Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Roller Motion Andii - Prostatos vibratorius

"Motion Andii" ritinėlis suteiks jums didžiulį prostatos orgazmo malonumą, kuris savo dydžiu ir intensyvumu pakerės net patyrusius vyrus! Dėl savo naujoviško Roller Motion Technology roller Motion Andii skleidžia stiprius ir tikslius impulsus, kurie apima visą prostatos stimuliavimo spektrą ir garantuoja intensyvų prostatos orgazmą.

Daugiau informacijos

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    "Motion Andii" volelis suteikia jums didžiulį prostatos orgazmo malonumą, kuris savo dydžiu ir intensyvumu pakerės net patyrusius vyrus! JAV sukurtame "Motion Andii" volelyje suderintos moderniausios technologijos ir sudėtingas ergonomiškas dizainas. Naujoviškas Roller Motion Technology volelis Motion Andii suteikia stiprius, tikslius impulsus, kurie apima visą prostatos stimuliavimo spektrą ir garantuoja intensyvų prostatos orgazmą.

    Didelis, galingas ir pranašesnis: Roller Motion Andii prostatos vibratorius!

    Roller Motion Andii išsiskiria savo dydžiu, kuris ypač įkvepia pažengusius vartotojus ir visiškai neužgožia pradedančiųjų. Jo intensyvi vibracija ir įspūdingas Roller Motion Technology stimuliuoja kiekvieną prostatos dalį ir taip užtikrina superlatyvų orgazmą.

    Remiantis mažesniu Roller Motion Fino motion Andii voleliu, jis siūlo įspūdingai galingą stimuliaciją kartu su rafinuotu, patogiu naudoti dizainu. Nepriklausomai nuo jūsų patirties prostatos stimuliavimo srityje, kintamos vibracijos ir novatoriškas Roller Motion Technology kvapą gniaužiančiam, bangas primenančiam orgazmui, kuris niekada nesibaigia!

    Nuotoliniu būdu valdomas malonumas - su "Motion Andii" voleliu tai įmanoma:

    Su pridedamu nuotolinio valdymo pulteliu jūsų vaizduotei nėra ribų. Jis idealiai tinka solo akimirkoms, kad galėtumėte tiksliai valdyti prostatos stimuliavimą, taip pat kad galėtumėte suteikti partneriui visišką kontrolę. Dėl paprasto valdymo ir nesudėtingo vibracijos programų perjungimo "Motion Andii" volelis suteikia diskretišką malonumą namuose ar kelionėje. Nuotolinio valdymo pultelis, kuris pulsuoja pagal vibratoriaus ritmą, suteikia dar daugiau aistros bendroms akimirkoms su partneriu. Mėgaukitės "Motion Andii" voleliu bet kokioje situacijoje, patikėdami nuotolinio valdymo pultelio valdymą į partnerio rankas - tai jaudinanti patirtis visiems, mėgstantiems slaptus potyrius.

    Svarbiausi "Roller Motion Andii" ypatumai:

    • 4 intensyvumo lygiai ir 11 vibracijos režimų.
    • 3 greičiai ir 2 režimai Roller Motion Technology.
    • Vertikalūs ritininiai karoliukai, kurie juda aukštyn ir žemyn išilgai veleno.
    • Sukurtas G taškui, P taškui ir A taškui stimuliuoti.
    • Sinchronizuotas nuotolinio valdymo pultelis.
    • Galingas "S-Wave Plus" variklis.
    • 6 galios lygiai.
    • Įkraunamas.
    • Atsparus vandeniui.
    • Pagamintas iš kūnui saugių medžiagų.


    "Roller Motion Andii" nustato naujus analinio sekso žaisliukų standartus ir suteikia unikalią, šiai formai pritaikytą jausmingą patirtį. Su galingu "S-Wave Plus" varikliu "Motion Andii" volelis yra toks galingas, kad praktiškai juda pats. Nors jo stiprioji pusė - 4 greičiai ir 11 pulsacijos režimų, savarankiškai valdoma "Roller Motion Technology" suteikia puikią stimuliaciją gilesnėms, sunkiai pasiekiamoms erogeninėms zonoms. Dėl unikalaus vertikalaus karoliukų judėjimo stimuliacija jaučiama ne tik viename taške, bet konkrečiai G, P ir (arba) A taške. Kadangi "Roller Motion Andii" veikia pagal šūkį "go big or go home", jis turi ne tik nuotolinio valdymo pultelį, kuris valdo vibraciją ir "Roller Motion" technologiją, bet ir pulsuoja kartu su analiniu vibratoriumi. Andii taip pat suderinamas su dirželiu, todėl tai puikus analinis sekso žaisliukas, skirtas svaiginimuisi.

    Naudojimo patarimai:

    Kad patirtumėte optimalią patirtį ir užtikrintumėte aukštos kokybės sekso žaisliuko vientisumą, rekomenduojame naudoti tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų išbandytus ir patikrintus Aquameo arba Alphamale Aqua lubrikantus. Šie lubrikantai leidžia prostatos vibratorių ypač švelniai įvesti į išangę. Kad įkišimas būtų dar patogesnis, šiek tiek Analforte purškalo gali padėti sumažinti išangės jautrumą.

    Prostatos vibratoriui prižiūrėti ir valyti nereikia daug pastangų: Po naudojimo tiesiog nuvalykite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu VERYCLEAN purškikliu. Taip sekso žaisliukas išliks higieniškai švarus ir visada bus paruoštas kitam raundui.

    Daugiau informacijos:

    • Roller Motion Andii - prostatos vibratorius
    • Medžiaga: kūnui nekenksmingas silikonas, ABS
    • Matmenys: 16,51 x 7,21 cm
    • Svoris: 513 g
    • 4 vibracijos lygiai + 11 pulsacijos lygių; 3 "Roller Motion" technologijos lygiai + 2 pulsacijos lygiai
    • Magnetinė USB įkrovimo jungtis (prostatos vibratorius), USB įkrovimo jungtis (nuotolinio valdymo pultas)
    • Įkrovimo laikas: visiškai įkraunamas per maždaug 2,5 val
    • Veikimo laikas: 30-40 min
    • Valdikliai: 2 mygtukai (prostatos vibratorius), 3 mygtukai (nuotolinio valdymo pultas)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.



    G taškas, P taškas ir A taškas! Verta žinoti:

    G taškas, P taškas ir A taškas - tai tam tikrų žmogaus kūno erogeninių zonų, kurias stimuliuojant gali kilti stiprus seksualinis susijaudinimas ir orgazmas, pavadinimai.

    G taškas (Grafenbergo taškas):
    G taškas, pavadintas vokiečių ginekologo Ernsto Gräfenbergo vardu, yra erogeninė zona makštyje. Ji dažnai apibūdinama kaip jautri vieta ant priekinės makšties sienelės, keli centimetrai už makšties įėjimo, kur priekinė makšties sienelė ribojasi su šlapimo pūsle. Stimuliuojant šią vietą, kai kuriems žmonėms gali kilti stiprios seksualinės reakcijos, įskaitant orgazmą, o kartais ir moterišką ejakuliaciją.

    P taškas (prostatos taškas):
    P taškas - tai tarmiškas prostatos, liaukos, kuri yra vyrų reprodukcinės sistemos dalis, pavadinimas. Ji yra žemiau šlapimo pūslės ir supa šlaplės pradžią. Daugeliui žmonių prostata yra seksualinio malonumo šaltinis, ją galima stimuliuoti spaudžiant ir masažuojant per išangę. Toks stimuliavimas gali sukelti intensyvius orgazmus, kurie skiriasi nuo tų, kuriuos sukelia varpos stimuliavimas.

    A taškas (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A taškas, dar vadinamas Anterior Fornix Erogenous Zone, yra dar viena erogeninė zona makštyje. Ji yra giliau nei G taškas, arčiau gimdos kaklelio. Ši zona gali būti labai jautri prisilietimui, o stimuliuojama gali sukelti seksualinį malonumą ir gilius, intensyvius orgazmus.

    Nors daugelis žmonių patvirtina, kad šių zonų stimuliavimas jiems sukelia orgazmą, tačiau jautrumas ir reakcija skiriasi. Ne visiems žmonėms šių zonų stimuliavimas yra malonus ar jaudinantis.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Vertinimas 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Roller Motion Andii - Prostatos vibratorius

        Roller Motion Andii - Prostatos vibratorius

        "Motion Andii" ritinėlis suteiks jums didžiulį prostatos orgazmo malonumą, kuris savo dydžiu ir intensyvumu pakerės net patyrusius vyrus! Dėl savo naujoviško Roller Motion Technology roller Motion Andii skleidžia stiprius ir tikslius impulsus, kurie apima visą prostatos stimuliavimo spektrą ir garantuoja intensyvų prostatos orgazmą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: