Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai dušai

Naujienlaiškis

Analinis dušelis iš silikono Aquameo Drizzle - 15 cm ilgio

Patirkite revoliuciją intymios higienos srityje su lanksčiu 15 cm ilgio Drizzle "Aquameo" iš silikono, patirkite intymios higienos revoliuciją. Būdami aukštos kokybės asmeninių lubrikantų ekspertai, dabar plečiame savo asortimentą, įtraukdami intymią dušelę, sukurtą kasdienei gaivai ir švarai - tiek analiniam, tiek vaginaliniam naudojimui.

Daugiau informacijos

3566/00

Netrukus bus galima įsigyti

Daugiau informacijos

Intymi higiena dar niekada nebuvo tokia paprasta su lanksčiu silikoniniu analiniu dušu Drizzle!

Patirkite intymios higienos revoliuciją su lanksčiu 15 cm ilgio silikoniniu analiniu dušu Drizzle iš "Aquameo" silikono, patirkite intymios higienos revoliuciją. Būdami aukštos kokybės lubrikantų ekspertai, dabar savo asortimentą plečiame intymiu dušu, kuris buvo sukurtas kasdieniam gaivumui ir švarai - tiek analiniam, tiek vaginaliniam naudojimui. Dėl trumpesnio ilgio "Drizzle" ypač tinka pradedantiesiems. Naujos komforto ir švaros eros pradžia. Su analiniu dušu Drizzle iš "Aquameo" intymi higiena tampa vaikų žaidimu. Leiskite sau nustebti, kaip lengvai ir veiksmingai galite jaustis visiškai švarūs!

Su "Aquameo" renkatės švelnią ir malonią intymią higieną - vidinę švarą, kurią galite pajusti.

Iš higieniško silikono pagamintas "Aquameo" analinis dušelis žada švelnų ir kruopštų valymą iš vidaus, pritaikytą jūsų individualiems poreikiams. Lengvas naudojimas ir diskretiškumas yra savaime suprantamas dalykas. Todėl analinį dušelį be jokių problemų galima naudoti ir keliaujant.

Kaip naudoti analinį dušelį?

Kad analinio dušo naudojimas būtų malonus ir veiksmingas, patartina vandenį pašildyti iki kūno temperatūros. Geriausia išangę išvalyti likus maždaug 45 minutėms iki analinių santykių, kad būtų užtikrinta optimali švara. Lytinių santykių ar analinio dušo metu neturėtų trūkti dviejų nepakeičiamų palydovų: Lubrikantas ir atpalaiduojanti atmosfera. Aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "Aquameo", užtikrina, kad analinį dušą būtų galima įvesti be pastangų ir švelniai, nesvarbu, ar tai būtų analinis, ar vaginalinis dušas.

Svarbiausi lanksčiojo analinio dušo privalumai Drizzle pagamintas iš silikono:

  • "Aquameo" analinis dušelis įvertintas už tai, kad jį lengva naudoti. Patikimas dušo ritualo priedas - intymią dušinę galima lengvai prijungti prie dušo žarnos.
  • Lanksti silikono medžiaga švelniai prisitaiko prie jūsų anatomijos ir leidžia saugiai ir kruopščiai valyti - idealiai tinka makšties ir išangės sričiai. Dėl veiksmingo valymo visada jausitės gaivūs ir švarūs.
  • Šie analiniai dušo purkštukai buvo specialiai sukurti jautriausioms jūsų kūno dalims prižiūrėti su didžiausiu rūpestingumu ir atsidavimu. Silikoninius analinius dušus ne tik lengva naudoti, bet ir jie itin patvarūs, nes silikonas žinomas kaip tvirta ir atspari medžiaga.
  • Nesvarbu, ar pradedate naudoti intymius dušus, ar turite patirties ir ieškote aukštos kokybės gaminio, silikoniniai analiniai dušai suteikia geriausią iš abiejų pasaulių - patogumą ir saugumą. Galite atsipalaiduoti, jaustis saugūs ir susitelkti į tai, kas iš tikrųjų svarbu - savo kūno higieną ir gerą savijautą.


Silikoniniai ar metaliniai analiniai dušai?

Metas atsisveikinti su įprastomis metalinėmis dušo galvutėmis ir pereiti prie naujos kartos lanksčių ir odai draugiškų silikoninių intymių dušų. Tai ne tik pagerina jūsų asmeninę higieną, bet ir prisideda prie geros savijautos. Skirtumą tikrai pajusite. Juk visi turėtume stengtis su meile elgtis su savo kūnu ir suteikti jam geriausią įmanomą priežiūrą. Taigi pradėkime nuo intymios higienos gerinimo ir naudokime tik geriausius produktus. Patirkite visiškai naują švaros ir komforto lygį su revoliucine silikonine intymiąja duše "Aquameo".

Rinkitės "Aquameo" patikimą analinį dušelį, kuris kasdienei higienai suteiks kokybės ir komforto, nes jūsų kūnas nusipelno tik geriausio.

Daugiau informacijos:

  • "Aquameo" analinis dušelis iš silikono
  • Galima naudoti kaip analinį ir makšties prausiklį.
  • "Aquameo" principas: aukštos kokybės intymūs produktai jūsų gerovei. Patirtis, įgyta gaminant lubrikantus, panaudota kuriant intymiuosius dušelius ir stebina kokybe bei rūpestingumu.
  • Dušo galvutė tinka visoms dušo žarnoms su standartiniu pusės colio sriegiu.
  • Itin lanksti, be vargo prisitaiko prie anatomijos.
  • Tinka visiems lubrikantams.
  • Bendras ilgis 16 cm, skersmuo 2 cm, įkišamas ilgis 15 cm.
  • Spalva: charakteringa "Aquameo" mėlyna.
  • "Aquameo" intymūs dušeliai yra keturių dydžių.
  • Medžiaga: silikonas, be ftalatų ir ABS.
  • Mes nedarome jokių kompromisų, kai kalbama apie mūsų intymių ir analinių dušų kokybę ir saugumą. MEO kasdien dirbame, kad nuolat gerintume savo kokybę ir jūsų pasitenkinimą laikytume svarbiausiu.
  • MEO ir "Aquameo" yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje.


Naudoti analinį dušą prieš analinį seksą svarbu dėl kelių priežasčių:

1. Higiena: prieš tai apsivalant analiniu dušu galima pašalinti nepageidaujamus nešvarumus ir bakterijas, sumažinti infekcijos riziką ir užtikrinti didesnę švarą.

2. Komfortas: analinio dušo naudojimas gali padėti jaustis švariau ir patogiau, todėl seksualinė patirtis bus malonesnė.

3. Prevencija: Analinio sekso metu bakterijos gali lengvai išplisti į kitas kūno vietas ir sukelti infekcijas. Kruopštus valymas analiniu dušu prieš tai gali užkirsti tam kelią.

Analinis prausiklis taip pat gali būti naudingas po analinio sekso:

1. Higiena: analinis dušas padeda pašalinti lubrikanto, prezervatyvo likučius ar kitus likučius.

2. Sveikata: Analinis prausiklis gali padėti sumažinti infekcijų riziką, nes pašalina kenksmingas bakterijas.

3. Komfortas: analinis prausiklis gali padėti jaustis gaiviau ir švariau po analinio sekso.

Pastaba: Pernelyg dažnas arba per dažnas analinių dušų naudojimas gali sutrikdyti natūralią žarnyno florą ir sukelti dirginimą.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Analinis dušelis iš silikono Aquameo Drizzle - 15 cm ilgio

Analinis dušelis iš silikono Aquameo Drizzle - 15 cm ilgio

Patirkite revoliuciją intymios higienos srityje su lanksčiu 15 cm ilgio Drizzle "Aquameo" iš silikono, patirkite intymios higienos revoliuciją. Būdami aukštos kokybės asmeninių lubrikantų ekspertai, dabar plečiame savo asortimentą, įtraukdami intymią dušelę, sukurtą kasdienei gaivai ir švarai - tiek analiniam, tiek vaginaliniam naudojimui.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: