Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Sekso baldai - šezlongas - kinky BDSM kušetė

Su šiuo patogiu, gražiu ir kompaktišku MEO sekso šezlongu išsipildys jūsų drąsiausios fantazijos! Mūsų sekso baldai ne tik ypač patogūs beveik visoms sekso pozoms, bet ir dėl aukštos kokybės išvaizdos ir estetikos papuošia kiekvieną kambarį.

Daugiau informacijos

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su šiuo patogiu, gražiu ir kompaktišku MEO sekso šezlongu išsipildys jūsų drąsiausios fantazijos! Mūsų sekso šezlongas ne tik itin patogus beveik visoms sekso pozoms, bet ir dėl aukštos kokybės išvaizdos ir estetikos papuoš kiekvieną kambarį.

     

    Sekso baldas, kuris įtikins kiekvieną, nes anatomiškai tobulos formos sekso šezlongas turi net nuimamus ir reguliuojamus suvaržymus, todėl puikiai tinka surišimo seansui. Be to, dvi padėčių pagalvėlės leidžia patogiai gulėti ir padeda pagaliau visiškai atsipalaidavus mėgautis beveik neįmanomomis sekso pozomis. Pasimėgaukite vienas kitu su šiuo seksualiu baldu, kuris neabejotinai pakels jūsų meilės gyvenimą į naujas aukštumas - jums tai patiks!

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Elegantiškas, seksualus dizainas: "Sex chaise longue" turi tvirtą metalinį ir medinį pagrindą, yra nuostabiai paminkštintas ir padengtas lygia, seksualia PU oda, kurią ypač lengva valyti ir ant kurios smagu slysti bei užsiimti seksu.
    • Patvarus ir puikiai tinkantis seksui trise, Sex Chaise Longue sukonstruotas taip, kad juo įvairiomis pozomis galėtų mėgautis ne tik du žmonės.
    • Unikali konstrukcija tinka net kietam seksui.
    • Patogios sekso pagalvėlės: Į komplektą įeina dvi pagalvėlės, viena minkšta, kita tvirta, kurias galite naudoti keliams, riešams, alkūnėms ar sėdmenims. Taip galėsite dar patogiau mėgautis visomis pozomis. Pagalvėlės taip pat prireikus pakeičia sekso šezlongo formą ir panaikina iškilimą, jei tam tikroje padėtyje pageidaujate plokščio pagrindo.
    • Paruoštas surišimui: pristatyme yra diržai, taip pat rankų ir kojų antrankiai, kuriais galite surišti savo partnerį!
    • 1000 galimybių sekso baldas! Nedidelę galimų sekso pozų apžvalgą rasite čia MEO.

     

    Kuo ypatingas sekso šezlongas?

     

    Modernus ir patrauklus sekso šezlongas suteikia jūsų seksualiniam gyvenimui visiškai naują dimensiją! Sekso šezlongas pagamintas iš medžio ir metalo ir turi minkštą vidinį pamušalą, kuris suteikia ypač didelį komfortą ir paverčia jį tvirtu sekso baldu. Paviršius aptrauktas lygia, lengvai valoma lakuotos odos išvaizdos PU oda, kuri visiškai maloniai jaučiasi prie odos ir gali atlaikyti beveik bet kokį ją veikiantį skystį. Su dviem pridedamomis pagalvėlėmis galite pakeisti ir praplėsti gulto formą, išlygindami gulto paviršiaus išlenkimą pagalvėle, kad galėtumėte mėgautis dar daugiau padėčių. Naudokite pagalvėles kaip sekso pagalbinę priemonę ir atramą arba norėdami nuslopinti jo malonumo šūksnius, kai stipriai jį prispaudžiate, spausdami jo galvą į pagalvę su kiekvienu galingu stūmimu! Susijuoskite tvirtais diržais ir antrankiais, kurie pridedami prie kušetės, ir leiskite savo Top jais naudotis, kol jūs suksitės ekstazėje ant sekso šezlongų. Mėgaukitės analiniu seksu, rimming ir oraliniu analiniu seksu visiškai nauju būdu! Įvairios galimybės, kurias jums siūlo šis sekso gultas, iš tiesų leidžia jums visiškai patogiai įgyvendinti visas savo fantazijas. Mūsų šezlongas - tai sekso žaidimų aikštelė, kurioje galite nevaržomai atsipalaiduoti!

     

    Kaip valyti šezlongą?

     

    Po naudojimo sekso šezlongą galite tiesiog nuvalyti drėgnu skudurėliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Prabangus sekso šezlongas su rankogaliais ir 2 suderintomis pagalvėlėmis
    • Tikras akį traukiantis akcentas - pagerina bet kokio kambario išvaizdą
    • Begalinės galimybės - idealiai tinka įvairioms sekso pozoms!
    • Galima pakrauti iki 199 kg
    • Tvirtas, patvarus ir universalus
    • Paruošta surišimui - puikiai tinka BDSM seansui
    • Paminkštintas ir itin patogus
    • Reguliuojami suvaržymai
    • Į komplektą įtrauktos dvi pagalvėlės
    • Tvirtas rėmas ir prabangi apdaila
    • Veganinė oda
    • Lengvai valomas
    • Medžiaga: medis, metalas, poliesteris, poliuretanas
    • Išmatavimai: Aukštis 745 mm, plotis 495 mm, ilgis 1655 mm
    • Pagalvėlės matmenys: 47 x 30 x 10 cm ir 47 x 50 x 17 cm
    • Svoris: apie 32 kg

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Vertinimas 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Vertinimas 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Sekso baldai - šezlongas - kinky BDSM kušetė

          Sekso baldai - šezlongas - kinky BDSM kušetė

          Su šiuo patogiu, gražiu ir kompaktišku MEO sekso šezlongu išsipildys jūsų drąsiausios fantazijos! Mūsų sekso baldai ne tik ypač patogūs beveik visoms sekso pozoms, bet ir dėl aukštos kokybės išvaizdos ir estetikos papuošia kiekvieną kambarį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: