Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Prostatos stimuliatorius

Šis technologijos stebuklas suteikia viską, ką visi kiti prostatos stimuliatoriai tik žada: nepamirštamą prostatos stimuliaciją ir kvapą gniaužiančius orgazmus! Mūsų testo nugalėtojas, daugiafunkcinis prostatos masažuoklis, sujungia įvairias funkcijas, pavyzdžiui, vibraciją, tarpvietės stimuliaciją, ir jį netgi galima pripūsti nuotolinio valdymo pulteliu.

Daugiau informacijos

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis technologijos stebuklas suteikia viską, ką visi kiti prostatos stimuliatoriai tik žada: nepamirštamą prostatos stimuliaciją ir kvapą gniaužiančius prostatos orgazmus! Mūsų testo nugalėtojas, daugiafunkcinis prostatos masažuoklis, sujungia įvairias funkcijas, pavyzdžiui, vibraciją, tarpvietės stimuliaciją, ir jį netgi galima pripūsti nuotolinio valdymo pulteliu.

     

    Pripučiamas prostatos stimuliatorius garantuoja pripildantį analinį malonumą! Dėl patogaus nuotolinio valdymo pultelio mūsų galingą prostatos stimuliatorių galima greitai ir lengvai pripūsti iki ekstremalaus dydžio. Mygtuko paspaudimu galite individualiai nustatyti, kiek jūs arba jūsų partneris gali ar turi įsiurbti. MEO® prostatos stimuliatorius atveria daugybę malonių galimybių, nes net ir originalios formos prostatos stimuliatorius yra nuostabiai didelis ir tvirtas, tačiau dėl minkšto silikoninio paviršiaus jį vis tiek galima patogiai įkišti. Kai tik įjungiama siurblio funkcija, prostatos stimuliatorius išauga iki daug kartų didesnio dydžio ir suteikia nuostabų spaudimo prostatai pojūtį. Dėl ypatingos prostatos stimuliatoriaus formos prostata stimuliuojama tiksliai , o tai reiškia daugkartinius prostatos orgazmus.

     

    Galinga vibracija, kurią, jei norite, galite įjungti dešimčia įvairių vibracijos režimų, suteikia dar daugiau jaudinančio malonumo. Visas funkcijas galima įjungti belaidžiu prostatos stimuliatoriaus nuotolinio valdymo pulteliu vienu mygtuko paspaudimu.

     

    Naudodama prostatos stimuliatorių MEO ® sukūrė prostatos vibratorių, kuris individualiai prisitaiko prie kūno formos ir tiksliai veikia prostatą. Po juodu paviršiumi, pagamintu iš aksominio minkšto silikono, slepiasi du galingi varikliukai, todėl prostatos stimuliatorius yra aukščiausios klasės žaislas, vienu metu stimuliuojantis prostatą ir tarpvietę.

     

    Kokybė: svarbus kriterijus, kai norite įsigyti prostatos stimuliatorių:

     

    MEO® prostatos stimuliatorius pasižymi puikia medžiagų sudėties ir dizaino kokybe. Dėl kruopštaus pagaminimo nėra jokių trukdančių siūlių ar kraštų.

     

    Įtikinamas privalumas: du galingi varikliai!

     

    MEO ® prostatos stimuliatorius turi du galingus variklius, kurie giliai masažuoja prostatą ir tarpvietę. Vyrai, kurie dar nėra mėgavęsi analine stimuliacija, nustebs, kokį intensyvų orgazmą galima patirti, kai mėgaujamasi šiais dviem analiniais malonumų taškais.

     

    Patarimai perkant: Prostatos stimuliatorius taip pat turėtų turėti nuotolinio valdymo pultelį ir ilgai veikiantį akumuliatorių:

     

    Naudodami patogų nuotolinio valdymo pultelį galite įjungti 10 skirtingų vibracijos dažnių. Pumpavimo funkciją galima įjungti atskirai paspaudžiant ir laikant mygtuką. Taip visada galėsite visiškai kontroliuoti savo prostatos orgazmą. Žinoma, ypač patrauklu perduoti nuotolinio valdymo pultelį, o kartu ir galią valdyti savo orgazmą, į kitas rankas. Prostatos stimuliatorių maitina ilgai veikianti įkraunama baterija (įkraunama per USB jungtį), kuri veikia iki 60 minučių.

     

    Analinis vyrų orgazmas:

     

    Prostatos jautrumas labai didelis, todėl ji laikoma vyrų G tašku. Ir šį faktą turėtumėte išnaudoti savo malonumui. Nes prostatos masažo dėka vyrų orgazmas yra neįtikėtinas. Raktažodis: prostatos orgazmas!

    Ar prostatos stimuliatorius tinka pradedantiesiems?

     

    Dėl labai elastingo paviršiaus, pagaminto iš aukštos kokybės silikono, prostatos stimuliatorių galima patogiai įkišti, todėl jis puikiai tinka ir pradedantiesiems. Anatomiškai tobulos formos prostatos stimuliatorius suteikia itin pilnavertį malonumą. Prostatos stimuliatorių malonu ir patogu įkišti. Dėl praktiškos pompos funkcijos prostatos stimuliatoriaus apimtį galima greitai padidinti iki 8 cm. Naudodami nuotolinio valdymo pultelį galite bet kada keisti apimtį, todėl prostatos stimuliatorius yra idealus prostatos vibratorius pradedantiesiems ir profesionalams. Pripučiamas prostatos stimuliatorius taip pat idealiai tinka efektyviam analiniam tempimui.

     

    Ar galiu prostatos stimuliatorių naudoti sekso metu?

     

    Nesvarbu, ar MEO® prostatos stimuliatoriumi mėgausitės vieni, ar kartu su partneriu, būkite pasiruošę kvapą gniaužiančiam prostatos orgazmui. Prostatos stimuliatorius taip pat pakels nuotaiką, nes dėl savo ypatingos formos kaištis stimuliuoja prostatą ir tarpvietę. Sekso metu kištukas su kiekvienu judesiu masažuoja vyro G tašką, todėl patirsite neįtikėtinai intensyvų orgazmą. Plati, ergonomiškos formos kojelė taip pat užtikrina maksimalų saugumą naudojant.

     

    MEO® testo nugalėtojas dėl novatoriškų funkcijų ir puikaus dizaino:

     

    Šis pripučiamas prostatos stimuliatorius su nuotolinio valdymo pulteliu MEO ® neabejotinai pasiekia naują lygį prostatos stimuliavimo srityje, nes novatoriškas prostatos stimuliatoriaus dizainas ne tik įkvepia vizualiai, bet ir itin veiksmingai palaiko jūsų analinį malonumą, naudodamas daugybę funkcijų. Prostatos stimuliatorių, turintį ergonomiškos formos rankeną, lengva valdyti norima kryptimi.

     

    Į ką dar turėčiau atsižvelgti?

    Prostatos stimuliatorius yra visiškai atsparus vandeniui, todėl galite jį pasiimti su savimi į dušą, kad galėtumėte žaisti drėgnai. Šnabždesio tylumo variklis užtikrina diskretiškumą, o naudodami pridedamą įkrovimo laidą galite bet kada aprūpinti prostatos stimuliatorių šviežia energija.

     

    Nuotolinio valdymo pultelis leidžia prostatos stimuliatorių valdyti iki 15 metrų atstumu. Mėgaukitės jaudinančia stimuliacija keliaudami automobilyje, sporto salėje, klube ar bet kur kitur, kur reikia valdyti!

     

    Kaip naudoti prostatos stimuliatorių?

     

    Dėl siauro antgalio prostatos stimuliatorių įkišti ypač lengva ir tai suteikia nepakartojamą malonumą. MEO ® patarimas: elastinga medžiaga tampa dar slidesnė naudojant lubrikantą. Užtepkite ant išlenkto prostatos stimuliatoriaus kotelio gausų kiekį vandens pagrindo lubrikanto, pavyzdžiui, "Aquameo", ir švelniai įkiškite jį į išangę. Antrasis stimuliacijos petys turėtų būti ant tarpvietės. Dabar galite lengvai perjungti 10 galingų vibracijos režimų vienu mygtuko paspaudimu ir leisti sau pasilepinti. Ilgai paspaudę mygtuką galite išpūsti prostatos stimuliatorių iki norimo dydžio.

     

    Prostatos stimuliavimas prostatos stimuliatoriumi: viskas, ką reikia žinoti:

     

    Prostatos stimuliatorius jus palepins du kartus. Jis ne tik itin tiksliai veikia prostatą, bet jo pagrindas taip pat suteikia orgazmines vibracijas jautriai tarpvietės daliai. Galite perjungti 10 galingų vibracijos režimų ir pompos funkciją tiesiog paspausdami nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad rastumėte jums maloniausią režimą. Šis puikus prostatos stimuliatorius leidžia jums jaustis visiškai pilniems viduje, o tarpvietės ir prostatos vibracijos suteikia dar vieną stimuliacijos lygį. Smailėjantis antgalis ir aksominis minkštas paviršius lengvai slysta į vidų, o speciali prostatos stimuliatoriaus konstrukcija neleidžia įsiskverbti per giliai. Prostatos stimuliatorių lengva pripūsti nuotolinio valdymo pulteliu, o išpūsti taip pat lengva ir greita. Be to, prostatos stimuliatorius yra atsparus vandeniui ir užtikrina kvapą gniaužiantį prostatos orgazmą duše.

     

    Paruošimas: taip prostatos masažas tampa tikrai geras!

     

    Jei nerimaujate dėl higieninio aspekto, rekomenduojame prieš tai apsiplauti analiniu prausikliu. Jei tai jūsų "pirmas kartas", turite pasirūpinti atpalaiduojančia atmosfera, kurioje galėsite atsipalaiduoti, tiksliau, atpalaiduoti tinkamus raumenis. Nereikėtų nuvertinti sfinkterio raumens jėgos. Patarimas: MEO ® siūlo atpalaiduojamąjį analinį purškalą EXTREMEO! Atsižvelgdami į savo poreikius ir pageidavimus, čia, MEO ®, rasite kiekvienam tinkamą priedą. Vieno dalyko niekada neturėtumėte neturėti: gero lubrikanto - pageidautina specialiai analiniam naudojimui skirto lubrikanto.

     

    Kaip valyti prostatos stimuliatorių?

     

    Prostatos stimuliatorių paprasčiausiai nuvalykite po tekančiu vandeniu su trupučiu švelnaus muilo. Jei pageidaujate ypatingos priežiūros, rekomenduojame naudoti mūsų žaislų valiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Įkraunamas prostatos stimuliatorius su nuotolinio valdymo pulteliu
    • Prostatos vibratorius su pompos funkcija
    • Tikslus: stimuliuoja prostatą ir tarpvietę.
    • Ypatinga galia: 10 galingų vibracijos režimų, užtikrinančių įvairovę.
    • Medžiaga: silikonas + ABS
    • Įkrovimo laikas: 2 val
    • Naudojimo trukmė visiškai įkrautam: 1 val
    • Matmenys: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (nepripūstas), 11 cm x 16 cm x 8 cm (pripūstas)

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Vertinimas 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Vertinimas 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Prostatos stimuliatorius

        Prostatos stimuliatorius

        Šis technologijos stebuklas suteikia viską, ką visi kiti prostatos stimuliatoriai tik žada: nepamirštamą prostatos stimuliaciją ir kvapą gniaužiančius orgazmus! Mūsų testo nugalėtojas, daugiafunkcinis prostatos masažuoklis, sujungia įvairias funkcijas, pavyzdžiui, vibraciją, tarpvietės stimuliaciją, ir jį netgi galima pripūsti nuotolinio valdymo pulteliu.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: