Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Andriejaus kryžius BDSM - BDSM baldai - BDSM kryžius - Bondage kryžius

Išskyrus pagrindinę formą, naujoviškas Šv.Andriejaus kryžius 2.0 nebeturi daug bendro su mediniais vergystės kryžiais. Dėl metalinio karkaso šis Andriejaus kryžius yra itin stabilus, atsparus ir saugus naudoti surišimui. Naudojamos aukštos kokybės medžiagos ir gerai apgalvota konstrukcija daro mūsų Švento Andriejaus kryžių saugiu ir universaliai pritaikomu BDSM baldo

Daugiau informacijos

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Andriejaus kryžius arba BDSM kryžius yra puikus aksesuaras, kai kalbama apie galutinį surišimą! Išskyrus pagrindinę formą, naujoviškas MEO Švento Andriejaus kryžius 2.0 nebeturi daug bendro su originaliais mediniais surišimo kryžiais. Dėl metalinio karkaso šis Andriejaus kryžius yra itin stabilus, atsparus ir saugus naudoti surišimui. Naudojamos aukštos kokybės medžiagos ir gerai apgalvotas dizainas mūsų Andriejaus kryžių paverčia saugiu ir universaliai pritaikomu BDSM baldu. Mūsų "St Andrew's Cross 2.0" tinka visiems kūno dydžiams ir svorio kategorijoms ir yra skirtas naudoti tiek privačiai, tiek profesionaliose BDSM studijose.

     

    Pasidavimo malonumas:

     

    Andriaus kryžius naudotojui visų pirma pasižymi visišku surišimu ir dėl to atsirandančiu nejudrumu. Pasyvus partneris yra visiškai priklausomas nuo Top malonės ir beveik negali judėti. Pririšti prie Andriejaus kryžiaus labai greitai suprasite, kad šioje padėtyje esate visiškai priklausomi nuo partnerio malonės. Tiek galva, tiek visa viršutinė kūno dalis yra laisvai prieinamos Top ir gali būti stimuliuojamos arba baudžiamos. Panaši situacija ir su lytiniais organais. Išskėstų kojų negalima užveržti, todėl galima bet kokia manipuliacija lytiniais organais.

     

    Kuo ypatingas šis BDSM Andriaus kryžius?

     

    Be BDSM baldų, tokių kaip narvai, piloriai ir daug kitų, gaminame ir šį praktišką Andriejaus kryžių su stovu. Mūsų BDSM Andriejaus kryžius yra laikui nepavaldus išardomas metalinis Andriejaus kryžius, skirtas naudoti laisvai, nemontuojant ant sienos. Puikus Andriejaus kryžius kiekvienam poreikiui ir bet kokio dydžio patalpai. Lyginant su panašiais gaminiais, šis Andriejaus kryžius nepalieka nieko, ko norėtųsi, nesvarbu, ar Andriejaus kryžius naudojamas privačiai, ar profesionalioje BDSM studijoje. Dėl stabilaus pagrindo šį Andriejaus kryžių galima pastatyti bet kurioje kambario vietoje, kad jį būtų galima naudoti iš visų pusių. Žinoma, prie kryžiaus galima pritvirtinti daugybę MEO asortimento BDSM priedų. Kadangi mūsų Andriejaus kryžius pagamintas iš higieniško metalo, jį lengva išvalyti po bondage seanso (kūno skysčiai, žvakių vaškas, lubrikantai, aliejai ir t. t.). Andriejaus kryžius pristatomas išardytas, diskretiškai ir saugiai supakuotas. Surinkti itin paprasta, o mūsų bondage kryžius Andriejaus kryžius paruoštas naudoti per 3 minutes. Po naudojimo Andriejaus kryžių galima greitai išardyti ir diskretiškai paslėpti spintoje arba po lova.

     

    Kaip naudoti švento Andriejaus kryžių surišimui?

     

    Andriejaus kryžius turi integruotus įtaisus paklusniam partneriui surišti. Tai galima padaryti odiniais antrankiais, antrankiais arba virvėmis. Jūsų vaizduotei ribų nėra. Yra tik viena riba: laikas! Kiekvienas vergas turi fizines ribas, kurias galima puikiai išnaudoti per surišimą ant Andriejaus kryžiaus. Stovėti išskėstomis kojomis jau yra iššūkis, o išskėstomis į viršų rankomis - dar nepatogiau. Be to, rankos savaime tampa vis sunkesnės ir sunkesnės, nes kraujas pamažu grįžta atgal į kūną. Dėl to atsiranda nutirpimas. Būtent todėl turėtumėte rinktis aukštos kokybės antrankius ir kulkšnių antrankius. Rekomenduojame mūsų specialius antrankius 9885 - spustelėkite čia).

     

    Dabar vergas suvaržytas - o kas dabar? Na, dabar prasideda tikrasis BDSM seansas. Galite nevaržomai tyrinėti kūną ir atitinkamai stimuliuoti erogenines zonas. Jei vergas pritvirtintas veidu į Andriejaus kryžių, žinoma, galite įterpti ir plakimo ir (arba) mušimo seansą. Svarbu, kad atkreiptumėte dėmesį į vergo signalus. Todėl nepamirškite Safeword ir prireikus užduokite klausimų.

     

    Kas yra BDSM Andriejaus kryžius?

     

    Jį galima pamatyti prie kiekvienos geležinkelio pervažos, be to, jis minimas ir Biblijoje: Šventojo Andriejaus kryžius! Andriejaus kryžius vergovės kontekste yra žmogaus dydžio X formos kryžius (dažnai vadinamas tiesiog kryžiumi). Jis pavadintas apaštalo Andriejaus, kuris, kaip teigiama, apie 60 m. po Kr. buvo nuteistas mirti nukryžiuojant ant X formos kryžiaus, vardu. Andriejaus kryžius nelaisvėje paprastai gaminamas iš medžio arba metalo ir naudojamas pasyviam partneriui (apatiniam arba vergui) surišti. Pasyvaus partnerio priekis ir nugara yra laisvai prieinami aktyviam partneriui, Top, o galūnės yra išskėstos ir pritvirtintos.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Andriejaus metalinis kryžius
    • Su stovu
    • Medžiaga
    • Į komplektą įeina tvirtinimo medžiaga
    • Turi keletą tvirtinimo taškų.
    • Aukštis - 2,30 m, pagrindo plotas - apie 1 m²
    • Kadangi vergo kojos yra ant grindų net ir tvirtinimo ant Andriejaus kryžiaus metu, šio tipo tvirtinimas beveik nekelia pavojaus. Tačiau turėtumėte atkreipti dėmesį į kraujotaką rankose, kuri gali sustoti, jei vergas per ilgai suvaržomas.
    • Andriejaus kryžius dabar yra standartinė įranga kiekvienoje dominatrix studijoje. Daugelis svingerių klubų taip pat turi specialiai įrengtus BDSM kambarius su Andriejaus kryžiumi. Privačiuose miegamuosiuose taip pat vis dažniau galima rasti bondage kryžių. Jei vergas pririštas prie kryžiaus, jo niekada negalima palikti vieno. Net ir kitaip nereikšmingos problemos gali turėti rimtų pasekmių, jei jie bus suvaržyti tokiu būdu. Žmonės, sergantys astma arba turintys širdies problemų, apskritai turėtų susilaikyti nuo pririšimo prie Andriejaus kryžiaus.

     

     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Andriejaus kryžius BDSM - BDSM baldai - BDSM kryžius - Bondage kryžius

    Andriejaus kryžius BDSM - BDSM baldai - BDSM kryžius - Bondage kryžius

    Išskyrus pagrindinę formą, naujoviškas Šv.Andriejaus kryžius 2.0 nebeturi daug bendro su mediniais vergystės kryžiais. Dėl metalinio karkaso šis Andriejaus kryžius yra itin stabilus, atsparus ir saugus naudoti surišimui. Naudojamos aukštos kokybės medžiagos ir gerai apgalvota konstrukcija daro mūsų Švento Andriejaus kryžių saugiu ir universaliai pritaikomu BDSM baldo

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: