Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

Analinis tempimas butt plug - Alphamale Observer

Šis analinis kaištis suteikia didžiausią malonumą ir leidžia švelniai, bet veiksmingai ištempti išangę. Iš nedūžtančio stiklo pagamintas elegantiško dizaino "Oberservator" yra idealus analinis kaištis vyrams ir moterims, norintiems maksimaliai ištempti išangę.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis analinis kaištis suteikia didžiausią malonumą ir leidžia švelniai, bet veiksmingai ištempti išangę. Iš nedūžtančio stiklo pagamintas elegantiško dizaino "Oberservator" yra idealus analinis kaištis vyrams ir moterims, norintiems maksimaliai ištempti išangę. Dėl lygaus paviršiaus "Oberservator" švelniai įsiskverbia į išangę ir užtikrina neįtikėtinai intensyvų analinį tempimą. Tačiau mūsų Observator yra ne tik analinis kaištis, skirtas analiniam tempimui, bet ir tikra puota akims (tikrąja to žodžio prasme). Skaidrus borosilikatinis stiklas leidžia matyti savo kūno vidų taip, kaip kiti analiniai kaiščiai to nesuteikia. Naudodami šiek tiek lubrikanto ir mūsų "Extremeo Relax" purškalą patirsite pojūčius, kokių dar niekada nepatyrėte.

     

    Observator yra tobulas sekso žaislas analiniam tempimui! Sunkus, įkyrus ir ypač lengvai įdedamas.

     

    Šis iš aukštos kokybės nedūžtančio borosilikatinio stiklo pagamintas šedevras tinka ne tik patyrusiems naudotojams, bet ir pradedantiesiems siūlo švelnią, bet itin malonią įžangą į analinį tempimą. Iš nedūžtančio ir nedūžtančio borosilikatinio stiklo pagamintas aukštos kokybės figūrinis dildo tinka pradedantiesiems ir smalsiesiems, taip pat pažengusiems naudotojams, norintiems aukštos kokybės figūrinio dizaino analinį dildo vadinti savu. Visiškai skaidrų analinį kaištį galima lengvai įkišti su trupučiu lubrikanto, todėl tai idealus analinis kaištis analinei angai plėsti vyrams ir moterims.

     

    Gilus įsiurbimas, kokio dar niekada nepatyrėte!

     

    Ypatingas butt plug iš stiklo, ypač skaidraus Observator, yra jo vizualinė estetika ir skaidrumas. Naudojant jį priešais veidrodį, galima patirti žavių vizualinių įspūdžių. Skaidrus stiklas leidžia pro medžiagą pažvelgti į kūno vidų. Priešais veidrodį tiesiogiai ir aiškiai matoma vieta, į kurią įkišamas kištukas, o tai sustiprina vizualinę stimuliaciją.

     

    Dėl hipoalerginės ir kūnui nekenksmingos medžiagos jis yra puikus pasirinkimas kiekvienam. Po malonumo Observator galima lengvai nuvalyti šiltu vandeniu, muilu ir mūsų INSTACLEAN purškikliu. Norite suteikti savo patirčiai papildomo peno? Tuomet prieš naudodami stebėtoją pašildykite arba atvėsinkite.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Intensyvus malonumas be rankų.
    • Elegantiškas, skaidraus stiklo dizainas, kuris ne tik stimuliuoja, bet ir daro vizualinį įspūdį.
    • Suderinamas su visais MEO lubrikantais. Kad būtų ypač lengva įvesti, rekomenduojame naudoti mūsų "Extremeo" purškiklį.
    • Galimi trys dydžiai: mažas (4 cm skersmens x 16 cm ilgio), vidutinis (5 cm skersmens x 16 cm ilgio), didelis (6 cm skersmens x 12 cm ilgio).
    • Rekomenduoja MEO, analinio tempimo produktų ekspertai.
    • Nesvarbu, kur gyvenate, savo gaminius pristatome visame pasaulyje. Mūsų BDSM parduotuvių rasite ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje, pavyzdžiui, MEO BDSM parduotuvę Ispanijoje, BDSM parduotuvę Danijoje, taip pat Suomijoje, o jei kalbate čekiškai, visą mūsų BDSM asortimentą galite rasti internetu Čekijoje, o jei jūsų kalba yra estų, mūsų BDSM gaminius galite užsisakyti internetu gana diskretiškai Estijoje.

    • Atraskite analinio išsiplėtimo pasaulį su MEO! Mūsų parduotuvėje rasite išskirtinį aukštos kokybės gaminių, skirtų jūsų intymiems poreikiams, pasirinkimą. Nuo universalaus analinio tempimo sekso žaislo iki gundančio stiklinio analinio kaiščio ir analiniam tempimui skirto vibratoriaus - turime ką nors kiekvienam skoniui ir kiekvienam lygiui. Mūsų analiniai tempikliai puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems malonumų ieškotojams ir suteikia nepakartojamą malonumą. Atraskite tinkamą analinio tempimo rinkinį arba pripučiamą analinį kaištį ir patirkite naują analinio tempimo dimensiją. MEO siūlo aukščiausią kokybę, saugumą ir diskretiškumą. Tapkite mūsų bendruomenės dalimi ir mėgaukitės nepamirštamomis analinio tempimo akimirkomis. Išdrįskite peržengti savo galimybių ribas - su MEO, jūsų analinio išsiplėtimo sekso žaislų ekspertu.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Vertinimas 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 iš 13 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analinis tempimas butt plug - Alphamale Observer

      Analinis tempimas butt plug - Alphamale Observer

      Šis analinis kaištis suteikia didžiausią malonumą ir leidžia švelniai, bet veiksmingai ištempti išangę. Iš nedūžtančio stiklo pagamintas elegantiško dizaino "Oberservator" yra idealus analinis kaištis vyrams ir moterims, norintiems maksimaliai ištempti išangę.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: