Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Prostatos stimuliatorius su vibracija THE BRAVE

THE BRAVE yra analinis kaištis, sukurtas specialiai vyrams. BRAVE yra ne tik vizualus akcentas, bet ir stimuliuoja prostatą taip intensyviai, kaip beveik joks kitas sekso žaislas.

Daugiau informacijos

2921/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    THE BRAVE yra analinis kaištis, sukurtas specialiai vyrams. Elegantiško, bet ergonomiško dizaino THE BRAVE yra ne tik vizualus akcentas, bet ir stimuliuoja prostatą intensyviau nei beveik bet kuris kitas sekso žaislas. Mygtuko paspaudimu galima įjungti ir keisti galingą vibraciją, todėl patiriamas ekstremalus prostatos orgazmas. Visas funkcijas galima valdyti tiesiogiai ant kištuko arba pridėtu nuotolinio valdymo pulteliu.

     

    Kas mums patinka:

     

    Nuotolinio valdymo pultelis leidžia vienu mygtuko paspaudimu įjungti / keisti skirtingus vibracijos lygius, kad galėtumėte individualiai stimuliuoti. Nuotolinio valdymo pultelis yra toks mažas ir diskretiškas, kad analinį kaištį taip pat galite naudoti nepastebėti kelyje, klube, darbe ar sporto salėje.

     

    Ką daro prostatos stimuliatorius?

     

    Prostatos stimuliatoriai yra specialiai suformuoti prostatai ir P taškui stimuliuoti. Prostata yra itin jautrus vyrų taškas, panašus į moterų G tašką. Stimuliuojant jį sekso ar masturbacijos metu padidėja malonumo pojūtis ir orgazmas. P taškas yra "vyriškasis G taškas", esantis maždaug 5-7 cm už išangės įėjimo ir stimuliuojamas prostatos kamščiu sukelia intensyvų analinį orgazmą. Galimi net "orgazmai be rankų".

     

    Kaip naudoti prostatos stimuliatorių?

     

    Palyginti su daugeliu kitų prostatos vibratorių, šį prostatos stimuliatorių naudoti labai paprasta! Naudokite šiek tiek "Aquameo" vandens pagrindo lubrikanto ir įkiškite jį analiniu būdu. Tada 7 vibracijos režimus ir tris vibracijos stiprumus galite valdyti tiesiog paspausdami mygtuką ant kištuko arba naudodami nuotolinio valdymo pultelį.

     

    Kuo ypatingas prostatos stimuliatorius?

     

    Prostatos stimuliatorius turi nuostabiai šilko švelnumo silikono paviršių, kad būtų labai malonus pojūtis odai ir kūnui. Platus prostatos stimuliatoriaus pagrindas užtikrina, kad galėsite ramiai sėdėti ir mėgautis, nes neleidžia įsiskverbti per giliai. Šis prostatos stimuliatorius nukreiptas į jūsų malonumo tašką - prostatą! Jis stimuliuoja jus iš vidaus ir sminga tiesiai į prostatą.

     

    Kaip valyti prostatos stimuliatorių?

     

    Prostatos stimuliatorių paprasčiausiai nuvalykite trupučiu šilto vandens ir švelniu muilu. Jei pageidaujate itin kruopštaus valymo, rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Į ką dar reikia atsižvelgti?

     

    Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo". Silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti prostatos stimuliatoriaus paviršių. Mūsų populiarus Analforte purškalas atpalaiduoja išangę ir palengvina įvedimą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Įkraunamas prostatos stimuliatorius su vibracija per USB laidą.
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu
    • 7 vibracijos režimai: įvairiam stimuliavimui.
    • 3 vibracijos stiprumai: nuo švelnios iki stiprios
    • Su plačiu pagrindu: apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo.
    • Medžiaga: silikonas ir ABS
    • Matmenys: Bendras ilgis 13 cm, skersmuo 3,8 cm.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Excellent produit

    Excellent produit avec un revêtement très doux, d'une taille parfaite (mais cela dépend des goûts, comme tout le reste !) Il se recharge très rapidement et tient sa charge un bon moment. Ma compagne l'utilise régulièrement et le résultat est la à chaque fois

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Piacevole

    Prodotto dalla dimensioni contenute quindi ottimo per chi si approccia a questo tipo di pratica, non lo consiglierei ai patiti delle dimensioni generose, entra bene non da fastidio e colpisce il punto giusto, la vibrazione da una piacevole sensazione e se lo usate anche durante un rapporto vedrete che la combinazione sarà veramente appagante

      Vertinimas 

      Absolut empfehlenwert

      Dieser Prostata Plug hat ein schönes, aber schlichtes Design und lässt sich mit nur einem Knopf wunderbar leicht bedienen! Das Material ist superweich, anschmiegsam und der Plug liegt gut in der Hand. Dieser Lustbringer ist sehr gut dafür geeignet dass man ihn auch tagsüber zum Beispiel im Büro trägt. Ich finde es super, dass er leise vibriert und eine Fernbedienung hat! Habe ihn gleich ein paar Mal ausprobiert und würde ihn auf jeden Fall empfehlen!

        Vertinimas 

        Almighty orgasm and rock hard erection

        Amazing product now my new best toy what a great piece of equipment slips in nice and easy with enuf lube and sits in place nicely just sit back relax and switch on and wait for the explosive orgasm to follow

          Vertinimas 

          Was will man mehr

          Bin sehr zufrieden mit diesem super analspielzeug. Warum? Weil es richtig gut zu stoßen kann, stark vibriert und per Fernsteuerung bedienbar ist. Zudem kann ich es fast den ganzen Tag unter den Slip in mir tragen.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Prostatos stimuliatorius su vibracija THE BRAVE

            Prostatos stimuliatorius su vibracija THE BRAVE

            THE BRAVE yra analinis kaištis, sukurtas specialiai vyrams. BRAVE yra ne tik vizualus akcentas, bet ir stimuliuoja prostatą taip intensyviai, kaip beveik joks kitas sekso žaislas.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: