Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Ginekologijos kėdė "Ekstremalus paklusnumas" BDSM seansams

Profesionali BDSM ginekologinė kėdė siūlo viską, ko reikia jaudinančiam BDSM seksui su partneriu. Puikiai tinka jį ar ją surišti, nubausti, pamaloninti, apžiūrėti arba leisti vienam iš mūsų sekso aparatų jį ar ją stipriai įveikti.

Daugiau informacijos

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Profesionali BDSM ginekologinė kėdė siūlo viską, ko reikia jaudinančiam BDSM seksui su partneriu. Puikiai tinka jį ar ją surišti, bausti, palepinti, apžiūrėti arba leisti vienai iš mūsų sekso mašinų jį ar ją stipriai įveikti. Ši universali, reguliuojama BDSM ginekologinė kėdė yra patvari, stabili, patogi ir itin seksuali. Ji puikiai tinka jūsų play room, jūsų miegamajame ar požemiuose!

     

    Kuo ypatinga BDSM ginekologinė kėdė "Extreme Obedience"?

     

    Norite įsigyti ginekologinę kėdę? Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų aukščiausios klasės ginekologinės kėdės ir išpildykite savo troškimą įsigyti profesionalios kokybės BDSM ginekologinę kėdę, kurią lengva sumontuoti ir kurią galima naudoti net mažiausiose erdvėse. Tvirta universalaus naudojimo BDSM baldo konstrukcija pagaminta iš milteliniu būdu dažyto metalo, o šlaunų, sėdmenų ir nugaros srityje įrengtos paminkštintos, lengvai valomos vinilo odos pagalvėlės.

     

    Išvertus iš anglų kalbos "Extreme Obedience" reiškia ypatingą paklusnumą - ne veltui mūsų ginekologinė kėdė turi tokį pavadinimą! BDSM ginekologinės kėdės "Extreme Obedience" šonuose ir viršuje yra D formos žiedai, prie kurių galite pritvirtinti antrankius, kulkšnių antrankius, grandines ar virves. D-žiedai suteikia puikią galimybę surišti partnerį arba prie BDSM ginekologinės kėdės pritvirtinti mėgstamus sekso žaislus ir tyrimo instrumentus, kad jie būtų lengvai pasiekiami. Ginekologinėje kėdėje taip pat yra nailoniniai krūtinės, klubų ir šlaunų diržai su ABS sagtimis. Jais be didelių pastangų galėsite fiksuoti savo paklusnią partnerę, kad galėtumėte atlikti priverstinę apžiūrą ar surišimo seansą. Dirželiai ir sagtys taip pat suprojektuoti taip, kad juos būtų galima greitai atlaisvinti, jei po seanso partnerę reikia be didelių pastangų išlaisvinti iš suvaržymų.

     

    Atlošas gali būti lanksčiai reguliuojamas, kad galėtumėte jį patogiai naudoti idealiu kampu sau arba tam, ką esate suplanavę su savo Sub! Laikykite jį (ją) (arba save (-save) surištą ir paklusnioje padėtyje ištisas valandas!

     

    Visos atramos yra patogiai paminkštintos ir patogios. Net jei profesionalios BDSM ginekologinės kėdės "Extreme Obedience" nenaudojate su partneriu, vis tiek galite ją naudoti savęs surišimui su mūsų elektroniniais laiko fiksatoriais MEOBond arba su vienu iš mūsų sekso aparatų.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Reguliuojamas atlošas: Reguliuojamo atlošo dėka galite naudoti partnerį jam sėdint arba gulint. Prisitvirtinkite jį arba ją ir judinkite atlošą aukštyn arba žemyn, kad pasirinktumėte tobulą kampą ir turėtumėte optimalią prieigą prie angų!
    • Patogus, minkštas paminkštinimas: puikiai tinka ilgiems seansams! Paminkštinimas itin patogus ir sugeria net stipriausius smūgius ar trūkčiojančius judesius.
    • Optimalios atramos kojoms: Dėl puikiai išdėstytų, gerai paminkštintų ir reguliuojamo aukščio kojų atramų ginekologinė kėdė yra profesionali ginekologinė kėdė, skirta priverstiniams tyrimams ir analinei ar vaginalinei penetracijai.
    • Tvirta konstrukcija: Profesionali BDSM ginekologinė kėdė "Extreme Obedience" tikrai atlaikys smūgius, net jei per seansą viskas bus labai šiurkštu. Tvirtas rėmas pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir plieno, todėl tai patvarus BDSM baldas.
    • Greitai atsegamos sagtys: Greitai užsegamos vergystės diržų sagtys pagamintos iš ABS plastiko ir gali būti lengvai atlaisvinamos, jei jūsų partneriui reikia pakeisti padėtį, jei norite sureguliuoti fiksavimą arba nutraukti seansą.
    • D-žiedai surišimo priedams tvirtinti: prie D-žiedų pritvirtinkite antrankius ar kitus surišimo priedus, kad seansą ar priverstinę apžiūrą papildytumėte dar vienu elementu!
    • Suderinamas su sekso aparatais: Erekcijos aparatas į komplektą neįeina, tačiau kėdė puikiai tinka mūsų sekso aparatams(taip pat žiūrėkite laikiklį sekso aparatams - spauskite čia)!

     

    Kaip naudoti BDSM ginekologinę kėdę "Extreme Obedience"?

    Kai tik paruošite BDSM ginekologinę kėdę "Extreme Obedience", galite patys joje atsisėsti, kad pajustumėte jos aukštį, stabilumą ir patogumą. Jei norite ja naudotis kartu su partneriu, prieš pirmąjį seansą leiskite jam ar jai atsisėsti ant BDSM ginekologinės kėdės, kad galėtų ją išsamiai ištyrinėti. Sureguliuokite atlošo pasvirimą ir nustatykite ją į tokią padėtį, kuri jums abiem būtų patogiausia kinky seansui! Atlikę reguliavimą, pritvirtinkite partnerį diržais, tvirtai ir tvirtai juos užtraukdami. Jaudinkite ir kankinkite savo paklusnųjį partnerį, kaip norite, kol jis taps visiškai bejėgis ir atsiduos jūsų malonei, virpėdamas iš malonumo ir ekstazės bei maldaudamas paleisti! Naudokite spekulą, analinį plėstuvą, floggerspenelių spaustukus, čiulptukus, dildes ir dar daugiau, kol partneris bus surištas ir priklausys nuo jūsų fantazijų malonės. Jei BDSM ginekologine kėde "Extreme Obedience" norite naudotis vieni, be partnerio, patogiai įsitaisykite ant ginekologinės kėdės, prisitvirtinkite diržais, tvirtai juos užveržkite ir mėgaukitės atrama, kurią suteikia kojų atramos, kai jūsų kojos plačiai išskėstos. Derinkite BDSM ginekologinę kėdę "Extreme Obedience" su viena iš mūsų nuotoliniu būdu valdomų sekso mašinėlių ir leiskitės labai stipriai dulkinami išskėstomis kojomis!

     

    Po naudojimo BDSM ginekologinę kėdę "Extreme Obedience" galite išvalyti mūsų purškiamuoju INSTACLEAN purkštuvu ir minkšta šluoste.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Daugiau informacijos apie bondage baldus ir ginekologinio tyrimo kėdę
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 102 cm x bendras plotis 55 cm x bendras aukštis 145 cm. Viršutinės kūno dalies pagalvėlė 79 cm ilgio x 24 cm pločio, sėdynės pagalvėlė 56 cm ilgio x 24 cm pločio, kojų atramos: 18 cm ilgio x 20 cm pločio.
    • Svoris: apie 40 kg
    • Didžiausias svoris: 200 kg
    • Medžiagos: geležis, medis, putplastis, PVC oda, nailonas, ABS plastikas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Ginekologijos kėdė "Ekstremalus paklusnumas" BDSM seansams

    Ginekologijos kėdė "Ekstremalus paklusnumas" BDSM seansams

    Profesionali BDSM ginekologinė kėdė siūlo viską, ko reikia jaudinančiam BDSM seksui su partneriu. Puikiai tinka jį ar ją surišti, nubausti, pamaloninti, apžiūrėti arba leisti vienam iš mūsų sekso aparatų jį ar ją stipriai įveikti.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: