Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM vergovė

Naujienlaiškis

Rankų pėdų piliakalnis BDSM

Ieškote geriausio surišimo, dominavimo ir seksualinio paklusnumo? Būti pažemintam, paniekintam ir bejėgiškai demonstruojamam yra tai, ko seniai norėjote? Tada šis profesionalus BDSM rankų ir kojų pilstukas yra tinkamas pasirinkimas.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ieškote geriausio surišimo, dominavimo ir seksualinio paklusnumo? Būti pažemintam, paniekintam ir bejėgiškai demonstruojamam yra tai, ko seniai norėjote? Tada šis profesionalus BDSM rankų ir kojų ramentas yra būtent tas pasirinkimas.

    Šis aukštos kokybės ramentas suriša rankas ir kojas, neleidžia pabėgti ir priverčia Sub nuolankiai užimti neveikiančią padėtį. Išskirtinis BDSM žaislas labai paklusniam Sub.

     

    Kaip naudoti BDSM rankų ir kojų pilorių:

    Pilypas gali būti atidaromas vienoje pusėje, naudojant vyrį. Vėl sulankstytą jį galima užrakinti pakabinama spyna arba mūsų skaitmeniniu laiko užraktu MEOBOND ® nuo neteisėto atidarymo. Naudojant šį pilorių paklusnusis partneris be jokių kompromisų priverčiamas užimti norimą padėtį. Užrakinamas pagalys užtikrina saugią fiksaciją, iš kurios neįmanoma ištrūkti - tai geriausia prielaida malonioms procedūroms ir bjauriems žaidimams BDSM seanso metu.

     

    Kuo ypatingas šis BDSM rankų ir kojų pagalys?

    Šis pilorius yra taip kruopščiai ir tvirtai pagamintas, kad yra naudojamas daugelyje profesionalių BDSM studijų visame pasaulyje. Mūsų pilorijus pagamintas iš lengvos, bet itin tvirtos medinės konstrukcijos, kad jį būtų lengva valdyti. Siekdami atitikti savo kokybės standartus, naudojome tik tas medžiagas, kurios naudojamos ir prabangių jachtų statybai. Medinė pilsturo konstrukcija aptraukta aukštos kokybės jūrine dirbtine oda, atsparia UV spinduliams, purvui, vandeniui ir kūno skysčiams. Visos jungiamosios detalės pagamintos iš nerūdijančio plieno. Šis bausmėms ir pažeminimui išrastas pilsturgas, žinoma, užsitarnavo garbingą vietą kiekviename požemyje, jį galima rasti daugelio kinkų klubų žaidimų kambariuose arba naudoti komercinėse BDSM studijose ar profesionalių dominatrices.

     

    BDSM rankų ir kojų piloriaus akcentas:

     

    Būti visiškai be valios ir laukti malonios šeimininkės ar šeimininko bausmės.....

     

    Kokių dydžių galima įsigyti HandFoot Pillory?

     

    Hand Foot Pillory yra maždaug 63,5 cm ilgio. Priklausomai nuo rankos ir kulkšnies apimties, galite rinktis iš trijų dydžių:

     

    S dydį:

    Rankų angos 42 x 62 mm, pėdų angos 65 x 75 mm

     

    M dydis:

    M: 46 x 66 mm, 65 x 75 mm

     

    L dydis:

    50 x 72 mm, pėdų - 70 x 80 mm

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti BDSM rankų ir kojų pilorių?

     

    Rankų ir kojų pilorių tiesiog valykite drėgnu skudurėliu. Odos imitaciją retkarčiais dezinfekuokite mūsų purškiamuoju purkštuvu VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pillory, dar vadinamas "bondage stick", skirtas rankoms ir kojoms
    • Matmenys: apie 63,5 cm ilgio, apie 16 cm pločio, apie 4,6 cm gylio
    • Svoris apie 1,85 kg
    • Medžiagos: Medinė konstrukcija, nerūdijančio plieno jungiamosios detalės, dangtelis iš raudonos dirbtinės odos jūrinės kokybės.
    • Užrakinama pakabinama spyna arba mūsų elektronine laiko spyna MEOBOND ®
    • Pastaba apie MEOBOND ® laiko spyną: Ši skaitmeninė laiko spyna išpildys visas jūsų fantazijas apie surišimą. Ji leidžia saugiai ir tobulai surišti save - net ir be partnerio. Skaitmeninė laiko spyna MEOBOND ® išlaisvina jus tik pasibaigus nustatytam laikui. Ji leidžia išvengti pabėgimo ir saugiai surišti. Pagaliau galite įgyvendinti savo didžiausias fantazijas, nes MEOBOND ® laiko užraktą galima nustatyti minučių tikslumu, bet ne ilgiau kaip 100 valandų. Lengva naudoti ir saugu, ji užtikrina tai, apie ką visada svajojote.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top Produkt

    Toller Pranger. Exakt wie auf dem Bild. Sehr gute Qualität. Keine industrielle Massenware!
    Sorgt für Spaß. Weiterempfehlung

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    My Mistress loves it on me

    I like it very much. My Mistress loves it on me.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ottimo

    Simil pelle? A me sembra davvero realizzato in vera pelle!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Rankų pėdų piliakalnis BDSM

    Rankų pėdų piliakalnis BDSM

    Ieškote geriausio surišimo, dominavimo ir seksualinio paklusnumo? Būti pažemintam, paniekintam ir bejėgiškai demonstruojamam yra tai, ko seniai norėjote? Tada šis profesionalus BDSM rankų ir kojų pilstukas yra tinkamas pasirinkimas.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: