Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Vibratorius Alphamale Baelii Power Flex

Alphamale Baelii Power Flex vibratorius yra tiesiog nuostabus, nes jis pats suranda jūsų labiausiai erogenines zonas! Dėl savo išskirtinių savybių jis garantuoja kvapą gniaužiančius orgazmus, o Jums nereikia būti prostatos stimuliavimo ekspertu!

Daugiau informacijos

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Alphamale Baelii Power Flex vibratorius yra tiesiog nuostabus, nes jis pats suranda jūsų labiausiai erogenines zonas! Dėl savo išskirtinių savybių jis garantuoja kvapą gniaužiančius orgazmus, o Jums nereikia būti prostatos stimuliavimo ekspertu! Išskirtinai lankstus vibratoriaus kotas lengvai prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos, o jo ergonomiškai tobulai išlenkta forma stimuliuoja jautriausias vietas.

    Dėl savo išskirtinio lankstumo Alphamale Baelii Power Flex vibratorius puikiai prisitaiko prie jūsų kūno (nes nėra dviejų vienodų kūnų), todėl užtikrina maksimalų naudotojo komfortą. Specialiai sukurta idealaus išlenkimo ir dydžio forma lengvai pasiekia prostatą arba G tašką ir suteikia nepakartojamų malonumo akimirkų. Visiškai atsparus vandeniui, todėl galite mėgautis malonumais net duše ar vonioje.

    Tačiau tai dar ne viskas: neįtikėtina Alphamale Baelii Power Flex vibratoriaus galia dėl patentuotos konstrukcijos tolygiai pasiskirsto visame vibratoriaus paviršiuje, todėl jis visada suteikia jums sensacingą stimuliaciją, kad ir kaip jį naudotumėte. Vibratorius Alphamale Power Flex yra 100 % atsparus vandeniui ir siūlo 20 vibracijos modelių, kuriuos sudaro 7 greičiai ir 13 pulsacijų. Šis sekso žaisliukas, kurį palaiko ilgai veikianti, įkraunama baterija ir kuris apgaubtas šilkiniu silikonu, greitai taps jums nepakeičiamas.

    Naudojimo patarimai:

    Kad patirtumėte optimalią patirtį ir užtikrintumėte šio aukštos kokybės vibratoriaus vientisumą, rekomenduojame naudoti tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų išbandytus "Aquameo" arba Alphamale "Aqua" lubrikantus. Šie lubrikantai leidžia vibratorių įvesti ypač švelniai. Kad įkišimas į išangę būtų patogesnis, šiek tiek Analforte purškalo gali padėti sumažinti išangės jautrumą.

    Prižiūrėti ir valyti vibratorių nesudėtinga: po naudojimo tiesiog nuvalykite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba mūsų VERYCLEAN purškalu. Taip vibratorius išliks higieniškai švarus ir visada pasiruošęs kitam raundui.

    Daugiau informacijos:

    • Vibratorius Alphamale Baelii Power Flex
    • Spalva: mėlyna
    • Medžiaga: odai draugiškas silikonas, be ftalatų
    • Vibracijos lygiai: 20 (7 lygiai + 13 pulsuojančių)
    • Atsparus vandeniui
    • Įkraunamas Taip, per USB
    • Matmenys: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Svoris: apie 91 g
    • Įkrovimo laikas: visiškai įkraunamas per maždaug 3 val
    • Veikimo laikas: 40-50 min
    • Valdymas: vienu mygtuku
    • Sauga: atitinka "Prop 65" reikalavimus
    • Aquameo, Analforte, Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Vibratorius Alphamale Baelii Power Flex

      Vibratorius Alphamale Baelii Power Flex

      Alphamale Baelii Power Flex vibratorius yra tiesiog nuostabus, nes jis pats suranda jūsų labiausiai erogenines zonas! Dėl savo išskirtinių savybių jis garantuoja kvapą gniaužiančius orgazmus, o Jums nereikia būti prostatos stimuliavimo ekspertu!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: