Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Seksas slings ir meilės sūpuoklės

Naujienlaiškis

Reguliuojamas Fuck Bench su galvos atrama

Jei norite, kad jūsų partneris įsiskverbtų ypač giliai kumščiu, varpa, ranka ar dirželiu, mūsų Doggy Style Fuck Bench yra puikus priedas. Šis nuostabus išradimas - tai ne tik dulkinimo suoliukas. Tai visapusiškas talentas; ir daugkartinio naudojimo sekso suoliukas, skirtas tiesiog visoms jūsų fantazijoms.

Daugiau informacijos

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Jei norite, kad jūsų partneris giliai įsiskverbtų kumščiu, varpa, ranka ar dirželiu, mūsų Doggy Style Fuck Bench yra puikus priedas. Šis nuostabus išradimas - tai ne tik dulkinimo suoliukas. Tai visapusiškas talentas; ir daugkartinio naudojimo sekso suoliukas, skirtas tiesiog visoms jūsų fantazijoms.

     

    Mūsų Fuck Bench sudaro trys paminkštinti, vienas šalia kito esantys atskiri suoliukai, kurių bendras plotis 65 cm, kad būtų patogu naudotis. Vidurinę Fuck Bench dalį galima pakelti, kad partneris galėtų užimti pozas, palengvinančias fistingą, rimming arba seksas abiem būtų lengvesnis ir intensyvesnis. Fuck Bench galite naudoti pakabintą ant lubų, mūsų sling stove arba ant grindų.

     

    Prie Doggy Style su mūsų Fuck Bench jis tampa dar patogesnis abiem, o partneris gali įsiskverbti į jus daug toliau. Dėl to seksas ar fisting pojūčiai tampa dar intensyvesni! Užuot rėmęsi į rankas, jūs remiatės į alkūnes. Reguliuojamo aukščio vidurinė Fuck Bench dalis palaiko jūsų viršutinę kūno dalį. Taip labiau išryškėja jūsų seksualus užpakaliukas, o jūs galite ištiesti užpakaliuką partneriui daug akivaizdžiau ir patraukliau. Privalumas jums: partneris gali įsiskverbti į jus dar giliau

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Tvirtas, saugus ir patogus!
    • Tai ne tik sekso suoliukas. Tai universalus prietaisas; daugkartinio naudojimo sekso suoliukas, skirtas tiesiog viskam.
    • Imkitės jo stipriai. Paspauskite jį kumščiu. Apkabinkite jį. Paplekšnokite jį. Suriškite jį.
    • Doggy Style arba ant nugaros. Ant grindų arba pakabintas ant mūsų sling stovo.
    • Su Fuck Bench susikursite savo žaidimų kambarį!

     

    Kuo ypatingas seksas su Doggy Style šukavimo suoliuku?

     

    Perspektyvos pakeitimas niekada nepakenkia, tad kodėl gi nepakeitus požiūrio sekso metu? Esate ant keturių kaip šuniukas, o partneris giliai įsiskverbia į jus iš nugaros - žinoma, kalbame apie Doggy Style padėtį. Tai viena populiariausių sekso pozų.

     

    Šuniuko pozos variante jūs klūpite ant keturių, partneris stovi už jūsų ir įsiskverbia į jus iš užpakalio. Jūsų padėtis yra pasyvesnė. Jūsų partneris atlieka aktyvų vaidmenį ir pats sprendžia, kaip greitai ir giliai įsiskverbti - daugeliui vyrų būtent dėl to Doggy Style padėtis yra tokia patraukli. Tačiau ši padėtis taip pat turi privalumų jums: Jūsų malonumo taškas - prostata - stimuliuojamas labiau nei kitose sekso pozose.

     

    Kaip naudoti Doggy Style Fuck Bench?

     

    Galite naudoti Doggy Style Fuck Bench ant grindų arba pakabintą ant lubų. Tačiau rekomenduojame jį naudoti mūsų sling rėme. Vidurinę Fuck Bench dalį galima reguliuoti aukščiau, kad galėtumėte patogiai naudoti, kumščiuoti ar apnuoginti Doggy Style padėtyje. Jei vidurinę dalį grąžinsite lygiai į pagrindo padėtį, mūsų Fuck Bench galite naudoti net kaip sling lentą.

     

    Fuck Bench sumontuota ant labai tvirto suvirinto plieno rėmo, kuris tikrai tarnaus visą gyvenimą. Trys atskiri suolai pagaminti iš medžio ir paminkštinti storomis, didelio tankio putplasčio medžiagomis bei aptraukti juoda, vandeniui atsparia jūrine dirbtine oda.

     

    Kaip valyti "Fuck Bench" suoliuką?

     

    Tiesiog valykite Fuck Bench drėgnu skudurėliu. Jei norite dezinfekuojančio valymo, naudokite mūsų purškiamąjį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Fuck Bench ilgis yra 1 metras.
    • Grandinėlės ir kabliukai į komplektą neįeina.
    • Matmenys: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Svoris: 23 kg
    • Medžiaga: poliuretanas, medis, metalas.
    • Pagaminta Europoje
    • Galimi tvirtinimo būdai: Sling Galimi tvirtinimo būdai: stovas arba prie lubų.
    • Atsargumo priemonės: PRIEŠ GRĘŽDAMI SKYLES, IMKITĖS VISŲ ATSARGUMO PRIEMONIŲ IR PATIKRINKITE LUBŲ STABILUMĄ. Mes neatsakome už kritimus dėl netinkamo Fuck Bench naudojimo / montavimo.



     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Reguliuojamas Fuck Bench su galvos atrama

    Reguliuojamas Fuck Bench su galvos atrama

    Jei norite, kad jūsų partneris įsiskverbtų ypač giliai kumščiu, varpa, ranka ar dirželiu, mūsų Doggy Style Fuck Bench yra puikus priedas. Šis nuostabus išradimas - tai ne tik dulkinimo suoliukas. Tai visapusiškas talentas; ir daugkartinio naudojimo sekso suoliukas, skirtas tiesiog visoms jūsų fantazijoms.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: