Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Šv. Andriejaus kryžius - rudas - minkštas

Lyginant su panašiais gaminiais, šis Šv .Andriejaus kryžius nepalieka nieko, ko norėtųsi, nesvarbu, ar jis naudojamas privačiai, ar profesionalioje BDSM studijoje. Dėl stabilaus pagrindo šį Andriejaus kryžių galima laisvai pastatyti patalpoje, kad jį būtų galima naudoti iš visų pusių.

Daugiau informacijos

3284/00

1 499,90 €


-500,00 €

999,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Andriejaus kryžius arba BDSM kryžius yra puikus aksesuaras, kai kalbama apie galutinį surišimą! Išskyrus pagrindinę formą, naujoviškas MEO Švento Andriejaus kryžius 2.0 nebeturi daug bendro su originaliais mediniais surišimo kryžiais. Mūsų Andriejaus kryžius yra paminkštintas ir padengtas aukštos kokybės odos imitacija. Dėl plieno ir medžio konstrukcijos šis Andriejaus kryžius yra itin stabilus, atsparus ir saugus naudoti surišimui. Dėl naudojamų aukštos kokybės medžiagų ir gerai apgalvoto dizaino mūsų švento Andriejaus kryžius yra saugus ir visuotinai pritaikomas BDSM baldas. Mūsų "St Andrew's Cross 2.0" tinka visiems kūno dydžiams ir svorio kategorijoms ir yra skirtas naudoti tiek privačiai, tiek profesionaliose BDSM studijose.

    Pasidavimo malonumas:

    Naudotojui "St Andrew's Cross" visų pirma būdingas visiškas surišimas ir dėl to atsirandantis nejudrumas. Pasyvus partneris yra visiškai priklausomas nuo Top malonės ir beveik negali pajudėti. Jei esate pririštas prie Andriejaus kryžiaus, labai greitai suprasite, kad šioje padėtyje esate visiškai priklausomas nuo partnerio malonės. Tiek galva, tiek visa viršutinė kūno dalis yra laisvai prieinamos Top ir gali būti stimuliuojamos arba baudžiamos. Panaši situacija ir su lytiniais organais. Išskėstų kojų negalima užveržti, todėl galima bet kokia manipuliacija su genitalijomis.

    Kuo ypatingas šis BDSM Andriejaus kryžius?

    Be BDSM baldų, tokių kaip narvai, piloriai ir daug kitų, gaminame ir šį praktišką Andriejaus kryžių su stovu. Mūsų BDSM Andriejaus kryžius yra laikui nepavaldus išardomas Andriejaus kryžius, skirtas naudoti laisvai, nemontuojant ant sienos. Puikus Andriejaus kryžius, tinkantis kiekvienam poreikiui ir bet kokio dydžio kambariui. Lyginant su panašiais gaminiais, šis Andriejaus kryžius nepalieka nieko, ko norėtųsi, nesvarbu, ar Andriejaus kryžius naudojamas privačiai, ar profesionalioje BDSM studijoje. Dėl stabilaus pagrindo šį Andriejaus kryžių galima pastatyti bet kurioje kambario vietoje, kad jį būtų galima naudoti iš visų pusių. Žinoma, prie kryžiaus galima pritvirtinti daugybę MEO asortimento BDSM priedų. Kadangi mūsų Andriejaus kryžius padengtas higieniška dirbtine oda, jį lengva išvalyti po bondage seanso (kūno skysčiai, žvakių vaškas, lubrikantai, aliejai ir t. t.). Andriejaus kryžius pristatomas išardytas, diskretiškai ir saugiai supakuotas. Surinkti labai paprasta, o mūsų bondage kryžius bus paruoštas naudoti per 3 minutes. Po naudojimo Andriejaus kryžių galima greitai išardyti ir diskretiškai paslėpti spintoje ar po lova.

    Kaip naudoti Andriejaus kryžių surišimui?

    Andriejaus kryžius turi integruotus įtaisus paklusniam partneriui surišti. Tai galima padaryti odiniais antrankiais, antrankiais arba virvėmis. Jūsų vaizduotei ribų nėra. Yra tik viena riba: laikas! Kiekvienas vergas turi fizines ribas ir jas galima puikiai išnaudoti per surišimą ant Andriejaus kryžiaus. Stovėti išskėtus kojas jau yra iššūkis, o išskėtus rankas į viršų - dar nepatogiau. Be to, rankos savaime tampa vis sunkesnės ir sunkesnės, nes kraujas pamažu grįžta atgal į kūną. Dėl to atsiranda nutirpimas. Būtent todėl turėtumėte rinktis aukštos kokybės antrankius ir kulkšnių antrankius. Rekomenduojame mūsų specialius antrankius 9885 (spauskite čia ) - taip pat mūsų kulkšnių antrankius iš BLACK BERLIN serijos.

    Dabar vergas suvaržytas - o kas dabar? Na, dabar prasideda tikrasis BDSM seansas. Galite nevaržomai tyrinėti kūną ir atitinkamai stimuliuoti erogenines zonas. Jei vergas pritvirtintas veidu į Andriejaus kryžių, žinoma, galite įterpti ir plakimo ir (arba) mušimo seansą. Svarbu, kad atkreiptumėte dėmesį į vergo signalus. Todėl nepamirškite Safeword ir prireikus paklauskite apie tai.

    Kas yra BDSM Andriejaus kryžius?

    Jį galima pamatyti prie kiekvienos geležinkelio pervažos, jis minimas ir Biblijoje: Andriejaus kryžius! Andriejaus kryžius bondage kontekste yra žmogaus dydžio X formos kryžius (dažnai vadinamas tiesiog kryžiumi). Jis pavadintas apaštalo Andriejaus, kuris, kaip teigiama, apie 60 m. po Kr. buvo nuteistas mirties bausme nukryžiuojant ant X formos kryžiaus, vardu. Andriejaus kryžius nelaisvėje paprastai gaminamas iš medžio arba metalo ir naudojamas pasyviam partneriui (apatiniam arba vergui) surišti. Pasyvaus partnerio priekis arba nugara laisvai prieinama aktyviam partneriui, Top, o galūnės išskėstos ir pritvirtintos.

    Daugiau informacijos:

    • Andriejaus kryžius su stovu
    • Medžiaga: metalas, medis, apmušalai, odos imitacija
    • Į komplektą įeina tvirtinimo medžiaga
    • Turi keletą tvirtinimo taškų.
    • Aukštis 202 cm, pagrindo plotas apie 1 m²
    • Kadangi vergo kojos yra ant grindų net ir tada, kai jis yra pritvirtintas prie Andriejaus kryžiaus, naudojant šį suvaržymo būdą praktiškai nekyla jokios rizikos. Tačiau turėtumėte atkreipti dėmesį į kraujotaką rankose, kuri gali sustoti, jei vergas bus suvaržytas per ilgai.
    • Andriejaus kryžius dabar yra standartinė įranga kiekvienoje dominatrix studijoje. Daugelis svingerių klubų taip pat turi specialiai įrengtus BDSM kambarius su Andriejaus kryžiumi. Privačiuose miegamuosiuose taip pat vis dažniau galima rasti bondage kryžių. Jei vergas pririštas prie kryžiaus, jo niekada negalima palikti vieno. Net ir kitaip nereikšmingos problemos gali turėti rimtų pasekmių, jei jie bus suvaržyti tokiu būdu. Žmonės, sergantys astma ar turintys širdies problemų, apskritai turėtų susilaikyti nuo pririšimo prie švento Andriejaus kryžiaus.
    • Sinonimai: Andriejaus kryžius BDSM - BDSM baldai - BDSM kryžius - Bondage bondage cross - St Andrew's cross SM


    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Danke!!

    Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

      Vertinimas 

      Richtige Profi-Qualität

      Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

        Vertinimas 

        Approved

        The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Šv. Andriejaus kryžius - rudas - minkštas

        Šv. Andriejaus kryžius - rudas - minkštas

        Lyginant su panašiais gaminiais, šis Šv .Andriejaus kryžius nepalieka nieko, ko norėtųsi, nesvarbu, ar jis naudojamas privačiai, ar profesionalioje BDSM studijoje. Dėl stabilaus pagrindo šį Andriejaus kryžių galima laisvai pastatyti patalpoje, kad jį būtų galima naudoti iš visų pusių.

        Parašykite savo atsiliepimą

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: