Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

Analinis neštuvas - Never Give Up Your Dreams

Mūsų analinis tempiklis "Niekada neatsisakykite savo svajonių" išpildo visas svajones apie ekstremalų analinį tempimą su ilgalaikiais ir aiškiai matomais rezultatais. Dėl formos, kuri buvo sumodeliuota pagal kūgio ar pilono pavyzdį, su šiuo analiniu kaiščiu galima pasiekti tokių rezultatų kaip su jokiu kitu analiniu kaiščiu. Galimi 4 dydžiai!

Daugiau informacijos

99,90 €


-20%

79,92 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų analinis tempiklis "Niekada neatsisakykite savo svajonių" išpildo visas svajones apie ekstremalų analinį tempimą su ilgalaikiais ir aiškiai matomais rezultatais. Dėl formos, kuri buvo sumodeliuota pagal kūgio ar pilono formą, su šiuo analiniu kaiščiu galima pasiekti tokių rezultatų kaip su jokiu kitu analiniu kaiščiu. Galimi 4 dydžiai!

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • butt plug, skirtas analiniam išsiplėtimui
    • Garantuoti kvapą gniaužiantys analinio tempimo rezultatai
    • Dėl išorinių griovelių galite tiksliai pajusti, kokį treniruočių lygį pasiekėte
    • Kūgio formos butt plug
    • Saugus kūnui, lankstus silikonas
    • 4 dydžiai: Pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams
    • Platus pagrindas, kad galėtumėte naudoti be rankų
    • Siaura galvutė, kad būtų lengviau įkišti
    • Lygus paviršius
    • Puikiai tinka analiniam tempimui

     

    Kuo ypatingas šis butt plug, skirtas nuolatiniam išangės praplėtimui?

     

    Visiškai įtikinama forma ir tiksliai tinkami matmenys, užtikrinantys ilgalaikį ir aiškiai matomą išangės ištempimą. Be to, įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai stabili ir kartu lanksti, kad butt plug būtų jaučiamas būtent tose vietose, kuriose reikia. Mūsų butt plug visiškai jus užpildo ir garantuoja maksimalų pasitenkinimą. Jie yra dideli ir sunkūs, todėl išlieka stabilūs ant žemės, kol jais važiuojate. Todėl šie užpakaliniai kištukai idealiai tinka treniruotėms ir tempimui. Paviršiaus struktūra užtikrina, kad naudojamas lubrikantas geriau prilimpa prie butt plug ir galite ilgai mėgautis malonumu be pertraukų.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti šiam dideliam analiniam kaiščiui, skirtam ekstremaliam analiniam tempimui?

     

    Šiems analiniams kaiščiams rekomenduojame mūsų MANCUNT hibridinį lubrikantą. Šis gelis sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT šių didelių analinių kaiščių naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant butt plug ir įkiškite šiek tiek į išangę su mūsų "Lube Shooter". Taip pat patartume naudoti mūsų "Extremeo" purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam ekstremalaus analinio tempimo gerbėjui. Ypatingas "Extremeo" poveikis skatina lengvesnį įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarasdamas pojūčio, tačiau sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomų malonumų su šiais dideliais analiniais kaiščiais.

     

    Svarbūs patarimai, kaip naudoti ir valyti didelį analinį kaištį, skirtą ekstremaliam analiniam tempimui:

     

    Šis butt plug pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuriame nėra ftalatų. Medžiaga yra lanksti ir slidi. Dėl fantastiškos paviršiaus struktūros lubrikantas išlieka ypač ilgai. Be to, mūsų naudojama medžiaga yra labai stabili, todėl galite ilgai mėgautis butt plug. Tačiau prieš naudodami butt plug, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Jį galite kruopščiai išvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš naudodami analinį kaištį taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" rasite didelį pasirinkimą.

     

    Antinio dilatacijos metu turėtumėte vengti toliau nurodytų klaidų:

     

    Nenaudokite jėgos, kai tempiate išangės sfinkterį! Jei sfinkterio raumuo nėra atpalaiduotas, įsiskverbimas vargu ar įmanomas. Jei elgsitės pernelyg grubiai, galite rimtai sužeisti sfinkterio raumenį ir žarnos gleivinę. Todėl: visada naudokite daug MANCUNT lubrikanto ir tempkite lėtai!

     

    Naudokite tik sekso žaislus! Jei miegamajame nėra tinkamo analinio sekso žaisliuko, gundoma naudoti kitus daiktus. MEO pataria to nedaryti, nes šie daiktai didina sužeidimo ir infekcijos riziką. Taip pat yra svari priežastis, kodėl rinkoje yra daugybė analinių žaislų - jie turi plačią kojelę, vadinamąjį kamštį. Naudojant kitus daiktus ir žaislus, kyla rizika, kad jie išnyks išangėje.

     

    Analinis plėtimasis yra nepaprastai jaudinanti sekso praktika. Pasiruošimas reikalauja tam tikro atsargumo, o per tempimą reikia būti pakankamai atsargiems, kad nepertemptumėte sfinkterio raumens. Mes, MEO, internetinėje analinio tempimo parduotuvėje, patariame į analinio tempimo temą žvelgti atsargiai ir jautriai - visada smagu atrasti ką nors naujo analinio tempimo srityje ir neišbandyti visko iš karto po pirmo karto. Pažangą darykite lėtai ir atsargiai - tada jums patiks analinis plėtimasis su mūsų analiniais kaiščiais!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • 4 dydžių kūgio formos analinis tempimas butt plug, skirtas nuolatiniam analiniam tempimui
    • Išmatavimai: S dydis = skersmuo nuo 2,9 cm iki 7,5 cm, pagrindo skersmuo 11 cm, ilgis 21 cm. M dydis = skersmuo nuo 3,4 cm iki 8,5 cm, pagrindo skersmuo 12,5 cm, ilgis 24 cm. L dydis = skersmuo nuo 3,8 cm iki 9,5 cm, pagrindo skersmuo 14 cm, ilgis 26 cm. XL dydis = skersmuo nuo 4,2 cm iki 10,5 cm, pagrindo skersmuo 15,5 cm, ilgis 26,5 cm.
    • Puikiai tinka nuolatiniam vyrų išangės tempimui.
    • Ypač sunkus su plačiu pagrindu.
    • Išskirtinis dizainas intensyviam malonumui!
    • Su dideliu pagrindu, kad būtų galima įvesti be rankų
    • Naudokite tik su vandenyje tirpiais lubrikantais (pvz., "Aquameo") arba mūsų hibridiniais lubrikantais ("Mancunt" arba "Formula X")
    • Medžiaga: šie analiniai kaiščiai pagaminti iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Priežiūros instrukcijos: Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite ir higieniškai nuvalykite su VERYCLEAN purškikliu.
    • butt plug laikykite atskirai, o ne kartu su kitais silikoniniais sekso žaislais.
    • Maksimalus analinis tempimas arba nuolatinis analinis tempimas, taip pat analinis tempimas vyrams gali būti labai smagus. Ar taip pat norite ištempti išangę analinio tempimo priemonėmis? Tuomet turėtumėte įsigyti specialų analinį kaištį, skirtą analiniam tempimui, analinį kaištį XL arba butt plug XXL. MEO specializuojasi garsiųjų analinio tempimo žiedų, didžiausio analinio tempimo kaiščio ir ypač "analinio tempimo vyrui" temoje. Siūlome daugybės dizainų ir spalvų analinių tempiklių, kurie akivaizdžiai skiriasi nuo kitų analiniam tempimui ar ekstremaliam analiniam tempimui skirtų gaminių. Juose suderinta daug privalumų, kurių nerasite kituose analiniuose žaisluose. Analiniam išsiplėtimui ir ekstremaliam analiniam tempimui reikia tinkamo gaminio, pavyzdžiui, šio specialaus, itin didelio analinio kaiščio, skirto maksimaliam analiniam tempimui.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ottimo

    Un divertimento prima del rapporto . Materiale morbido

      Vertinimas 

      La vera sfida per ogni buco che si rispetti

      La vera sfida per ogni buco che si rispetti

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Best damn toy i've purchased over the last 30 years.

      Best damn toy i've purchased over the last 30 years.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Amazing tool for stretching

      Hands down the best toy I own now. It's not too rigid either and has enough give/bend to be used quickly. There is a very good amount of length to insert, especially once you are happily bouncing at the bottom of the base.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Das hat sich richtig für mich gelohnt

      Herrlich ausfüllend, dehnend und absolut orgasmussfördernd. Er versetzt einen Fast in Ohnmacht durch die Größe und Form. Und das herrliche Gefühl ist supergeil. Nichts zu beanstanden. Das hat sich richtig für mich gelohnt. Top Produkt.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Sehr gut dehnend

      Super Qualität! Man muss sich selbst davon überzeugen. Dauert schon ein wenig bis man den drin hat!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Der Hammer. Sprachlos. Atemlos.

      Der Hammer. Sprachlos. Atemlos. Aber nicht zu lange, bloß nicht das Atmen vergessen. Ein perfekt ausfüllendes Gefühl. Durch das Eigengewicht sehr angenehm spürbar. Bis zum Ende... ;) Dehnt sehr gut. Perfekte und einfache Reinigung. Preislich wie auch qualitativ top!

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analinis neštuvas - Never Give Up Your Dreams

      Analinis neštuvas - Never Give Up Your Dreams

      Mūsų analinis tempiklis "Niekada neatsisakykite savo svajonių" išpildo visas svajones apie ekstremalų analinį tempimą su ilgalaikiais ir aiškiai matomais rezultatais. Dėl formos, kuri buvo sumodeliuota pagal kūgio ar pilono pavyzdį, su šiuo analiniu kaiščiu galima pasiekti tokių rezultatų kaip su jokiu kitu analiniu kaiščiu. Galimi 4 dydžiai!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: