogia pagalvėle yra tokia patogi, kad nenorėsite atsikelti! Įsakykite savo Sub atsigulti galva į reguliuojamą galvos pakabą ir įsitikinkite, kad jo veidas yra visiškai įsirėmęs į jus. Atviroje dėžės pusėje esantys dirželiai gali būti užveržti aplink jo pažastis, todėl niekur nepabėgsite, kol visiškai atsiduosite malonumui.

     

    Ši ant veido sėdinti dėžutė puikiai tinka kunilingui, arbatos gėrimui ir, žinoma,.. rimming. Kadangi nuolankaus partnerio galva yra paremta, jam patogiau ir jis gali jus patenkinti ilgiau. Jei tai nėra abiem pusėms naudinga situacija!!! O jei nori, kad jis tave įtikintų ir garsiai, tiesiog pasilenk į priekį ir patrauk už spenelių spaustukų, o jam teks visą darbą atlikti liežuviu ir burna.

     

    Naudodami mūsų veido sėdėjimo dėžutę priminsite savo Sub, koks yra tikrasis jo darbas: tarnauti jums! O jo vieta - prie jūsų kojų...

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM baldai iš MEO
    • Išmatavimai: Dėžutė yra 33 cm aukščio, 50 cm pločio ir 69 cm ilgio. Skylė veidui yra ovali, 28 cm ilgio ir 20 cm pločio.
    • Medžiaga: mediena, PU oda, metalas
    • Reguliuojamas galvos pakabukas
    • Reguliuojamos rankų petnešos
    • Pastaba: dėžė pristatoma iš anksto surinkta.
    • MEO informacija: Kas yra "arbatos maišelis"? Arbatos maišelis - tai žargoninis terminas, reiškiantis sekso praktiką, kai vyras uždeda savo kapšelį ant seksualinės partnerės veido ar galvos arba įkiša jį į burną. Pavadinimas tea-bag reiškia panašumą į arbatos maišelio naudojimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Divertente

    Un simpatico oggetto da condividere nell’intimità

      Vertinimas 

      Fantástico rimtrono // Fantastic rimthrone


      Yo le he llamado rimtrono. Es muy cómodo y muy versatil en su uso. Sive tambien para guardar cosas dentro. Y los extras de los enganches dan mucho mucho juego. Es uno de mis muebles preferidos de mi doungeon.

      I have called him a rimthrone. It is very comfortable and very versatile in its use. It also serves to store things inside. And the extras of the hooks give a lot of play. It is one of my favorite pieces of furniture in my doungeon.

      Dominus Jaime

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      el rimtrono, me ha encantado // Fantastic rimthrone

      Yo le he puesto el nombre de rimtrono. Es como un rimchair, pero mucho mas elegante y cómodo. Me encantan sus extras de que se pueda atar al sumiso. Realmente es uno de os muebles que mas me gustan de mi doungeon.

      I have given it the name of rimthrone. It is like a rimchair, but much more elegant and comfortable. I love its extras that it can be tied to the sub. It really is one of the pieces of furniture that I like the most about my doungeon.

      Dominus Jaime

        Vertinimas 

        Excellent product - works just as well for Kinging as Queening!

        Really enjoying this face sitting box with boyfriend. Both of us love to give and receive so we take turns - the extra stimulation is super intense. It's comfortable and sturdy to sit on facing either way and the headrest works fine though we like to raise it a bit higher with a pillow on top - personal preference!

        • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Svetainė rimming Kėdė - veido sėdėjimo dėžė

        Svetainė rimming Kėdė - veido sėdėjimo dėžė

        "Face sitting" ką tik patobulintas. MEO "Face Sitting Box" suteikia jums jaukią vietą skaityti, žaisti telefonu ar kalbėtis... ir tuo pat metu Sub jus lepina oraliniu seksu!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: